Liberalizmus dnes formujú neúspešní a nešťastní ľudia, preukazujúci symptómy psychiatrických pacientov a neurotikov, vytvárajúcich chaos
05 | 08 | 2021 I Gabriela Fedičová

"Musíme akceptovať, že neschopnosť našich liberálnych blížnych diskutovať je extrémna a fatálna. A navyše, nikto z nich nemôže reprezentovať celú liberálnu spoločnosť, pretože je plná rozporov. Liberalizmus je v súčasnosti stelesnením myšlienky „nepriateľ môjho nepriateľa je môj priateľ." Formujú ho neúspešní a nešťastní ľudia, preukazujúci symptómy psychiatrických pacientov a neurotikov, ktorí vytvárajú chaos." Bálint Botond


Komentár Bálinta Botonda (Magyar Nemzet)


Definitívne musia byť porazení


Každá ideológia má svoju „populárnu“, zjednodušenú verziu prispôsobenú súčasnému duchu doby. Dnes je táto ideológia nazývaná liberalizmus a prežíva v centre európskej politiky, kultúry, umenia a ekonomického myslenia.

Liberalizmus prevláda na európskych univerzitách, stredných školách, základných školách a možno aj materských školách. Je jedinou tolerovateľnou ideológiou v umení, médiách a v každom politickom diskurze. Jeho najcharakteristickejšou a najsilnejšou stránkou je, že od každého plne očakáva interpretovať každý segment života, aj súkromný, na základe liberálnej ideológie a podľa toho ho aj transformovať. Čo znamená, že politika úspešne zaviedla liberalizmus všade. Do materských škôl, do spální, do všetkých odborov a dokonca už aj do minulosti.

Fantóm francúzskej občianskej vojny (Alesia Miloradovičová)
Komentár Alesii Miloradovičovej (Fond strategickej kultúry) Čítať ďalej
05 | 08 | 2021 | Iveta Machová

Zabili demokraciu a začali budovať liberálnu totalitu

Politika, teda liberálna ideológia, sa dnes zaoberá už aj športom. Takmer zničila majstrovstvá Európy vo futbale a v súčasnej dobe sa pokúša aj olympiádu. V Severnej Amerike a západnej Európe už liberalizmus získal celkovú moc. Zabil demokraciu a začal budovať liberálnu totalitu pri zachovaní jej formálneho rámca. Proces je taký, že liberáli už obsadili celý štát a všetky subsystémy modernej masovej spoločnosti. Políciu, armádu, vzdelávanie a vedu, všetky oblasti kultúry a masovej komunikácie, veľké korporácie, všetko. A neudialo sa to za jednu noc.

Zmenu, celkový mocenský vplyv liberálnej ideológie, možno vidieť na tom, že liberalizmus preniká už aj do miest, kam sa neodvážili ani tie najbrutálnejšie diktatúry v Európe. Ani komunistom neprišlo na um, rozbíjanie zdravého jadra rodiny, alebo zničenie niektorých základných ľudských hodnôt. Liberalizmus chce byť prítomný všade. Táto ideológia nie je nebezpečná preto, že je príťažlivá - veď predstavitelia zvyčajne nemajú iskrivé myslenie, ale preto, že kvôli úplnému zmätku, ktorý vyvoláva je schopná sa rozplývať vo všetkých duševných chorobách a chaose, dokonca aj v deštruktívnych predstavách. Jeho „učenie“ je iba v rozpore s kresťanstvom a konzervatívnym myslením, nie s komunistickou ideológiou alebo islamom.

Keď sa povera stretne s očkovacím šialenstvom (Daniel Matissek)
Komentár Daniela Matisseka (Report24) Čítať ďalej
04 | 08 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Ich ideológia má význam iba v kresťanskej kultúre. Inak stratia všetky ľudské práva, ako každý iný

Je chyba, keď si myslíme, že liberalizmus je iba veľké spoločné sprisahanie tých, ktorí sú stále agresívnejší proti bieli rasisti, alebo tí z komunity LGBTQ. Títo ľudia v spoločnosti sú iba dôsledok iných procesov. Stáva sa nám oveľa viac nechcených vecí, než aké nám prináša iba zloba jednotlivých ľudí. Tento duch doby, preniknutý liberalizmom, pochádza totiž zo súčasného stavu ľudstva a Európy. Má to svoje opodstatnenie, pretože pred šiestimi generáciami bola západná Európa pánom sveta, dnes je to iba oblasť, ktorú si musia nové ríše podmaniť.

