Moja vlastná krajina ma vyhostila! Len preto, že imunitu na Covid mám prirodzenú a nie z experimentálnej vakcíny (Rachel Marsdenová)
04 | 08 | 2021 I Diana Zaťková

Názor Rachel Marsdenovej (Russia Today)



Išla som domov navštíviť moju matku. Kanada sa ma pokúsila zavrieť do karantény, hrozila pokutami a zásahmi polície, pretože neuznáva moju prirodzenú imunitu. Neostávalo mi nič iné, ako okamžite odletieť späť do Európy, opisuje svoju skúsenosť publicistka a politická strategička pracujúca vo Francúzsku, Rachel Marsdenová.




V čase písania článku som vo výške presne 11 277 m, 5 230 km od kanadského Vancouveru a 3 159 km od medzipristátia v nemeckom Mníchove. Cestou späť do francúzskeho Paríža. V skutočnosti by som si mala užívať relax na terase alebo vo vírivke u mňa doma pri Vancouveri so studeným nápojom v horúcom letnom dni.

Namiesto toho som na lete spoločnosti Lufthansa smerujúcom späť do Paríža. A to len niekoľko hodín po prílete za oceán 10-hodinovým letom, pretože ma vyhodili predstavitelia vlastnej krajiny.
Moja vlasť sa mi otočila chrbtom

Všetko preto, že som sa dopustila zjavného porušenia nariadení snahou znova vstúpiť do svojej krajiny. S dôkazom o prirodzene získaných protilátkach proti Covid-19 vytvorených vlastným imunitným systémom po zotavení, a nie o protilátkach vytvorených umelou vakcínou proti Covid-19.

Virologička Zelená: Podľa počtu prípadov sa epidémia skončila. Protilátky chránia ako očkovanie
Virologička Hana Zelená tvrdí, že vzhľadom na počty prípadov sa epidémia skončila. Protilátky získané po prekonaní ochorenia Covid-19 podľa nej chránia rovnako dobre ako očkovanie. Čítať ďalej
03 | 08 | 2021 | Peter Sulek


Každodenný život človeka, ktorý prežil Covid-19 a získal prirodzenú imunitu na túto chorobu, nie je pre slabé povahy. Môj lekár mi ako osobe s vysokou hladinou laboratórne testovaných protilátok neodporúča očkovanie.

O očkovaní proti Covidu, ktoré je stále v štádiu klinických skúšok a ktoré zdravotnícke orgány považujú za experimentálne, sa očividne ešte treba veľa naučiť. Obzvlášť po správach o prelomových prípadoch očkovaných ľudí, ktorí chytili a šíria Covid znovu.
Prirodzená imunita im nestačí

Aby som ochránila a zachovala svoju získanú imunitu, som sa odhlásila z očkovania, pri ktorom hrozí riziko ohrozenia zdravia. Francúzsko teraz odo mňa požaduje, aby som každých 48 hodín absolvovala testy, ak chcem mať naďalej prístup do bežných priestorov, ako je verejná doprava, telocvične, reštaurácie, niektoré nákupné centrá a bary. Je to však cena, ktorú som ochotná zaplatiť za svoje zdravie.

To sa dalo čakať: Pfizer a Moderna nekompromisne zdražujú vakcíny, údajne nie naposledy
Farmaceutické firmy Pfizer/BioNtech a Moderna zdražujú vakcíny proti COVID-19, informuje server týždenníka Focus s odvolaním sa na vyjadrenie francúzskej vlády. Čítať ďalej
03 | 08 | 2021 | Tibor Sipos


A teraz platím ďalšiu cenu za výber ochrany vlastného zdravia. Ocitla som sa v hrozbe internácie kanadskej vlády - niečoho, čomu nie sú vystavení ani podozriví z terorizmu ani nelegálni prisťahovalci bez toho, aby boli vypočutí.
Zaobchádzali so mnou horšie ako so zločincom

Keď som sa prvýkrát v roku pokúsila vrátiť domov z Paríža do Vancouveru navštíviť svoju staršiu matku, bolo so mnou zaobchádzané horšie ako so zločincom.

Dorazila som na letisko s negatívnym testom PCR, dvoma pozitívnymi testami na protilátky proti Covid z marca a júla, ktoré dokazovali, že mám po zotavení stále významné protilátky proti ochoreniu Covid, a „certifikátom imunity proti covid“, ktorý napísal a podpísal môj francúzsky lekár.

