Po očkovaní v Holandsku umrelo zatiaľ 491 ľudí! Ženy hlásia problémy s menštruáciou
04 | 08 | 2021 I Ondrej ŠTEFIK

Holandsko je krajina, ktorá ma vysokú mieru informovanosti obyvateľstva. Na oficiálnych stránkach sa dočítate, že v tejto krajine bolo hlásených skoro 600 000 vedľajších účinkov po očkovaní. Dočítate sa aj, že 491 ľudí po ňom umrelo.


Informácie pochádzajú zo stránky lareb.nl. Najčastejšie vedľajšie účinky, ktoré majú ľudia v Holandsku, sú bolesti hlavy, únava, bolesť svalov, zimnica a bolesť kĺbov.
Po očkovaní trpia ženy svojím spôsobom

Po očkovaní proti Covodu sa v Holandsku hlási mnoho menštruačných porúch. Doteraz ich zaregistrovali okolo 1000. Sťažnosti s týmto problémom súvisiace sú rôznorodé, od absencie menštruácie, silnejšej  menštruácie, silného krvácania až po post-menopauzálne krvácanie.

„K takýmto poruchám dochádza bežne. Tu však možno dochádza k vedľajšiemu účinku po očkovaní, pravdepodobne súvisiacemu s hormónmi. Zatiaľ k tomu nemôžeme veľa povedať, ale podobné informácie prichádzajú aj z iných krajín,“ povedala riaditeľka centra Agnes Kantová.

"Sme si vedomí toho, že niektoré ženy počas pandémie hlásili zmenu menštruačného cyklu alebo symptómov," vyhlásila Sue Wardová, viceprezidentka Kráľovskej akadémie pôrodníkov a gynekológov.

Kolotočár Matovič, reaguje na lotériu Hlina!
15. augusta dostane do televízie svoju show ex-premiér Matovič. Verejno-právna RTVS má zabezpečovať priame prenosy z lotérie. 21 000 000€ pôjde iba na výhry pre zaočkovaných. Účastníci, ktorých vyžrebujú budú musieť pozerať televíziu a byť na... Čítať ďalej
04 | 08 | 2021 | Ondrej ŠTEFIK

V Holandsku priznajú aj smrť po očkovaní

Holandsko na oficiálnych stránkach priznáva, že zatiaľ je 491 hlásení o úmrtí po očkovaní. Týka sa to 269 osôb vo veku 80 rokov a starších, 153 osôb vo veku 65 až 79 rokov a 67 osôb mladších ako 65 rokov. Na Slovensku priznali zatiaľ úmrtie dvoch osôb, čo je zjavný nepomer oproti Holandsku, vzhľadom k počtu obyvateľov a počtu zaočkovaných ľudí. 

Holandsko je na tom podobne so zaočkovanosťou ako Izrael. 12 398 054 ľudí dostalo prvú dávku. Asi 50% obyvateľov je už zaočkovaných aj druhou dávkou. Zvyšok sa pravdepodobne očkovať odmieta, alebo s očkovaním ešte váha.

Ďalší kajúcnik sa dohodol s prokurátorom
Jeden z trojice takáčovcov, ktorý je v kolúznej väzbe, začal pravdepodobne spievať. Krajský prokurátor s ním uzavrel dohodu o vine a treste, ktorú predložil súdu na schválenie. Ďalší dvaja takáčovci sú stále na úteku. Poďakovať sa môžu policajnému... Čítať ďalej
03 | 08 | 2021 | Ondrej Štefik