Okamura zabil: Najväčšou hrozbou pre našu civilizáciu sú neomarxisti a slniečkári, ako je Čaputová
07 | 08 | 2021 I Imrich Kovačič

Najväčšou hrozbou pre západnú civilizáciu sú neomarxisti a slniečkári, ktorí chcú rozbiť národy a rodiny. Chcú kriminalizovať a zatvárať do väzenia ľudí, čo sa bránia proti imigrácii a islamizácii či slniečkárskej diktatúre. Neomarxisti sú tí praví extrémisti a dezinformátori. Nie vlastenci, ktorých sa snažíte pošpiniť. Napísal Okamura na svoj Facebook.


Podľa slovenskej prezidentky Zuzany Čaputovej je najväčšou výzvou, ktorej západ aktuálne čelí, nárast populizmu, extrémizmu a dezinformácii. S tvrdením prezidentky Čaputovej však nesúhlasí Tomio Okamura. Podľa neho naša civilizácia čelí omnoho väčším a masívnejším problémom, ako sú populizmus či dezinformácie.


Prezidentka Zuzana Čaputová reprezentovala Slovensku republiku na Mníchovskej bezpečnostnej konferencii, ktorá v súčasnosti patrí medzi najväčšie a najprestížnejšie podujatia na svete. Čaputová vystúpila na konferencii a hovorila o zodpovednosti politických lídrov pri ochrane právneho štátu.

Podľa ministra Mikulca sa proti opatreniam neprotestuje nikde inde na svete, iba na Slovensku  
Minister Mikulec asi nemá televíziu ani internet. Na Facebook napísal príspevok v ktorom sa sťažuje, že nikde inde na svete žiadni politici nepodporujú protesty proti „zákazom, príkazom a opatreniam“. Napísal, že „iba politici typu Fico, Blaha,... Čítať ďalej
05 | 08 | 2021 | Petra Demková


Nie každý bol však s príhovorom slovenskej prezidentky spokojný.
Čaputovej si za príhovor vyslúžila značnú kritiku

"Najväčšia výzva, ktorej čelí západ, je podľa slovenskej prezidentky Zuzany Čaputovej vzostup populizmu, extrémizmu a dezinformácií, ktoré vraj rozdeľujú spoločnosť. Nie, pani prezidentka, mýlite sa. Najväčšou hrozbou pre západnú civilizáciu sú neomarxisti a slniečkári, ktorí chcú rozbiť národy a rodiny a ktorí chcú kriminalizovať a zatvárať do väzenia ľudí, čo sa chcú brániť proti imigrácii a islamizácii či slniečkárskej diktatúre. Neomarxisti sú praví extrémisti a dezinformátori. Nie vlastenci, ktorých sa snažíte pošpiniť." Píše Okamura v statuse.

A pokračuje ďalej: "Najväčšou hrozbou je masová imigrácia, v dôsledku ktorej nám tu môže vládnuť nenávistný islam. Nenávisť v skutočnosti šírite vy, slniečkári, pretože nenávidíte vlastné národy a vlastných ľudí, chcete im zatvárať ústa a ak ústa nezatvoria, chcete ich zatvoriť do väzenia. Nenávisť šírite aj podporou nenávistného islamu a imigráciou, ktorá znamená obrovský nárast násilia, nenávisti a kriminality.

  • Šíri nenávisť a dezinformácie ten, kto upozorňuje na to, že španielska a francúzska vláda za súhlasu bruselských elít mláti protestujúci občanov?

  • Šíri nenávisť, konšpiračné teórie a dezinformácie ten, kto upozorňuje na to, že USA rozvrátili mnoho štátov na Blízkom východe a že po nich zostali státisíce mŕtvych a potoky krvi?

  • Šíri nenávisť ten, kto varuje pred islamským extrémizmom a islamským antisemitizmom?

  • Šíri nenávisť ten, kto tu nechce mať teroristické útoky a že nezdieľa názor islamu, že ženy sú podradné bytosti?


Dezinformácie šírite vy, keď hovoríte o mierumilovnom islame či demokracii na západe." Tvrdí Okamura.

Liberalizmus dnes formujú neúspešní a nešťastní ľudia, preukazujúci symptómy psychiatrických pacientov a neurotikov, vytvárajúcich chaos
"Musíme akceptovať, že neschopnosť našich liberálnych blížnych diskutovať je extrémna a fatálna. A navyše, nikto z nich nemôže reprezentovať celú liberálnu spoločnosť, pretože je plná rozporov. Liberalizmus je v súčasnosti stelesnením myšlienky... Čítať ďalej
05 | 08 | 2021 | Gabriela Fedičová

Lož je dnes označovaná za pravdu a pravda za dezinformáciu.

"Svet globalistov a neomarxistov je zvrátený, pani Čaputová." Pokračuje Tomio Okamura. "My proti nenávisti bojujeme, a slniečkári nenávisť šíria slovami aj činmi. "Naozajstný vojak nebojuje z nenávisti k tomu, čo je pred ním, ale z lásky k tomu, čo je za ním," napísal kresťanský vlastenecký spisovateľ G. K. Chesterton a my s tým súhlasíme. My nebránime svoju vlasť kvôli nenávisti k niekomu, ale kvôli láske k našej vlasti a k ​​našim blízkym." Uzatvára svoj jasný postoj k Čaputovej prejavu český politik Tomio Okamura.



Nová studená vojna? Američanom sa už nikdy nepodarí rozbiť Rusko a Čínu (Paul Robinson)
Názor Paula Robinsona (Russia Today) Čítať ďalej
06 | 08 | 2021 | Diana Zaťková