Rusko-indické jednotky zdokonaľujú svoje schopnosti na vojenskom cvičení Indra-2021 (VIDEO)
08 | 08 | 2021 I Lukáš Leca

Rusko-indické vojenské cvičenie Indra-2021 sa koná v južnom regióne Volgograd. Vojenské sily oboch národov cvičia odrazenie teroristických útokov. Jednotkám pomáhajú tanky, lietadlá a drony, informuje portál RT.


Prvé zábery z aktívnej časti cvičení ukazujú, ako servisný personál obsluhuje hlavné bojové tanky T-90A a bojové vozidlá pechoty MBP-3 (IFV).



Ďalšie video ukazuje, ako indickí vojaci postupujú na prekážkovej dráhe, počas tohto procesu „zabíjajú“ a „zadržiavajú“ niekoľkých povstalcov.



Dvojtýždňového cvičenia, ktoré sa má skončiť 13. augusta, sa zúčastní približne 250 ruských a 250 indických bojových jednotiek. Počas cvičení bude využitých viac ako 100 kusov vojenskej techniky.

Okrem tankov a IFV používali jednotky niekoľko raketových rakiet Grad a bezpilotné lietadlá rôznych typov. Pozemné sily sú zo vzduchu podporované aj bojovými lietadlami z južného vojenského okruhu Ruska.

Najvyšší súd v španielskej Andalúzii odmietol povinné covid pasy na návštevu nočných klubov
Kontroverzný návrh, aby boli covid pasy povinné na návštevu všetkých nočných klubov, bol odmietnutý najvyšším súdom v južnom pobrežnom regióne Španielska, informuje portál RT. Čítať ďalej
07 | 08 | 2021 | Lukáš Leca