Najsilnejším znakom extrémnej primitivity liberalizmu je neschopnosť pochopiť, prečo rozvoj ľudského rodu vytvoril mnoho tisíc veľmi odlišných, neporovnateľných kultúr. Pretože v ľudskej rase a v ľudskom zmysle je toľko nekonečných možností. Európske naplnenie slobody človeka, ktoré je tiež základom severoamerického vývoja, je len jednou z odpovedí. Kresťanstvo, ktorému naša civilizácia tak veľa vďačí a ktoré, samozrejme, bolo v mnohých ohľadoch použité na zlo, je ľudským produktom alebo súčasťou ľudskej evolúcie alebo súčasťou božského plánu. Ale liberáli nie sú schopní pochopiť, že ich ideológia má význam iba v kresťanskej kultúre. Inak stratia všetky ľudské práva, rovnako ako každý iný.

Manipulácia - Myšlienky zabalené do lesku, za ktorými sú hrubé ekonomické, politické, mocenské ambície
Manipulácia masy sa za celé dejiny nezmenila. Obsahovo takmer vôbec, stáročia sa využívajú tie isté metódy. Čo sa týka spôsobu, ktorým sa to deje k zmenám došlo. Manipulácia más sa deje oveľa rýchlejšie, ako kedykoľvek... Čítať ďalej
01 | 08 | 2021 | Gabriela Fedičová

Neschopnosť našich liberálnych blížnych diskutovať je extrémna a fatálna

Musíme akceptovať, že neschopnosť našich liberálnych blížnych diskutovať je extrémna a fatálna. A navyše nikto nemôže reprezentovať celú liberálnu spoločnosť, pretože je plná rozporov. Liberalizmus je v súčasnosti stelesnením myšlienky „nepriateľ môjho nepriateľa je môj priateľ."

Psychológia nenávisti je dobre známa téza. Sme prekvapení, že sa mnohí nenávidia, ale sociálna spoločnosť poskytla príležitosť pre masy ľudí, aby sa zamysleli nad veľkými životnými otázkami, pričom na to nemali ani vzdelanie, ani rozum. Títo neúspešní a nešťastní ľudia dnes formujú vnútornú silu liberalizmu, preukazujú symptómy psychiatrických pacientov a neurotikov, pričom nejde o žiadne sprisahanie, ale o chaos.
Hlúposti, ktoré premieňajú na sociálny konflikt

Popieranie biologickej reality, ktorá musí byť chirurgicky prerobená, ak si to jedinec želá. Štát musí vychovávať deti, pretože rodina je zlým, nebezpečným a obmedzujúcim miestom. Deti sa nemôžu dozvedieť nič o tom, ako vznikala ich vlastná kultúra počas tisícky rokov a že vytvorila duševnú a fyzickú deľbu práce medzi ženami a mužmi. Všetky sexuálne zvrátenosti majú rovnakú hodnotu ako normálna sexualita medzi ženou a mužom. A tieto hlúposti svojho druhu bude možné hlásať prakticky donekonečna. Liberálna „inteligencia“ buď vymyslí novú doma, alebo ju importuje a okamžite sa ju pokúsi premeniť na sociálny konflikt. A preto ak sa jej nepostavíme a trvalo ju neporazíme, bude onedlho povinná.

Preberať dôvernosti cez smartfón je riskantné, varuje expert
„Neexistuje oficiálny dôkaz, že by váš telefón nepretržite odpočúval vaše rozhovory. Pre istotu sa ale vyhnite diskusiám o financiách a obchodným rokovaniam,“ radí špecialista na komunikáciu Mark Sherman. Uviedol 1prime.ru. Čítať ďalej
05 | 08 | 2021 | Imrich Kovačič