Mainstream sa zas raz sekol, upozorňuje Pčolinský pri kauze jeho brata
09 | 08 | 2021 I Ivan Brožík

Monika Tódová z Denníka N si zjavne neuvedomila, čo vydolovala z "hviezdnej" analýzy takzvaného prípadu "Kysel". Bývalý riaditeľ SIS, toho času vo väzbe bez obvinenia, tak môže namietať Kyselovu zaujatosť. Bravó!


Peter Pčolinský, poslanec za Sme-rodina a brat zadržaného exšéfa SIS si zjavne na sociálnej sieti zgustol.

Reprofoto FB status (@Peter Pčolinský)

Keď sa samoľúbosť začne sekať s normálnosťou

"Generálny prokurátor Maroš Žilinka sa rozhodol, že nevymenuje Petra Kysela za zástupcu špeciálneho prokurátora Daniela Lipšica. Informáciu priniesol Denník N s dôvetkom, že Žilinka zároveň podal na Kysela druhý disciplinárny návrh." Uvádza čitateľa do témy Peter Pčolinský.
Prieťahy v konaní

"Dôvodom sú vraj prieťahy v konaní v prípade bývalého šéfa Slovenskej informačnej služby (SIS) Vladimíra Pčolinského. Návrh sa má týkať rozhodovania o prepustení Pčolinského z väzby." Vysvetľuje vzápätí poslanec.
Zaujatosť začína byť zjavná

"Keďže Monika Tódova z Denníka N napísala siahodlhý článok, v ktorom vlastne hovorí, že za to, že Kysel nedostal funkciu môže Pčolinský, podľa môjho názoru môže byť Kysel zaujatý v rozhodovaní voči môjmu bratovi. Taktiež je potrebné spomenúť, že Kysel kandidoval na šéfa ÚŠP, avšak hlasy Sme rodina nedostal. Má preto o dôvod viac byť zaujatý. O čom svedčí aj jeho doterajšia absurdná argumentácia k dôkaznej situácii. V nej neuveriteľným spôsobom ignoruje množstvo svedkov, listinných dôkazov či znaleckých posudkov dokazujúcich nevinu môjho brata." Píše Peter Pčolinský.
A začína sa komédia (ak by to nebol smutný prípad)

"Pripomínam, že už aj Najvyšší súd ho v minulosti upozorňoval, že má konať bez prieťahov a bezodkladne. Požiadal som preto právnych zástupcov môjho brata, aby pripravili námietku zaujatosti voči Petrovi Kyselovi, dozorovému prokurátorovi ÚŠP." Končí svoj status na sociálnej sieti poslanec Peter Pčolinský.

(Medzititulky red. HD.)

Poslanec Peter Pčolinský sa zahryzol do OĽANO ako buldog!
Poslanec Sme rodina Peter Pčolinský sa tvrdo stavia za väzobne stíhaného brata Vladimíra, exriaditeľa SIS. V koalícii to znova vrie. Podpredseda hnutia Sme rodina a poslanec NR SR útočí na vlastnú koalíciu. Motív jeho bohorovných útokov je... Čítať ďalej
07 | 08 | 2021 | Ondrej Štefik