Erik Tomáš: "Matovičov veľký tresk - z 200 eur na dieťa nič a z 13. dôchodku nič"
05 | 08 | 2021 I Ivan Brožík

Erik Tomáš vyzlieka donaha sľuby Igora Matoviča. "Z Matovičovho veľkého tresku nie je nič. 200 eur na dieťa nebude." Alebo ďalší - "13. dôchodok opäť nebude". Teda, bude, ale iba jeho symbolický zlomok, dopĺňame z redakcie. Vlastne, nič nové pod slovenským povolebným politickým slnkom.


"Z daňovo - odvodovej reformy, ktorú Matovič nazval Veľký tresk, nebude nič. Rodiny teda neuvidia sľubovaný príspevok na dieťa vo výške 200 eur." Píše politik Erik Tomáš na sociálnej sieti.
Zvyk je zvyk, ale...

"U Matoviča sme si už zvykli, že najprv niečo teatrálne predstaví a potom svoj sľub nedodrží a ešte sa aj vyhovára na iných." Pripomína Erik Tomáš.
Viac vo videu :



Erik Tomáš: OĽaNO podviedlo voličov, odborníkov vyhadzuje a obsadzuje štát svojimi "našimi" (video)
Prečo má "strana" OĽaNO toľko nekriticky verných adorantov? Strana si ich jednoducho kupuje. Nie však za svoje, ale umiestňuje ich na zaujímavé pozície a funkcie. Bez praxe, bez vzdelania, bez odbornosti, ale lojálnych. Matovičovci systém "našich... Čítať ďalej
24 | 06 | 2021 | Ivan Brožík

Trinásty dôchodok? Výsmech!

"Seniori môžu na skutočný 13. dôchodok zabudnúť aj tento rok. Vláda im ide opäť vyplatiť len sociálnu dávku a ani tú nezvýši." Vysvetľuje Erik Tomáš, taktiež v statuse na sociálnej sieti.

Reprofoto FB (@Erik Tomáš)

Sľuby sa sľubujú a...

"Pritom Boris Kollár sľuboval, že každý rok sa bude snažiť nafúknuť celkový objem peňazí určených na túto dávku o 100 miliónov eur, ale tento rok dôchodcovia nič navyše neuvidia."

 
Iba symbolické "držhubné"

"Spomínaná dávka tak zostáva v rozmedzí od 50 do 300 eur, pričom tú najvyššiu sumu uvidí len zlomok z celkového počtu 1,4 milióna dôchodcov. Ani zďaleka sa nepribližuje k priemernému dôchodku, naopak je pod úrovňou minimálnej penzie." Vysvetľuje Erik Tomáš.

"Ak by platil princíp schválený počas predchádzajúcej vlády, seniori by dostali 13. dôchodok vo výške priemerného dôchodku, ktorý už v tomto roku presiahol hranicu 500 eur. Igor Matovič a Boris Kollár sa však zrušením pôvodného zákona spreneverili svojim predvolebným sľubom a z memoranda s Jednotou dôchodcov Slovenska urobili len zdrap papiera." Pripomína ďalší nesplnený záväzok vládnej koalície opozičný politik na sociálnej sieti.

(Medzititulky red. HD)

Na vrchole pyramídy obrovského škandálu s „kajúcnikmi“ bude stáť Igor Matovič, tvrdí Erik Tomáš
Tajné stretnutie desiatich najvyššie postavených ľudí na Slovensku a tiež utajená správa SIS stále rezonujú na slovenskej politickej scéne. Za to, čo sa dozvedeli z utajenej správy našej tajne služby chce opozičný poslanec Erik Tomáš z Hlasu-SD... Čítať ďalej
31 | 05 | 2021 | Jozef Uhlarik