Vopred pripravený plán na predaj vakcín, ktorým sa vytvára večná pandémia? Na video upozorňuje právnik Weis
05 | 08 | 2021 I Gabriela Fedičová

"Toto video so slovenskými titulkami si pozrite," píše právnik Peter Weis na webstránke akw. Odborníčka na zdravie a medzinárodné zdravie už viac, ako 20 rokov, na vedu a výskum, na mnohé metodológie výskumu a etiky, expertka vo WHO a mnohé iné, Astrid Stuckelberger tvrdí, že pandémia je vopred pripravený plán na predaj vakcín, ktorým sa vytvára večná pandémia, nočné mory a strach.


"Toto video so slovenskými titulkami si pozrite. Potvrdia sa Vám širšie súvislosti o plánovaní pandémie. Z vlastnej činnosti vieme, že pani vo videu je jedným z navrhnutých svedkov v podaní Dánska na Medzinárodný trestný súd v Haagu," píše Peter Weis.
Musíme vyšetriť, čo sa to deje vo WHO

"Niečo pofidérne," tvrdí Astrid Stuckelberger.  "Zastavili niečo tak dôležité, ako je školenie. Aby sme školili svet," vysvetľuje. Podľa vedkyne by mal byť každý vyškolený v oblasti pripravenosti a plánu na pandémiu. Od občana, až po všetky odvetia. Doprava, poľnohospodárstvo, hospodárstvo, zamestnanci v zdravotníctve, poskytovatelia primárnej zdravotnej starostlivosti, matky.

"Lenže záujem o kurzy nebol žiadny. Malo ísť o online kurzy, do ktorého sa mohli zapojiť krajiny z celého sveta a všetko by bolo k dispozícii. Vzdelávanie malo byť o pripravenosti, komunikácii, porozumení, detekčnej vede a neustálom hodnotení toho prvku, ktorý vyvoláva pandémiu. Malo byť o monitorovaní núdzových situácií, dodržiavaní ľudských práv, sledovaní a následných opatreniach na základe nich. Ale, zamietli," zdôrazňuje Stuckelbergerová. Podľa ktorej je potrebné vyšetriť WHO, prečo porušujú prepisy, ktoré sami zaviedli pre ľudí. Prečo porušujú ľudské práva, slobodu mobility, dopravy a hospodárstva a nechránia osobné údaje.

Peter Weis: hádajte, na čej strane by zakročili vojaci NATO v prípade, že sa demonštrácia zvrhne
„Viete, ako by sa dala vyriešiť pandémia? Zrealizovať jednu jedinú diskusiu v televízii. Hostia: Krčméry, Sabaka, Pavelka, Lakota, Piják, Janco. Všetci s rovnakým časovým limitom a neutrálnym moderátorom. Po takejto debate by nastal okamžitý koniec... Čítať ďalej
04 | 08 | 2021 | Petra Demková

Vlády sú zapletené do dvojitého a trojitého systému vydierania

Vlády už podľa nej nie sú demokratické. Tvrdí, že sa stali bábkami nadnárodných spoločností, ktoré obchodujú s ľuďmi a ľudí využívajú ako bežný tovar, spotrebný tovar a ako sociálne dlhopisy. Podobné vysvetlenie, ako hovorí vo videu majú aj právnici, ktorí podľa videa pôsobili pri prezidentovi Trumpovi. "Niektorí sudcovia, ktorí majú k dispozícii kľúčové informácie, ale sú údajne vydieraní, že ich rodiny zabijú a že zabijú aj ich. Vlády sú zapletené do dvojitého a trojitého systému vydierania. A toto vyšetrovanie musíme urobiť a dať to na súd, aby sme mali slobodu," hovorí vedkyňa.
Bezprecedentné veci vo WHO

PCR test je podľa nej výskumný nástroj. Ale nie diagnostický nástroj. Tvrdí, že ho nikdy neschválila žiadna kontrola kvality ani žiadny medzinárodný konsenzus. Iba samotné WHO a to je pre vedkyňu novinka. "Ďalšia vec je, že celý svet sa uzamkol iba na základe testu, alebo podľa toho, čo robí WHO a čo hovorí WHO médiám," zdôrazňuje.

"A rúška?" Upozorňuje. "Až do júna WHO nepropagovalo rúška. A od októbra? Každý rúško. Bez diskusie. Nediskutovalo sa o kvalite rúška, o označení rúška. O tom, že rúško v skutočnosti škodí," hovorí. Podľa Stuckelbergerovej to dokonca podobne komentoval aj Dr. Fauci, v roku 2018, keď napísal s inými vedcami článok a uviedol, že používaním rúška španielska chrípka zabila viac ľudí, ako chrípka samotná.

