Riaditeľka odboru na ministerstve naložila občanom a aj Matovičovi!
05 | 08 | 2021 I Ondrej ŠTEFIK

Riaditeľka odboru na ministerstve zdravotníctva vyjadrila svoj názor na verejnosť verejne, prostredníctvom sociálnych sieti. Matovič sa chcel zapáčiť publiku a preto tento jej krok verejne odsúdil.  Šéfka ministerského odboru mu vrátila smeč


Zuzana Vargová, riaditeľka odboru tvorby strategických zámerov na ministerstve zdravotníctva je presvedčená, že Slovensko ovládla nerozum, priemernosť, tupota a dezoláti, ktorí pôsobia pokope ako kravy čo vedia len žuť slamu.  Podľa štátnej zamestnankyne: "...tu rok a pol žijeme ako ch*ji pozatváraní, poizolovaní, orúškovaní,...".

K napísaniu statusu ju motivovalo pravdepodobne rozhorčenie z toho, že ľudia sa nechcú dať zaočkovať. „ ...na prvú dávku čaká len 7000 ľudí, je vedrom vody na môj plamienok nádeje, že na Slovensku je väčšia časť ľudí síce tichá, ale aspoň základne príčetná," poeticky lamentuje riaditeľka.
Na jej status reagoval otec očkovacej lotérie

Matovič ako vždy a stále neriešil vec štátnicky a diplomaticky. Ako šéf  a spôsobom jemu vlastným, to riešil , verejne na Facebooku. Matovič odhadol, možno správne, že: „Slečinka sa týmito siláckymi a tupými vyjadreniami síce veľmi zavďačí svojmu progresívnemu publiku, ale nezaočkovaných ľudí k očkovaniu určite nezíska ani jedného." Avšak či sa objaví pani Vargová niekde na kandidátke liberálnej strany ukáže len čas.

„Verím, že pán minister zariadi, aby toto Tupelo viac nerobilo hanbu štátnej službe a pôjde kade ľahšie svinským krokom," dodáva v závere statusu Matovič. Či to má byť myslené ako príkaz od šéfa politickej strany smerom k ministerskému nominantovi nevedno.

Kolotočár Matovič, reaguje na lotériu Hlina!
15. augusta dostane do televízie svoju show ex-premiér Matovič. Verejno-právna RTVS má zabezpečovať priame prenosy z lotérie. 21 000 000€ pôjde iba na výhry pre zaočkovaných. Účastníci, ktorých vyžrebujú budú musieť pozerať televíziu a byť na... Čítať ďalej
04 | 08 | 2021 | Ondrej ŠTEFIK

Kravy, prasatá a iná chovné zvery a následne aj zdvihnutý prostredný prst z Oxfordu

Zuzana Vargová reagovala na ex premiéra verejne na Facebooku takto: „Považujem za absolútne neprimerané aby si minister iného rezortu dovolil vyzývať na odvolávanie štátneho zamestnanca za to, že prejavil názor. Je krajne nevhodné, aby boli úradníci vťahovaní do politických sporov a verejne napádaní politikmi. Pán Matovič ma so zastrašovaním štátnych úradníkov bohaté skúsenosti a preto ma aj trocha mrzí, že mu nebudem môcť dokázať, že takú moc nemá. Na ministerstve zdravotníctva som pred niekoľkými týždňami požiadala o skončenie pracovného pomeru dohodou vzhľadom na plánované štúdium na Oxfordskej univerzite." Len aby na Oxford neposlal niekto list z ministerstva financií.
Aká vláda, taký ministerský úradník

Poslankyňa Smeru Renáta Zmajkovičová odsúdila na sociálnych sieťach správanie štátnej úradníčky. „...je bezprecedentným porušením etiky štátneho zamestnanca, inak podotýkam plateného z daní i tých neočkovaných občanov..." dôvodila poslankyňa Smeru. Zároveň dodala, že keby si "nekopla" úradníčka do Matoviča, tak ten by na ňu ani nereagoval. Taktiež odsúdila slovník ex-premiéra na margo občanov. Podľa nej slovník riaditeľky len reflektuje slovník jeho samotného. V závere svojho statusu dodala známe príslovie: „...pre hlupáka, každý hlupák"

Ďalší kajúcnik sa dohodol s prokurátorom
Jeden z trojice takáčovcov, ktorý je v kolúznej väzbe, začal pravdepodobne spievať. Krajský prokurátor s ním uzavrel dohodu o vine a treste, ktorú predložil súdu na schválenie. Ďalší dvaja takáčovci sú stále na úteku. Poďakovať sa môžu policajnému... Čítať ďalej
03 | 08 | 2021 | Ondrej Štefik