Mutácia delta: Kvôli trom nakazeným testujú vo Wu-chane všetkých 12 miliónov obyvateľov
Čínske mesto Wu-chan otestuje na koronavírus všetkých 12 miliónov obyvateľov. Objavili sa tam totiž prvé prípady lokálneho prenosu mutácie delta. Wu-chan od polovice mája do tohto týždňa nezaznamenal žiadne nové prípady nákazy, informuje... Čítať ďalej
03 | 08 | 2021 | Tibor Sipos


Kanadský hraničný dôstojník odmietol prijať výsledky laboratórnych testov protilátok ako dôkaz, že som sa zotavila a som voči Covidu imúnna. Pred necelými tromi mesiacmi chcel test PCR, po ktorom sa očakáva, že každý sa zaočkuje. (Ani som nevedela, že mám Covid, kým som si o niekoľko týždňov neskôr nespravila test na sérologické protilátky.)

Príslušník taktiež nepreukázal žiadnu ohľaduplnosť k negatívnemu testu PCR, ktorý mi zabral hodiny pri odchode, ani k rôznym ďalším testom na antigén - všetky negatívne - robených každých 48 hodín počas predchádzajúcich 10 dní.

Namiesto toho mi nariadil prihlásiť sa na 3-dňový pobyt vo vládnom internačnom zariadení (po ktorom bude nasledovať povinná a monitorovaná 14-dňová domáca izolácia).

Médiá konečne priznávajú, že COVID-19 sa šíri v oblastiach s vysokou mierou očkovania
03 | 08 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Karanténa na vlastné náklady

Potom som bola odkázaná na federálneho zdravotného dôstojníka, ktorý sa ma spýtal, či som sa prihlásila a zaplatila (až do 2 000 dolárov) za trojdňovú internáciu vlády. Povedala som nie. Povedal, že nemám na výber. Vlastne mám, ale iba v tom, v ktorom zariadení vládneho systému by som chcela byť zadržaná na vlastné náklady.

Opýtala som sa: „Čo keď odídem?“ Ukázal na dôstojníka RCMP za sebou a povedal, že za odchod bude pokuta takmer 6 000 dolárov. Opýtala som sa: „Čo keď potom zostanem tu na letisku a rezervujem si let späť do Paríža a zruším celú svoju návštevu doma v Kanade?“ Odpovedal, že to bude v poriadku.

Rezervovala som si teda let späť do Európy za cenu niečo viac ako 1 500 dolárov - stále lacnejšie ako vládny internát. Zapísal si moje číslo spiatočného letu, predložil mi federálny „zdravotný poriadok“, ktorý som musela podpísať, pričom mi potvrdil, že týmto letom opustím Kanadu, inak mi budú hroziť tresty a hádam aj väzenie.

V Izraeli sa výrazne zvýšil počet plne zaočkovaných pacientov, čo potrebujú umelú pľúcnu ventiláciu
V Izraeli je už týždeň identifikovaných viac ako dvetisíc nových infekcií každý deň. Vo štvrtej vlne epidémie koronavírusu spôsobenej variantom Delta sa výrazne zvýšil aj počet pacientov, ktorí potrebujú umelú pľúcnu ventiláciu. Vláda plánuje... Čítať ďalej
03 | 08 | 2021 | Gabriela Fedičová

Milostivo ma prepustili iba s varovaním

Blahosklonne dodal, že za svoju nevedomosť môžem byť stále pokutovaná, ale tentokrát ma milostivo prepustili s varovaním. Aký benevolentný autoritatívny režim.

Ujasnime si to: Kanadská vláda tým, že sa zachovala týmto spôsobom, bežne kriminalizuje tých, ktorí majú protilátky proti Covid, ktoré nepochádzajú z vyrobenej experimentálnej vakcíny.

V Hongkongu sa musíte buď zaočkovať, alebo si sami platiť pravidelné testy
V snahe zvýšiť zaočkovanosť Hongkong oznámil, že pracovníci v kľúčových odvetviach sa budú musieť zaočkovať alebo si pravidelne platiť za testy na Covid-19 sami, informuje portál RT. Čítať ďalej
03 | 08 | 2021 | Lukáš Leca

Mama sa rozplakala

Len o niekoľko hodín neskôr som teraz na lete späť do Paríža. Moja matka sa rozplakala keď na mňa čakala na druhej strane príletovej haly. Jej dcéra bola vyhostená z vlastnej krajiny - niečo, čo Kanada nerobí ani s podozrivými z terorizmu bez nejakého riadneho postupu.

Ďalším krokom pre mňa a ostatných, ktorí sú vystavení tejto diskriminácii, by mala byť súdna výzva voči krokom federálnej vlády. Vládou nariadené internačné zariadenia pre imúnnych ľudí, ktorí prekonali Covid pod hrozbou uväznenia, nemajú miesto v žiadnej demokracii.

Keď sa povera stretne s očkovacím šialenstvom (Daniel Matissek)
Komentár Daniela Matisseka (Report24) Čítať ďalej
04 | 08 | 2021 | Ingrid Vrabcová