ŠKANDALÓZNE ODHALENIE: Tajná zmluva Pfizer/EÚ – o miliardy predražené vakcíny, zodpovednosť na pleciach štátov únie, účinok vakcín nejasný
04 | 08 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Vakcíny sú politická propaganda

WHO podľa vedkyne nikdy nepropagovalo a nevytvorilo propagandu vakcín. Ide podľa nej o politickú propagandu, ktorá je založená na niečom, čo nikdy nebolo testované, medzinárodne schválené, skúmané. Upozorňuje, že dnes máme vakcínu, ktorá vznikla za tri mesiace. "Čiže vieme čo? Googlime. A vidíme čo? Že ani tí, ktorí vakcínu vyvinuli, neposkytujú žiadnu záruku, pretože štúdiá neboli ukončené a výsledky zatiaľ nepoznáme," vysvetľuje.

"Nemáme údaje o populácii, ktorú študujú, nemáme údaje o metodike, ktorá je pre vedcov kľúčová. Ľudia si sami platia za testovanie vakcín. Nepoznáme dlhodobé vedľajšie účinky. Nemáme žiadne výsledky testov na tehotných ženách, deťoch, senioroch a očkujú sa. Je to neľudské a nebezpečné. Smrteľné. A trestný čin," hovorí Astrid Stuckelberger.

Americké Centrum na kontrolu a prevenciu chorôb vymazalo polovicu hlásených úmrtí po očkovaní proti COVIDu
Americké Centrum na kontrolu a prevenciu chorôb (CDC) zaznamenalo viac ako 12 000 úmrtí po očkovaní proti COVIDu k 21. júlu, ale len o deň neskôr sa toto číslo zrazu magicky znížilo na polovicu. Bezpečnostná správa k nežiadúcim účinkom očkovania sa... Čítať ďalej
04 | 08 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Koronavírusy neustále mutujú,  preto vakcíny nedávajú zmysel

"A nie je to vakcína, ktorá iba vytvára protilátky," upozorňuje vedkyňa. "Je to vakcína, ktorá má akýsi funkčný motor, ktorý štartuje niečo, o čom nevieme kam smeruje. Štatistiky, ktoré médiá nezverejňujú máme k dispozícii. Sme vedci a je to úplne hrozné, koľko mladých ľudí má trombózy, krvné zrazeniny. Je to zločin proti ľudskosti. Platia vládam a ľuďom osobne, vydierajú ich, aby nútili ľuďom vakcíny," tvrdí vedkyňa.

Podľa Stuckelbergerovej by sme dnes mohli povedať, že WHO je svetová očkovacia organizácia, ktorá so štátmi pripravila plán, ktorý predáva vakcíny a dokonca k nim má aj sociálne dlhopisy.
Vytvára sa večná pandémiu, nočná mora, strach

"Ja ako vedec si musím vytvoriť hypotézu," hovorí vedkyňa. "Existujú však fakty podľa ktorých hypotézu musíme preskúmať a otestovať," zdôrazňuje.

Podľa vedkyne existuje veľký, medzinárodný, nadnárodný, ale možno aj veľmi malý počet ľudí, s množstvom peňazí, ktorí sa tvária, že nevedia o čo ide.

"Ide im o vyľudnenie. Tých, ktorí prežijú, chcú zničiť s tým, že ich úplne podradia. Ľuďom odoberú systém viery, duchovno, ľudskosť. Zatvoria kostoly, zlikvidujú prírodných liečiteľov. Očkovanie nás malo oslobodiť, ale vždy príde nejaká nová mutácia a nová vakcína. Plán je do roku 2031. Už je vytvorený, iba ho treba hľadať. Vytvárajú večnú pandémiu. Nočnú moru, strach," dodáva v závere vedkyňa vo videu, ktoré si môžete v plnom znení pozrieť tu.

To sa dalo čakať: Pfizer a Moderna nekompromisne zdražujú vakcíny, údajne nie naposledy
Farmaceutické firmy Pfizer/BioNtech a Moderna zdražujú vakcíny proti COVID-19, informuje server týždenníka Focus s odvolaním sa na vyjadrenie francúzskej vlády. Čítať ďalej
03 | 08 | 2021 | Tibor Sipos