Peter Weis: hádajte, na čej strane by zakročili vojaci NATO v prípade, že sa demonštrácia zvrhne
04 | 08 | 2021 I Petra Demková

„Viete, ako by sa dala vyriešiť pandémia? Zrealizovať jednu jedinú diskusiu v televízii. Hostia: Krčméry, Sabaka, Pavelka, Lakota, Piják, Janco. Všetci s rovnakým časovým limitom a neutrálnym moderátorom. Po takejto debate by nastal okamžitý koniec očkovania na kovid a vládni odborníci by sa do týždňa zo scény vyparili,“ napísal Weis.


„Viete, kedy sa budete môcť vrátiť do normálneho života? Aj keď to už nebude ten istý normál, to si už len môžete zbožne priať," začína svoj najnovší príspevok známy právnik.
Prvé riešenie - prestať sa testovať

Weis vzápätí ponúka svoje odpovede, ako s k tomu "normálu" dopracovať. Prvým z ním navrhovaných riešení je: „Prestať sa testovať.“ K tomu advokát dodáva: „kde nie sú testy, nie sú štatistiky, ktoré by sa dali falšovať a nesprávne vykladať analytikmi študovanými v zahraničí).“

„Koniec koncov, samotné WHO už povedalo to, čo my hovoríme od začiatku: zlatý štandard RT-PCR je od počiatku iba hrdzavý klinec pretretý vodovými farbičkami. Pripomeňte si nedávny výrok p. Pavelku, anglického odborníka tejto garnitúry, že chrípka tu minulý rok nebola. Akurát nepovedal to, čo WHO: lebo bola testovaná ako kovid,“ upozornil Weis.

ŠKANDALÓZNE ODHALENIE: Tajná zmluva Pfizer/EÚ – o miliardy predražené vakcíny, zodpovednosť na pleciach štátov únie, účinok vakcín nejasný
04 | 08 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Naši vedci vedia, že RT-PCR testy nie sú vhodné

Weis vzápätí upozornil, že tohto faktu si je vedomý aj Pavol Čekan. „Vedel to aj náš nositeľ štátneho vyznamenania ocenený pani prezidentkou p. Čekan, inak by nebol začínal minulý rok vývoj RT-PCR testov, ktoré by boli schopné rozlíšiť chrípku od korony. Zjavne sa to nepodarilo, inak by WHO dalo p. Čekanovi ďalšiu medailu,“ vysmieva sa advokát.

„Naopak, RT-PCR testy sa už v roku 2022 používať na testovanie kovidu nebudú. Takže sa asi chystajú na protilátky, antigény sú už právom v Dunaji. A asi na tie z netopiera, ako nášmu klientovi uviedlo Ministerstvo zdravotníctva SR. Dobre počujete, protilátky sa testujú na INÝ vírus so zhodou 92 percent a v pohode to priznávajú,“ dodáva Weis.
Riešenie druhé: spolupracujte s ozajstnými lekármi

Druhým odporúčaním advokáta je: „Objavte ozajstných lekárov. V prípade choroby nie telemedicínskych alebo tých, čo vás pošlú na RT-PCR test. Prestať pozerať pandemické správy v TV. Ide o masívne a nátlakové používanie neurolingvistického programovania, ktoré je financované prostredníctvom reklamy zo štátneho rozpočtu. Ide bohužiaľ o nový druh vojny štátna moc vs. vlastné obyvateľstvo.

V tomto duchu môžete pokojne nahliadať aj na posledné rozhodnutie Ústavného súdu SR o referende a na pokusy o odobratie aktívneho volebného práva z dôvodu ohrozenia verejného zdravia,“ píše Peter Weis.

