Mesík šokuje: Čím viac zaočkovaných, tým vyššie percento vakcinovaných v nemocniciach
08 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

Štatistiky nekompromisne ukazujú, že ani zaočkovaní proti COVID-19 nemajú vyhrané. Ba práve naopak. Nielenže zaočkovaním experimentálnou látkou hazardujú so zdravím, ale ani vakcína ich neochráni pred ďalším ochorením!


Informácie z rozličných kútov sveta hovoria, že do nemocníc sú stále viac prijímaní zaočkovaní ľudia. Naša propagandistická mainstreamová tlač o tom neinformuje. Aj ona má z náboru na vakcináciu parádne zisky. Lekár a analytik Juraj Mesík v statuse odkrýva to, aká je situácia so zaočkovanými vo Veľkej Británii. A tá veru hovorí o opaku toho, čo sa tu vtláča do hláv Slovákov.
Tí, ktorí boli zaočkovaní, prenášajú delta variant rovnako ako nezaočkovaní

Juraj Mesík tvrdí, že tu máme ešte jeden „Ostrov slobody“, ktorý vsadil na vieru v Sv. Pfizera. „Podľa Public Health England z 1 467 ľudí hospitalizovaných s covidom v Anglicku od 19. 7. do 2. 8. bolo 55,1 % nevakcinovaných, kým 34,9 % - čiže 512 ľudí - dostalo dve dávky. Zvyšných 10 % logicky malo v sebe jednu dávku. Toľko na margo ‘ochrany zdravia’ očkovaním - a to sme stále len uprostred leta!“ píše Mesík.

Priložil aj link na článok z portálu alljazeera.com. Podľa neho odborníci na verejné zdravie v Anglicku (PHE) vo svojej najnovšej aktualizácii COVID-19 varovali, že existujú skoré náznaky, že ľudia, ktorí boli zaočkovaní, môžu byť schopní prenášať kmeň delta variantu rovnako ľahko ako tí, ktorí nedostali žiadnu vakcínu.

Mesík: Neexistuje žiadna morálna povinnosť riskovať poškodenie vlastného zdravia
Vakcinácia je aj na Slovensku témou č.1, pretože vláda robí všetko možné aj nemožné pre to, aby zaočkovala čo najviac ľudí. Zaočkovaným ale dáva falošnú ilúziu o tom, že sú chránení, a nič vážne sa im stať nemôže. Že to tak nie je vyvracia v... Čítať ďalej
04 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik


Všetky vakcíny používané v Spojenom kráľovstve, vakcíny vyrábané spoločnosťami AstraZeneca, Moderna a Pfizer-BioNTech vyžadujú, aby príjemcovia dostali dve dávky v záujme plnej vakcinácie. Asi 75 % dospelej populácie Spojeného kráľovstva doteraz dostalo obe dávky. „Čím viac ľudí bude zaočkovaných, tým vyššie percento zaočkovaných ľudí v nemocnici uvidíme,“ uvádza PHE, ktorého zistenia sa zhodujú s nálezmi z amerických centier na kontrolu a prevenciu chorôb. Tie minulý týždeň vyvolali obavy, že očkovaní ľudia infikovaní deltou by ju mohli na rozdiel od iných variantov ľahko prenášať.


Delta variant sa stal dominantnou formou koronavírusu na celom svete

„Niektoré počiatočné zistenia naznačujú, že hladiny vírusu u tých, ktorí sa nakazia delta variantom a ktorí už boli očkovaní, môžu byť podobné úrovniam zisteným u neočkovaných ľudí,“ uviedli tiež odborníci z PHE. Dodali, že to môže mať dôsledky na infekčnosť ľudí, či už boli očkovaní alebo nie. Delta variant sa stal dominantnou formou koronavírusu, ktorý cirkuluje na celom svete a udržiava pandémiu, ktorá už zabila viac ako 4,4 milióna ľudí vrátane vyše 130 000 Britov. Podľa PHE teraz predstavuje 99 % všetkých infekcií COVID-19 vo Veľkej Británii.

Vakcinovaní začnú najprv chorieť, a potom niektorí oveľa skôr zomierať! varuje Mesík
Sú vakcíny skutočne takou zbraňou, ktorá dokáže „poraziť“ koronavírus? Ako sa ukazuje, nie sú. Sú len dobrým spôsobom ako si farmafirmy namastia svoje vrecká stámiliónmi eur. Najnovšie skúsenosti z Izraela, ktorý patrí medzi krajiny s najvyšším... Čítať ďalej
27 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik