Niekoľko slov o farmaceutickom zázraku (Valentin Katasonov)
08 | 08 | 2021 I Iveta Machová

Komentár Valentina Katasonova (Fond strategickej kultúry)


„Je ťažké si predstaviť drzejšie naplánovanú akciu!“



Údiv nad rekordným časom

V špeciálnej literatúre o vývoji vakcín sa uvádza, že celý cyklus takéhoto procesu vrátane všetkých testovaní, pokusov na zvieratách a ľuďoch trvá 10 až 15 rokov. Preto nemôžu nevzbudzovať údiv rekordy zaznamenané farmaceutickými spoločnosťami v súvislosti s vývojom vakcín proti COVID-19.

WHO vyhlásila „pandémiu“ v marci 2020 a množstvo vakcín bolo schválených na výrobu a použitie ešte do konca roka. V USA dali úrady začiatkom decembra vakcíne Pfizer/BionTech zelenú. Základom schválenia bolo to, že ako uviedol US Food and Drug Administration (FDA), "vakcína pri skúškach vykázala účinnosť 95 %“. V polovici decembra tento výrobok schválili švajčiarske orgány. A pred novým rokom vydala WHO súhlas s používaním tejto vakcíny s tým, že liek spĺňa potrebné kritériá. „Zistili sme, že vakcína spĺňa všetky základné parametre bezpečnosti a účinnosti. Jej výhody v boji proti COVID-19 prevažujú nad potenciálnymi rizikami.“ - uvádza sa vo vyhlásení WHO.

Bill Gates na čele staviteľov bezhotovostného raja (Valentin Katasonov)
Komentár Valentina Katasonova (Fond strategickej kultúry) Čítať ďalej
09 | 08 | 2020 | Iveta Machová

Vakcíny predstavujú trh v hodnote desiatok miliárd dolárov

Dnes sú najpredávanejšie vakcíny na svete Pfizer/BionTech a vakcína americkej spoločnosti Moderna. Americká informačná a analytická spoločnosť a ratingová agentúra Morningstar odhaduje, že globálny predaj vakcín proti COVID-19 v roku 2021 dosiahne  67 miliárd dolárov a v nasledujúcom roku 61 miliárd dolárov. Tieto dve vakcíny budú predstavovať asi dve tretiny všetkého predaja .
Vývoj v skrátenom farmaceutickom konaní

Webové stránky amerických farmaceutických spoločností Pfizer a Moderna tvrdia, že ich projekty nových vakcín boli dokončené v priebehu 11 mesiacov! Toto obdobie je 11 - 16 krát kratšie ako predtým prijaté normatívne obdobie (10 - 15 rokov)! Skutočný farmaceutický zázrak! Z nejakého dôvodu mnohým ľuďom, dokonca aj niektorým lekárom, tento „zázrak“ neprekáža. Nie som lekár, ale mám otázky. O to viac, že dnes podľa WHO existujú na svete už dve desiatky schválených vakcín. Asi 100 ďalších liekov je vo vývoji.

Moja prvá otázka znie: Kedy sa začal vývoj liekov? Ak sa pozrieme na vakcíny Pfizer/BionTech a Moderna, ukáže sa, že začiatok bol na prelome rokov 2019 a 2020. V tom čase však vo svetových médiách nebola ani zmienka o COVID-19. Vlna informačných správ o koronavíruse sa zdvihla až koncom januára 2020. A WHO použila slovo „pandémia“ prvýkrát až 11. marca 2020. Prvé úmrtie na COVID-19 bolo zaznamenané v Írsku tiež 11. marca 2020.

Svetová banka sa začala  pripravovať na „pandémiu“ ešte skôr, ako to oznámila WHO. A Svetová banka začala v dokumentoch používať pojem „pandémia“ skôr ako WHO.

Eschatológia Karla Čapka (Valentin Katasonov)
Komentár Valentína Katasonova (Fond strategickej kultúry) Čítať ďalej
01 | 07 | 2020 | Iveta Machová

Kedy sa vlastne začal vývoj vakcín proti COVID-19?

Predpokladajme, že farmaceutické spoločnosti ako Pfizer, Moderna, Johnson & Johnson, Novavax začali vyvíjať vakcíny bez reklamy v rokoch 2019 alebo dokonca 2015. Aby sa však mohla vyvinúť vakcína proti konkrétnemu vírusu, musí mať vývojár tento vírus pred sebou. To, čo sa stalo počas celého minulého roka, sa dá potom nazvať lacným predstavením. Riadiaci pracovníci spoločnosti Big Pharma v januári minulého roka predstierali, že vírus COVID-19 je pre nich nový a neočakávaný. WHO dokonca vykonala špeciálne „vyšetrovanie“ s cieľom zistiť charakter vírusu. A záver pracovnej skupiny bol nasledovný: COVID-19 je prírodný, nie človekom vyrobený vírus.
A aký má vlastne pôvod COVID-19 a vírus SARS-CoV-2

Vo februári minulého roku WHO a prezident americkej neziskovej organizácie EcoHealth Alliance (zaoberajúcej sa distribúciou vládnych grantov USA pre farmaceutický a biotechnologický výskum) Peter Daszak zorganizovali prípravu a zverejnenie vyhlásení 27 popredných vedcov v prestížnom časopise Journal of The Lancet . V ňom vyvrátili domnienky o neprirodzenom pôvode Covidu-19. Dnes si navrhovatelia univerzálneho očkovania túto publikáciu radšej nepamätajú. Po prvé preto, že za rok a pol sa nazhromaždilo príliš veľa dôkazov o umelom pôvode COVIDu-19. Po druhé, ukázalo sa, že väčšina signatárov „Vyhlásenia 27“ je nejako spojená s spoločnosťami Big Pharma. A hlavne pán Peter Daszak.
Pentagón a CIA (opäť) na scéne...