Desivé slová doktora Liptáka: Čakajú nás chronické následky vakcinácie!
„V skutočnosti sa očkovaní očkovaním vystavili vysokému riziku získania závažných chronických ochorení, ale aj náhlej smrti na následky tohto experimentu. Neočkovaní majú to isté riziko z Covidu, ale odpadajú u nich samozrejme riziká z očkovania... Čítať ďalej
04 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik

Po tretie, treba vymeniť vládnych odborníkov

Tretím odporúčaním známeho advokáta je, vymeniť vládnych odborníkov. Upozornil, že do nohy, okrem jediného nie sú atestovaní v odboroch potrebných pre zvládanie pandémie. A na rovinu píše: „nie sú odborníkmi.“

„Títo samozvaní odborníci trpia tým, pre čo by nemohli bežne publikovať vedecké práce: konfliktmi záujmov. Treba si uvedomiť, že aj prijímanie nenáležitých výhod je podľa slovenských trestnoprávnych noriem obyčajnou korupciou. Začať treba urgentne zrušením Inštitútu zdravotných analýz. Analýzy nimi vyprodukované treba podrobiť nezávislému znaleckému posúdeniu a v prípade potreby vyvodiť zodpovednosť,“ píše na tvrdo právnik.
Štvrtá rada: začnite sa správať ako pred pandémiou

Štvrtou radou advokáta Weisa je začať sa v bežných situáciách správať ako pred pandémiou. „Konať prirodzene v súlade s Ústavou a zákonmi, ideálne skupinovo, čím dodáte odvahu aj nerozhodnutej väčšine, ktorá má aktuálne strach postupovať v súlade s právnym poriadkom,“ navrhuje.
Po piate: pripravte si plán "B".

Ďalšou radou je mať plán B. „Trikrát hádajte, na čej strane by zakročili vojaci NATO v prípade, že sa niektorá demonštrácia hypoteticky zvrhne? Alebo hádajte iba raz. Alebo ak neveríte, použite zákon o slobode informácií, informácia nepodlieha žiadnemu stupňu utajenia,“ radí advokát.

Mesík: Neexistuje žiadna morálna povinnosť riskovať poškodenie vlastného zdravia
Vakcinácia je aj na Slovensku témou č.1, pretože vláda robí všetko možné aj nemožné pre to, aby zaočkovala čo najviac ľudí. Zaočkovaným ale dáva falošnú ilúziu o tom, že sú chránení, a nič vážne sa im stať nemôže. Že to tak nie je vyvracia v... Čítať ďalej
04 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik

Šiesta rada: nikdy nezabudnúť a vinníkov potrestať

Predposlednou radou P. Weisa je nikdy nezabudnúť a vinníkov potrestať. „Bude ich bohužiaľ veľmi veľa. Nestraťte pamäť. Oni sa práve na túto stratu spoliehajú. Všimnite si, že situácia sa zhoršuje takmer okamžite po vymretí pamätníkov druhej svetovej vojny. Potreba rozdeľovania spoločnosti a budovanie priestoru na rozvoj fašizmu zachvacuje najmä mladšie ročníky, ktoré nevnímali život spred roku 1989. Pritom sa kriví obsah pojmov liberalizmus a ľavicový extrémizmus,“ pripomína Weis.
Posledná rada: Zrealizovať objektívnu TV diskusiu

Na záver už len posledné. „Viete, ako by sa dala vyriešiť pandémia aj bez týchto 8 bodov?“ pýta sa právnik. „Zrealizovať jednu jedinú diskusiu v TV JOJ, RTVS a Markíza. Hostia: Krčméry, Sabaka, Pavelka, Lakota, Piják, Janco. Všetci s rovnakým časovým limitom a neutrálnym moderátorom. V štýle prezidentských debát.

Po takejto debate by nastal podľa nášho skromného odhadu okamžitý koniec očkovania na kovid a vládni odborníci by sa do týždňa zo scény vyparili,“ myslí si Weis.

„Viete, čo je výhrou tých Vašich dezolátov? Ak túto debatu nezrealizujete. Práve v tomto prípade platí: kto mlčí, ten svedčí,“ dodal na záver svojho blogu známy právnik.

Virologička Zelená: Podľa počtu prípadov sa epidémia skončila. Protilátky chránia ako očkovanie
Virologička Hana Zelená tvrdí, že vzhľadom na počty prípadov sa epidémia skončila. Protilátky získané po prekonaní ochorenia Covid-19 podľa nej chránia rovnako dobre ako očkovanie. Čítať ďalej
03 | 08 | 2021 | Peter Sulek