Aj zaočkovaní sú hrozbou šírenia COVID-19. V Gibraltári, na Islande či v Singapure o tom vedia svoje
07 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

Vakcína je sloboda? Nie! O tomto sú určite presvedčení v Gibraltári, na Islande či v Singapure, kde zažívajú masívny nárast covidových prípadov napriek viac ako 90 percentám zaočkovanej populácie. Pri tejto informácii vyznievajú tvrdenia našich politikov a „odborníkov“ ako absolútne nedôveryhodné.


Zaočkovaní môžu všetko, nezaočkovaní takmer nič. Život ukazuje, že vakcína vôbec nechráni tak, ako sa to všade hovorí. Je to skôr marketingová akcia farma firiem, aby donútili čo najviac ľudí zaočkovať sa. Veď biznis je biznis. Ako uvádza portál magazin1.sk, na Islande a v Gibraltare, napokon aj v Izraeli či Singapure už prišli na to, že vakcína vôbec nie je sloboda, ale narobenie si ešte väčších problémov.
Desivé štatistiky v Gibraltári majú na svedomí zaočkovaní!

Štatistiky z viacerých krajín ukazujú, že očkovaní ľudia šíria COVID-19 rovnako ako nezaočkovaní. Dôkazy nasvedčujú tomu, čo viacerí odborníci predpokladali, že vakcína v skutočnosti spôsobuje vírusové varianty a infekcie. Priam šokujúcu štatistiku majú v Gibraltári, polostrove na juhu Španielsku, ktorý však patrí Veľkej Británii. Do 1. júna mali viac ako 99 percent populácie plne očkovaných. Odvtedy sa však počet nových prípadov COVID-19 denne zvýšil o viac ako 2 500 percent denne! Podobné je to aj na Islande, na ostrove, kde je očkovaná takmer celá dospelá populácia. I tam pribúda prípadov COVID-19. „Zem je rajom vakcín,“ vyhlásil miestny novinár Alex Berensen. „90 percent ľudí vo veku 40-70 rokov a 98 percent (!) osôb starších ako 70 rokov je plne očkovaných.“ Hlavný islandský epidemiológ dokonca v utorok naznačil, že určité obmedzenia vrátane lockdownu, by proti COVID-19 mohli zostať v platnosti až 15 rokov!

„Žiadna pandémia neexistuje, je to podvod!“ kričali protestujúci Izraelčania
Koronavírus „straší“ svet už viac ako rok a pol. Vlády praktiky všade tvrdia, že jediná cesta ako sa pred ním ochrániť je vakcinácia. Preto zavádzajú akési zelené pasy (Green pass). Proti nim sa však dvíha stále väčšia vlna kritiky. Dorazila už aj... Čítať ďalej
02 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik


Podobné štatistické údaje majú aj v Izraeli. Aj tam sa ukazuje, že delta variant bujnie napriek tomu, že väčšina populácie je plne zaočkovaná. Izraelské médiá v utorok informovali, že ľudia, ktorí už boli nakazení ochorením COVID-19, mali sedemkrát nižšiu pravdepodobnosť, že budú znovu nakazení, než tí, ktorí boli očkovaní, čo svedčí o sile prirodzenej imunity. Ďalším príkladom je Singapur. Aj tam vláda odhalila, že covid šíria i zaočkovaní. Asi tri štvrtiny nových infekcií COVID-19 pochádzajú od očkovaných ľudí. Naopak, vo Švédsku, kde sa miera očkovania pohybuje na nízkych 39 percentách a vláda neprikazuje rúška, došlo k nulovým úmrtiam na COVID-19!

V Izraeli sa výrazne zvýšil počet plne zaočkovaných pacientov, čo potrebujú umelú pľúcnu ventiláciu
V Izraeli je už týždeň identifikovaných viac ako dvetisíc nových infekcií každý deň. Vo štvrtej vlne epidémie koronavírusu spôsobenej variantom Delta sa výrazne zvýšil aj počet pacientov, ktorí potrebujú umelú pľúcnu ventiláciu. Vláda plánuje... Čítať ďalej
03 | 08 | 2021 | Gabriela Fedičová