Haciendy, autá, večierky s celebritami: Za Výbohov životný štýl by sa nehanbili ani hollywoodske hviezdy! (FOTO)
06 | 08 | 2021 I Tibor Sipos

Za jeho dom na bratislavskom Slavíne by sa nemuseli hanbiť ani hollywoodske hviezdy! Niekdajší obchodník so zbraňami Miroslav Výboh sa o obvinení z prijatia úplatku údajne dozvedel z médií, píše Pluska.


Podnikateľ Výboh si užíval život ako filmová hviezda. Zbierka modelov Ferrari, staré vzácne, ale aj najnovšie luxusné autá, obrovská vila na Slavíne, blízke väzby s najvyššími vládnymi činiteľmi či večierky s celebritami. Neraz mu dokonca prischla prezývka "mecenáš Smeru" a spojenie s touto dnes už opozičnou stranou je nevyvrátiteľné.

Dnes má však na krku obvinenie pre obzvlášť závažný zločin prijímania úplatku, čo sa údajne dozvedel zo slovenských médií. NAKA v rámci akcie Mýtnik III obvinila okrem neho aj ďalších osem osôb podozrivých z trestného konania. Výboh však obvinenia odmieta.

"Nateraz však môžem povedať, že obvinenie, ktoré v priebehu dňa prevzal môj právny zástupca, jednoznačne odmietam ako nepodložené, vykonštruované, nepravdivé a vymyslené," dušuje sa. Otázkou už len zostáva, kedy a či vôbec sa Výboh vráti zo zahraničia, kde momentálne pôsobí a dostaví sa na výsluh.



Pluska


Z Kočnerových zašifrovaných správ sú pomery zjavné: "Posledný, koho Výboh oj**e, bude Fico"
V šifrovacej aplikácii Threema, ktorú používal dnes odsúdený podnikateľ Marián Kočner, bol niekoľkokrát spomenutý aj oligarcha Miroslav Výboh. Z konverzácií Kočnera s ďalšími vyplýva, že Výboh veľký kamarát s Ficom nebol. „Mirík všetkých oj**al a... Čítať ďalej
04 | 08 | 2021 | Tibor Sipos