„Toto sme tu ešte nemali!“ pokrik zo športových tribún absolútne sedí na to, čo sa na Slovensku deje
04 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

Slovensko sa po vzore svojho veľkého brata USA stáva krajinou neobmedzených možností. Ak o tom niekto pochybuje, tak to veru nemusí. Stačí si zrovnať zopár faktov. Veď kedy sa u nás za zaočkovanie dali vyhrať obrovské peniaze? A kedy ste sa mohli nakaziť smrtiacim vírusom od zaočkovaného? A kedy ste boli dezoláti len preto, že ste si dovolili vysloviť iný názor? A kedy...


To, čo sa deje na Slovensku po vstupe novej vlády je doslova zvrátené. Začalo to veľkou slávou, končí to ešte väčšou katastrofou. Teda pardon, veď tomu ešte nie je ani zďaleka koniec. Ten tomu mohla spraviť madam prezidentovie podpísaním referenda. Mohla, ale neurobila. A ľaľa čo tým spôsobila. Miesto upokojenia celej situácie prípadnými predčasnými voľbami je tu hnev ľudí v uliciach.
Ešte stále sa „mienkotvorné“ médiá a ich redaktori divia, že ich ľudia nenávidia?

Zdroj: facebook.com


Apropo, hnev ľudí v uliciach. Protesty sa odohrávajú aj v iných krajinách Európy a sveta, lenže kým tam protestujúcich ľudí nazývajú naše mainstreamové média skutočne demonštrantami bojujúcimi za voje práva a slobodu, u nás sú to dezoláti, ktorí obmedzujú v právach iných. Sledujete ten rozdiel? A to pritom naši protestujúci sú oproti tým vo Francúzsku, Taliansku, Veľkej Británii či USA, ktorí demolujú čo im príde pod ruky, podpaľujú a rabujú obchody, úplní anjeli. Isto, nájdu sa aj medzi nimi takí, ktorí nadávajú, urážajú či niečo zničia, no tomu nedokáže zabrániť nikto. Ani polícia. Tú teraz veľmi skritizovali takzvané mienkotvorné média za jej nečinnosť. A to aj vtedy, keď sa nejaký z jedincov pokúšal „napadnúť“ televízny štáb. Zvykne sa vravieť „Kto chce kam, pomôžme mu tam“, čo v plnej miere platí aj o niektorých novinároch a médiách, ktorí sú v ostatnom čase od objektivity vzdialení poriadne ďaleko. Ešte stále sa preto „mienkotvorné“ médiá a ich redaktori divia, že ich ľudia nenávidia?

Belousovová: arogancia, agresia a sústavné vnucovanie svojich názorov zákonite vyvoláva odpor
Expolitička Anna Belousovová v statuse odhalila príčinu, prečo Slováci odmietajú očkovanie. "Je už očividné, že tým pri moci vôbec nejde o životy a zdravie ľudí. Ide im v prvom rade o vlastné kšefty! A pandémia im v nich veľmi pomáha. Na ľudskej... Čítať ďalej
28 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik


Spolky, aké majú porobené s „objektívnymi“ politikmi, či dokonca sudcami a aj poprednými členmi polície, tu jakživ neboli. Vtláčanie ľuďom názory, ktoré sa hodia vládnucej skupine, sú už za hranou tolerovania Slovákov. Nehovoriac už o tom, ako „objektívne“ informujú o koronavíruse, vakcínach a vakcinácii. Prečo ani jedna redakcia nezorganizuje otvorenú debatu, lepšie radšej viac, skutočných odborníkov, ktorí vyznávajú a propagujú vakcíny s ich odmietačmi? Lebo biznis? Potom sa nemôžu diviť, že ľudia sú naštvaní aj na nich.

Epidémia strachu je o polarizácii názorov, manipulatívnych informáciách a útokoch za iný názor
"Bez zveličovania hodnotím terajší stav kolektívneho vedomia ako paralelnú epidémiu strachu. Faktom je a zostáva, že toto konkrétne očkovanie je ešte stále nepopierateľne v experimentálnom a len v treťom štádiu overovania jeho signifikantnej... Čítať ďalej
27 | 07 | 2021 | Gabriela Fedičová

Hanba hanbúca, ktorá by tých, čo tento marazmus u nás spôsobili, mala riadne vyfackať

A keď sme už pri vakcínach a vakcinácii. Všímate si, ako „utešene“ nám rastú počty nakazených Delta variantom? Teda až toľko ich zase nie je aby z toho bola panika, no predsa. No ale ako sa k nám vlastne dostal? Však ešte pred časom sme ho tu vôbec nemali. Žeby nám ho privliekli „zodpovední“ zaočkovaní, ktorí nemusia ísť po návrate domov zo zahraničia do karantény, ba ani sa nemusia testovať? Alebo žeby od tých „nezodpovedných“, ktorí sa očkovať z nejakých príčin odmietajú a radšej zostávajú doma, na Slovensku? Ale veď tu nebol. Bum bác. Bublina spľasla.

