Sestra Ďurianovej verejne podporuje bývalých Kotlebovcov
09 | 08 | 2021 I Diana Zaťková

Známa kontroverzná moderátorka Mariana Ďurianová, ktorá chodí otca svojho dieťaťa navštevovať do väzenia, v poslednom čase seká dobrotu. Mala by si však asi urobiť poriadok vo vlastnej rodine. Verejná podpora jej sestry Dariny odídencov od Mariana Kotlebu jej určite na popularite nepridá.



Inklinácia k extrémnej pravici?

Aj keď boli časy, keď sa známa moderátorka Marianna Ďurianová objavovala na verejnosti pravidelne so staršou sestrou Darinou, tá pozornosť médií príliš nepritiahla. Dnes Darina púta pozornosť verejnosti svojou činnosťou na sociálnej sieti. Tam totiž verejne podporuje odídencov od Mariana Kotlebu, píše portál 1pluska.sk.

Najnovšie Darinino zviditeľnenie sa s najväčšou pravdepodobnosťou spôsobí zvýšený záujem a rozporuplné reakcie aj na jej sestru, ktorá sa už snaží nebyť v epicentre pozornosti bulvárnych plátkov. Na sociálnej sieti totiž najnovšie verejnosti ukazuje, ktorá politická strana si ju získala.

Jej sympatie si získalo novovzniknuté hnutie Republika. Založili ho odídenci od Mariana Kotlebu z ĽSNS. Predsedom hnutia je Milan Uhrík, podpredsedom Milan Mazurek.

Mainstream sa zas raz sekol, upozorňuje Pčolinský pri kauze jeho brata
Monika Tódová z Denníka N si zjavne neuvedomila, čo vydolovala z "hviezdnej" analýzy takzvaného prípadu "Kysel". Bývalý riaditeľ SIS, toho času vo väzbe bez obvinenia, tak môže namietať Kyselovu zaujatosť. Bravó! Čítať ďalej
09 | 08 | 2021 | Ivan Brožík

Jednoznačne proti očkovaniu

O tom, že v prípade Dariny Ďurianovej nejde len o nejakú recesiu, svedčí aj obrázok, ktorý na svojom profile na sociálnej sieti zdieľala. Je na ňom totiž vyobrazený vztýčený prostredník, ktorý preráža zobrazený QR kód covid pasu. Navyše má Milana Mazureka aj medzi svojimi priateľmi na Facebooku.

Proti povinnosti očkovania je množstvo nielen obyčajných ľudí, ale aj odborníkov po celom svete. Vyjadriť svoj názor je teda úplne v poriadku. Či to však neublíži jej mediálne známej sestre, ktorú zamestnáva verejnoprávna RTVS, na obrazovkách ktorej sa vysiela podpora očkovaniu, ukáže čas.

Fond vzájomnej pomoci je na posmech: Igorova Pavlínka a jej "matovičiatka" to nedomysleli
Fond vzájomnej pomoci založil úrad vlády ešte za vtedajšieho premiéra Igora Matoviča. Mal slúžiť na podporu ľudí postihnutých Covidom a krízou. Dnes nespokojní občania v správach pre príjemcu po vklade pár centov píšu v odkazoch vládnym... Čítať ďalej
09 | 08 | 2021 | Diana Zaťková