Kritici tézy o prírodnom pôvode vírusu neboli leniví na to, aby študovali aktivity neziskovej organizácie  Ecohealth Alliance pod vedením Daszaka. Podieľala sa na distribúcii štátnych peňazí z rozpočtu USA americkým spoločnostiam a laboratóriám pôsobiacim v oblasti farmaceutík a biotechnológií. Mnoho projektov je utajených a konečnými zákazníkmi sú Pentagón, CIA a ďalšie tajné oddelenia.
Všetky cesty vedú do Wu-chanu

Aliancia pre ekologické zdravie (Ecohealth Alliance) previedla americké granty Čínskemu biologickému laboratóriu vo Wu-chane, kde sa realizoval spoločný americko-čínsky projekt. Nikto už nepochybuje o tom, že v laboratóriu vo Wu-chane sa nachádzal umelo vytvorený vírus spôsobujúci ochorenie COVID-19. Washington sa navyše pokúsil použiť tento argument na to, aby od Pekingu požadoval „satisfakciu“. Meranú v biliónoch dolárov.

Ako spáliť pravdu (Valentín Katasonov)
Komentár Valentína Katasonova (Fond strategickej kultúry) Čítať ďalej
27 | 06 | 2020 | Iveta Machová

Neprehľadná sieť vzťahov

Hĺbková štúdia väzieb Ecohealth Alliancie však ukazuje, že projekt bol buď spoločný (USA - Čína), alebo dokonca americký, v ktorom boli USA zákazníkom a Čína dodávateľom. Bez toho, aby som čitateľa ponoril do podrobností, podotýkam, že cez prizmu činnosti Ecohealth Alliancie sú jasne viditeľné intrigy, na ktorých sa zúčastnili americké spoločnosti Big Pharma, americké orgány (Pentagón, CIA a ďalšie špeciálne služby), početné americké tajné biologické laboratóriá v zahraničí (celkovo je na svete asi 200 takýchto laboratórií ).
Čo povedal šéf ruskej bezpečnostnej rady Patrušev

Takéto skutočnosti sa zjavne stali základom pre vyhlásenie, ktoré minulý mesiac urobil tajomník Rady bezpečnosti Ruskej federácie Nikolaj Patrušev: „Existujú jasné náznaky, že nebezpečné patogény sa snažia využiť na vojensko-politické účely. V skutočnosti sme svedkami procesu oživenia biologických zbraní.“ Šéf ruskej rady bezpečnosti objasnil, že problém biologickej bezpečnosti sa neobmedzuje iba na samotný koronavírus. Podľa neho existujú aj ďalšie biologické hrozby. Patrušev upozornil na činnosť biologických laboratórií v jednotlivých krajinách a na skutočnosť, že v oblastiach, kde sa tieto laboratóriá nachádzajú, sa vyskytujú ohniská nebezpečných chorôb. Patrušev začiatkom apríla vyjadril názor, že v biologických laboratóriách nachádzajúcich sa pri hraniciach s Ruskom (sú ich desiatky) sa môžu vyvíjať biologické zbrane.
Vírus a vakcíny vznikali v rovnakom čase. Či?

Keď sa vrátim k téme prekvapivo rýchlej prípravy vakcín proti koronavírusu americkými farmaceutickými gigantmi, sformulujem svoju verziu: vakcíny boli pripravené vopred v rovnakom čase ako umelo vyrobený vírus COVID-19. Poviem vám príklad z nedávnej histórie boja proti prasacej chrípke v Spojených štátoch.

V roku 2009 boli vo svete vrátane USA zaznamenané prípady infekcie vírusom „prasacej chrípky“. Krajina oznámila hrozbu pandémie a potrebu urgentného očkovania amerického obyvateľstva. To všetko podrobne popisuje rozsiahly článok anglického novinára Davida Ickea „Chrípka nie je taká zlá ako jej vakcína!“. text napísal v rovnakom roku 2009. Pred 12 rokmi, rovnako ako dnes, sa svetu ukázal „zázrak“. Ľudstvu, ktoré zomieralo na prasaciu chrípku, bola ponúknutá záchrana vo forme vakcíny vyrobenej nadnárodnou spoločnosťou Baxter International so sídlom v USA.
Opakuje sa scenár uplatnený pri prasacej chrípke

Tu je výňatok z článku Davida Ickea:

„Táto nepochybne dôveryhodná spoločnosť je dnes jedným z hlavných dodávateľov vakcíny proti prasacej chrípke, ktorú vlády na celom svete vnucujú verejnosti bez najmenšieho dôkladného bezpečnostného preverenia. Vakcína v plnej rýchlosti prekonala bariéry sanitárnych inšpekcií, ktoré sa v lepšom prípade obmedzili na testy trvajúce menej ako jeden týždeň. Times of London informovali: ‘Podľa Európskej liekovej agentúry sa zrýchlený testovací postup uskutočňoval na vzorkách blízkych vakcíne, ktoré sa použijú v programe hromadného očkovania ľudí všetkých vekových skupín. Klinické testy budú pokračovať súčasne so začiatkom všeobecného hromadného očkovania populácie.’ V skutočnosti nie sú potrebné žiadne ‘testy’ s výnimkou upokojenia verejnej mienky. Organizátori očkovania sú si dobre vedomí zloženia vakcíny aj jej účinku. Okrem toho špeciálnym dokumentom podpísaným členkou Obamovej vlády, ministerkou zdravotníctva a sociálnej pomoci Kathleen Sibeliusovou, boli farmaceutické spoločnosti ešte predtým vyhlásené za imúnne v prípade smrti alebo nenapraviteľného poškodenia zdravia očkovaných. Vedúci predstavitelia spoločnosti Baxter International uviedli, že vakcínu proti prasacej chrípke začnú do sveta distribuovať koncom júla. Očakáva sa, že zisk bude fantastický. Hlavnou vecou tu nie sú ani tak peniaze, ako uvedenie do života dávno rozpracovaného plánu na zníženie svetovej populácie.“

Tri anti-utópie - tri modely pretvorenia  Homo Sapiens (Valentin Katasonov)
Komentár Valentina Katasonova (Fond strategickej kultúry) Čítať ďalej
23 | 06 | 2020 | Iveta Machová

Táto nepochybne dôveryhodná spoločnosť...

Citovaná časť článku sa začína slovami „táto nepochybne dôveryhodná spoločnosť ...“ Tu cítiť trpkú iróniu, pretože David Icke predtým podrobne opísal niektoré „úspechy“ spoločnosti Baxter. Začiatkom roku 2009 sa preslávila tým, že  do európskych laboratórií „nedopatrením“ poslali vírus slepačej chrípky. Tam sa potom zmiešal s vírusom sezónnej chrípky a vytvoril oveľa nebezpečnejšiu zmes. V roku 2008 zomrelo 81 ľudí po injekcii heparínu, lieku na riedenie krvi kontaminovaného spoločnosťou Baxter International. Liek bol vyrobený v Číne. Stovkám ďalších ľudí, ktorí dostali injekcie heparínu, vážne ohrozili zdravie. David Icke komentuje strašidelný príbeh o heparíne: „Zároveň sa ukázalo, že ani americká, ani čínska agentúra pre verejné zdravie, či už pred škandálom alebo po ňom, nekontrolovali dielňu výrobcu.
Ako sa nabaľuje Big Pharma

Pred zavedením vakcíny proti prasacej chrípke v USA došlo k ďalšiemu škandálu spoločnosti Baxter: „V júli 2009 vyplatila spoločnosť Baxter Healthcare Corporation (dcérska spoločnosť spoločnosti Baxter International) štátu Kentucky kompenzáciu  vo výške 2 miliónov dolárov za to, že predala miestnej agentúre Kentucky Medicaid intravenózne lieky predražené o 1 300 (tisíc tristo!) percent.

Tieto a ďalšie prípady umožňujú charakterizovať aktivity spoločnosti Baxter Corporation ako bioterorizmus.

A teraz asi najzaujímavejšie a najhrozivejšie v tomto príbehu. David Icke píše: „Hovoria  nám, že farmaceutické spoločnosti a Svetová zdravotnícka organizácia vyvíjajú vo dne v noci vakcíny proti „novému“ podtypu vírusu prasacej chrípky s kódovým označením H1N1.“ V skutočnosti nejde o nič iné ako lacné divadlo. Ukázalo sa, že spoločnosť Baxter International patentovala vakcínu H1N1 už 28. augusta 2008! Tento článok cituje text patentovej prihlášky č. US 2009/0060950 A1. Patent bol zverejnený v marci 2009, mesiac predtým, ako vírus zasiahol Mexiko, ale patentová prihláška bola podaná sedem mesiacov predtým, ako bol „nový“ podtyp vôbec známy. Patent obsahuje nasledujúce varovanie o toxicite zložiek:  „... toxicita závisí od charakteristík subjektu a môže sa pohybovať od nulovej do vysokej.“ David Icke uzatvára: „Je ťažké  predstaviť si drzejšie naplánovanú akciu!“

Nedajú sa tieto slová použiť na činnosť, ktorá sa odohráva pred našimi očami a nazýva sa očkovanie proti COVIDu-19?

Vypnutie ekonomiky koronavírusom - provokácia celosvetového rozsahu (Valentin Katasonov)
Komentár Valentina Katasonova (Fond strategickej kultúry) Čítať ďalej
17 | 05 | 2020 | Iveta Machová