Ak teda vyznávači očkovania tvrdia, že oni sú chránení a tí, ktorí sa zaočkovať nedajú riskujú svoje zdravie a životy, tak prečo nám sem tí „chránení“ dovliekli Delta variant? Ako pomstu? Hanba! Kto je tu teda viac nezodpovedný? A kto by mal niesť zodpovednosť za to, ako to tu, možno, bude vyzerať až sa všetci tí „zodpovední“ vrátia zo zahraničných dovoleniek? A čo tak začať liečiť ľudí ešte pred tým, ako sa dostanú do nemocnice? Toto tu pri druhej vlne nebolo a ako tá dopadla.

Slováci a „odborníci“ pozor: WHO testovanie bezpríznakových neočkovaných neodporúča!
Nie je zrejme Slováka, ktorý by si nespomenul na výrok vtedajšieho premiéra Igora Matoviča, že plošné testovanie je atómovou bombou proti CIOVID-19. Áno, bomba to bola, no proti vlastným ľuďom. Ako uvádza facebookový profil Nespokojný občan, podľa... Čítať ďalej
02 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik

Kúzelník Matovič - z prázdnej špajzy ťahá milióny ako z klobúka

Testov bolo ako maku, pretože niekto chcel zarobiť. Za tisíce zbytočne mŕtvych, lebo neboli včas liečení, však už zodpovednosť brať odmieta. Nuž a perlička na záver. Za toto všetko tí „zodpovední“ ešte budú odmenení. Však „Big boss“ Matovič vytiahol z klobúka ďalšie milióny na lotériu, ktorá je ale iba pre vyvolených. Teda len tých „zodpovedných“, ktorí nakazia tých nezodpovedných! No paráda, nie?

A čo že peniaze na lotériu „Vakcína je zdravie“ idú aj z peňazí tých, ktorí očkovanie z nejakého dôvodu odmietajú. A čo že peniaze idú z daní aj tých, ktorí sú vážne chorí, no na ich liečbu peniaze od štátu nedostanú, lebo... Lebo ich máme málo. A zrazu ich máme dosť? Opäť sa tu derie na jazyk slovo „Hanba!“ Áno, hanba hanbúca, ktorá by tých, čo tento marazmus u nás spôsobili, mala riadne vyfackať. Ozaj, a to, ako sa rozdelili ľudia na zaočkovaných, teda tých dobrých a zodpovedných, a nezaočkovaných, teda zlých a nezodpovedných, to nie je apartheid? Toto už nevadí?

Zástupkyňa generálnej riaditeľky WHO šokuje: Očkovanie zabíja a príčiny sa tutlajú!
Je toto vôbec možné? U nás prepuklo doslova očkovacie šialenstvo a zástupkyňa generálnej riaditeľky WHO doktorka Soumya Swaminathan nechala doslova vybuchnúť „bombu“. Podľa nej očkovanie zabíja a príčiny sa jednoducho radšej... Čítať ďalej
03 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik

Pozametajme si pred vlastným prahom a potom kritizujme a ukazujme na druhých

Či apartheid si všímame len tam, kde to vôbec netreba? Ako u „nášho“ golfistu Roryho Sabbatiniho? Tam malé tetovanie pod jeho ľavým rameno u novinárov div že nevyvolalo hon na čarodejnice. „Však on je rasista!“ Volali niektorí poukazujúc na to, že v Juhoafrickej republike, odkiaľ pochádza, to bolo bežné. No bežné to začína byť aj u nás. Rozdeľovanie ľudí, a najmä doslova teror na tých, ktorí sa zaočkovať odmietnu, je viditeľný na každom kroku.

Obmedzenia pri návšteve pohostinstiev, aquaparkov či vyhrážky prepustením z práce alebo neprijatím dieťaťa do školy. Toto sa inak ako apartheid nazvať nedá. A toto je už, milí mainstreamoví novinári, v poriadku? Pozametajme si pred vlastným prahom a potom kritizujme a ukazujme na druhých. Alebo to je nová „štábna kultúra“, ktorú nám tu pred voľbami sľubovali tí, ktorí sa dostali k moci? Ak áno, tak potom nás Pán Boh ochraňuj.

Belousovová: Stále počúvame len o vakcínach, ale čo liečenie? Vírusové choroby sa predsa liečia
Na každom kroku počuť - Vakcína je sloboda! Aká, keď sa tí, ktorí sa dali zaočkovať, majú báť tých, ktorí sa zaočkovať nedali? Pred čím ich teda vakcína chráni? Presne túto otázku si dáva aj Anna Belousovová reagujúc na slová hlavného medicínskeho... Čítať ďalej
03 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik