Jakubec o medicínskom fašizme: Lockdownami, výtermi a rúškami nám odopierajú slobodu a práva
07 | 08 | 2021 I Tibor Sipos

Strata slobody a ľudskosti. Podľa speváka šlágrov Martina Jakubca sú občanom epidemickými opatreniami odopierané občianske slobody a práva.


Ako píše v príspevku na Facebooku, vďaka opatreniam proti šíreniu koronavírusu môžu vládni činitelia využívať svoju moc vo svoj prospech. "Využili (a stále využívajú) na to diskriminačné lockdowny, výtery DNA, povinné nosenie rúšok a ďalšie zdravotnícke nariadenia. Tie neprávom väznia ľudí, upierajú im právo na spravodlivý proces a občianske slobody," skonštatoval Jakubec. "Toto autoritárstvo, nezdôvodniteľné zákonom, poskytuje tejto vláde a farmaceutickým spoločnostiam cestu k zotročovaniu ľudí a utajovaniu svojich zločinov," dodal.

Sťažuje sa najmä na zákony, čoraz viac schvaľované a diskriminujúce občanov, ktorí sa slobodne rozhodli neprijať vakcínu proti koronavírusu. Títo občania neporušili žiadne zákony, jednoducho majú svoje dôvody, pre ktoré činia rozhodnutia, činia ich v súlade so základmi demokracie. "Tieto autoritárske, nátlakové a diskriminačné očkovacie postupy zavedú svet na cestu otroctva a ľudského krviprelievania. Ďaleko prevyšujúceho masakre 20. storočia," domnieva sa autor šlágrov.


Zločin proti ľudskosti

Podľa neho ide najmä o mocenské zámery vládnych činiteľov celého sveta, ako aj farmaceutických firiem inkasujúcim enormné sumy vďaka pandémii. "Príchod týchto nových variantov covidu poskytuje farmaceutickým spoločnostiam príležitosť pokračovať vo vývoji následných mRNA vakcín. Na základe systému očkovacích pasov budú farmaceutické spoločnosti vyžadovať neustálu ochotu podriaďovať sa novým preočkovaniam a aktualizovaným očkovaniam mRNA, aby sa ľudia mohli zapojiť do spoločnosti."

Jakubec tak skonštatoval, že ide o zločin proti ľudskosti, a to najmä vďaka vakcinácii, ktorú zaradil do kategórie "experimentálna". "Táto miera totality bude spadať pod definíciu zločinov proti ľudskosti. Najmä vtedy, keď experimentálna technológia príde s vlastnou sústavou rizík a zákonite bude mrzačiť stanovené percento populácie. Pretože, ak sa tak stane, zavedie to systém ľudského otroctva a segregácie, ktorý inštaluje trvalú formu medicínskeho fašizmu a genocídy, pri ktorej sa zdajú byť mierni aj zločinci ako Stalin, Mao a Hitler," uzavrel.

Pľúcna embólia, porážka či infarkt myokardu nie je určite úsmev, víťazstvo a ani sloboda!
07 | 08 | 2021 | Ondrej Štefik