Pózer Pellegrini terčom výsmechu: "Národ teraz nepotrebuje plagátové fotky ženského idola" (FOTO)
09 | 08 | 2021 I Tibor Sipos

Zaželal pekný deň a dostal nemilosrdný výsmech od Slovákov. Líder Hlasu Peter Pellegrini zavesil na internet snímku, na ktorej je opretý o starú šopu nastajlovaný ako v Národnej rade. Biela košeľa, slušné topánky a modré nohavice sú pritom, zdá sa, jeho každodenným chlebom.


V rovnakom outfite ho vidieť najčastejšie. Oslávil v ňom napríklad narodeniny svojej krstnej dcérky, pálil vatru či prevzal pamätnú plaketu. Tentokrát mu to však ľudia v komentároch nedarovali. „Si si dnes privstal, aby si sa stihol vyfintiť na PR fotečku pred humnom?“ Pýta sa jeden z nich. „Asi jediný Slovák, ktorý chodí cez hriadky v záhrade v lakovkách,“ vysmieval sa mu iný. Nechýbali ani prirovnania k samoľúbemu Ivanovi z Mrázika.



Podľa niektorých je aj čas na bezduché pózovanie na kamerou nevhodný. "Neviem, či takéto foto teraz zaujíma a potrebuje národ! Ak ste lídrom strany, ktorá ma najvyššie preferencie, mali by ste si to zaslúžiť prácou pre ľudí a nie plagátovými foto ženských idolov, to je veľmi malo," skonštatoval občan, pričom mu dali mnohí za pravdu.

Avšak nie len bežní občania vysmiali bývalého premiéra. Aj jeho "kolegovia z druhej strany" mali potrebu rypnúť si. Poslanec Andrej Stančík napríklad pridal fotografiu s pózou "na Pellegriniho", k čomu napísal: "Takéto fotky vraj idú.“ Podobnú snímku pridal aj jeho straník Kristián Čekovský.



Oligarcha Výboh je v zahraničí, Pellegrini však čelí vážnemu podozreniu na Slovensku
Výboh na Slovensko asi tak skoro nezavíta a Pellegrinimu sa teraz už dýcha oveľa ťažšie. Nie je to Fico, ale jamkatý expremiér Pellegrini, kto je spájaný s kriminálnymi praktikami oligarchu Výboha. Čítať ďalej
07 | 08 | 2021 | Imrich Kovačič