Pomôžte rodičom nájsť dieťa! Polícia pátra po nezvestnej 12-ročnej Vanese Patákovej zo Žiliny
08 | 08 | 2021 I Aneta Leitmanová
Polícia pátra po nezvestnej 12-ročnej Vanese Patákovej zo Žiliny. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (PZ) v Žiline Gabriela Kremeňová.

"Z miesta trvalého bydliska odišla v piatok (6. 8.) na neznáme miesto a odvtedy o sebe nepodala žiadnu správu. Od prijatia oznámenia vykonávame všetky potrebné úkony a opatrenia s cieľom vypátrania nezvestnej maloletej osoby. Do súčasnosti  sa ju však nepodarilo vypátrať," uviedla Kremeňová.

Vanesa Patáková je 158 centimetrov vysoká, štíhlej postavy, má hnedé oči a vlasy vo farbe špinavý blond s dĺžkou pod ramená. "Oblečenú mala károvanú košeľu sivo-bielej farby, čierne legíny a čierne tenisky značky Vans. Posledná informácia zo soboty je, že sa pravdepodobne prezliekla a má na sebe bordovú košeľu a krátke nohavice," doplnila krajská policajná hovorkyňa.

Akékoľvek informácie o nezvestnej osobe je potrebné oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek oddelení PZ alebo súkromnou správou na oficiálnej facebookovej stránke PZ, dodala Kremeňová.

Oligarcha Výboh je v zahraničí, Pellegrini však čelí vážnemu podozreniu na Slovensku
Výboh na Slovensko asi tak skoro nezavíta a Pellegrinimu sa teraz už dýcha oveľa ťažšie. Nie je to Fico, ale jamkatý expremiér Pellegrini, kto je spájaný s kriminálnymi praktikami oligarchu Výboha. Čítať ďalej
07 | 08 | 2021 | Imrich Kovačič