Pandémia rozdeľuje aj v Hollywoode: Jennifer Aniston jednoducho prerušila kontakt s nezaočkovanými
04 | 08 | 2021 I Tibor Sipos

Rozhodla sa nestretávať s tzv. antivaxermi. Na pohľad nestarnúca 52-ročná herečka Jennifer Aniston, alebo ako ju mnohí poznáme - Rachel z Priateľov, to so situáciou okolo koronavírusu myslí naozaj seriózne, píše Pravda. 


Jennifer Aniston je dôkazom, že pandémia ľudí rozdeľuje. Rôzne názory na jednu záležitosť sú často protichodné, čo sa odráža aj na medziľudských vzťahoch. V rozhovore pre magazín InStyle sa herečka priznala, že prerušila kontakty s niekoľkými ľuďmi. Dôvod? Ich postoj k očkovaniu. Ide o ľudí, s ktorými doteraz problém nemala, avšak ich odmietanie vakcíny všetko zmenilo.

„Stále existuje pomerne veľká skupina ľudí, ktorí sú antivaxermi, alebo jednoducho nechcú počúvať fakty. Je to skutočná škoda,“ domnieva sa slávna herečka. „Prišla som o pár ľudí v mojej týždennej rutine, ktorí odmietli alebo nechceli zverejniť (či boli alebo neboli očkovaní) a považujem to za nešťastné,“ uviedla pre spomínaný magazín.

Herečka má dojem, že antivaxeri, ako ich sama označila, žijú zo strachu a mylných informácií. „Je to zložitá téma, pretože každý má právo na svoj názor. To nepopieram. Zároveň sa však veľa názorov zdá byť založených len na strachu alebo propagande, na ničom inom,“ uzavrela Aniston.


Mázikovej diagnostikovali rakovinu: Podstúpila operáciu, pri ktorej jej vyrezali kus líca
Hrozivá diagnóza rakoviny. Tú si pred pár mesiacmi vypočula od lekárov temperamentná speváčka Eva Máziková. Ide o rakovinu kože, ktorej predchádzalo zblednutie pleti, konkrétne na líci, informujú Topky. Čítať ďalej
29 | 07 | 2021 | Tibor Sipos