Ďalší protest pred domom lekára. Dnes od 17.00 hod sa bude „diskutovať“ u Petra Sabaku
09 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

Slovensko má plno „odborníkov“, ktorí odporúčajú, či naopak neodporúčajú vakcíny proti COVID-19. Medzi tých, ktorí doslova horlivo obhajujú očkovanie patrí aj doktor Peter Sabaka. Dnes podvečer sa aj on zaradí medzi tých, pred domom ktorého budú aktivisti proti očkovaniu protestovať.


Peter Sabaka nie je len horlivým zástancom vakcinácie, ale aj zaznávačom lieku Ivermectin, ktorý má vo svete v počiatočnej liečbe koronavírusu výborné výsledky. Nespokojní Slováci už protestovali pred domami profesora Krčméryho, doktora Jarčušku či pediatričky Prekopovej, teraz sa medzi nich zaradí aj infektológ Peter Sabaka. Ako píše v statuse, pred jeho domom by sa mala konať „diskusná šou“.
Infektológ Sabaka je „až“ dva roky infektológom, inak je to internista

Na onú „diskusnú šou“ zvoláva nespokojných Slovákov ako organizátor Marek Šoun a celé by sa to malo začať dnes od 17.00 hod. „To je pekné. K narodeninám mi idú usporiadať moju vlastnú open air diskusnú šou. Akurát mám obavy, že moderátor bude mať tak vo všetkom jasno, že sa ani nedostanem k slovu,“ píše v krátkom statuse Peter Sabaka, ktorý u nás patrí k najvýraznejším mediálnym Covidovým odborníkom a tiež je horlivým zástancom vakcinácie proti COVID-19.



Zvolávateľ a jeden z organizátorov celej akcie Marek Šoun vo videu na svojom profile priznáva, že už sa na diskusiu s ním teší. „Prídeme sa pýtať infektológa pána Sabaku. Mimochodom, infektológ Sabaka, neuveríte, je až dva roky infektológom. Skúsenosti musí mať neskutočné. Jeho atestácia nie je infektológia. Tú si robí až teraz. On je internistom. Budeme sa pýtať Sabaku, prečo sa majú ľudia očkovať… A my mu vyvrátime, prečo sa ľudia nemusia očkovať,“ hovorí v spomínanom videu aktivista Marek Šoun.


Vedci neprišli k záveru, že by bol Ivermectin jednoznačne prospešný

Mimochodom, Peter Sabaka patrí medzi tých lekárov, ktorí odmietajú liek Ivermectin, ktorý má vo svete pri liečbe počiatočného štádia COVID-19 výborné výsledky. „Cochrane je nezávislá organizácia ktorá vypracováva nezávislé analýzy vedeckých dôkazov podporujúcich účinnosť nejakej liečby alebo liečebného postupu v klinickej medicíne. Jej analýzy sú považované za to najlepšie čo môžeme dosiahnuť v hodnotení úrovne vedeckých dôkazov a sú široko uznávané. Žiaľ, ani v Cohrane neprišli k záveru, že by bol Ivermectin jednoznačne prospešný v liečbe COVID-19 a už vôbec nie, že by mohol byť alternatívou k prevencii očkovaním,“ konštatuje v úvode svojho statusu Sabaka.

Šokujúce VIDEO z vyjadrení profesora Krčméryho. Kto a prečo tu teda vlastne klame?
Slováci sú z viacerých médií doslova „kŕmení“ rozličnými informáciami o koronavíruse aj najmä o nutnosti očkovania, ktoré nie raz vychádzajú z úst toho „najpovolanejšieho“, profesora Vladimíra Krčméryho. Lenže „nie je zlato všetko čo sa blyští“,... Čítať ďalej
07 | 07 | 2021 | Jozef Uhlárik


„Prečo? Lebo chýbajú presvedčivé dôkazy. Možno ozaj funguje, len to ešte nikto nikdy presvedčivo nedokázal. A pre to sa na to nedá spoliehať a otázka či Ivermectin používať je viac vecou viery ako vedy. A keď ide o život, ja sa radšej spolieham na vedu. Veď žijeme v 21.storočí. Samozrejme, pomodliť sa môže len pomôcť. Ale nie k Ivermectinu ani k FLCCC. Rovnaké názory majú aj odborné spoločnosti a organizácie ako NIH, IDSA, WHO, EMA a podobne,“ bráni svoje názory doktor Sabaka, pred domom ktorého sa dnes od 17.00 hod uskutoční protest spojený s diskusiou. Teda ak sa on pred ľudí príde postaviť.

„Vy jedni smradi! Skončíte v base!“ kričali protestujúci pred domom doktora Jarčušku (VIDEO)
Nahnevaní Slováci sa nechceli „rozprávať“ len s profesorom Vladimírom Krčmér. Ich kroky viedli aj pred panelák, v ktorom má bývať doktor Pavol Jarčuška. Vo videu na sociálnej sieti Miloš Goga ukazuje, že aj v Košiciach bolo pomerne... Čítať ďalej
11 | 07 | 2021 | Jozef Uhlárik