Desivé slová doktora Liptáka: Čakajú nás chronické následky vakcinácie!
04 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

„V skutočnosti sa očkovaní očkovaním vystavili vysokému riziku získania závažných chronických ochorení, ale aj náhlej smrti na následky tohto experimentu. Neočkovaní majú to isté riziko z Covidu, ale odpadajú u nich samozrejme riziká z očkovania proti COVID-19," varuje MUDr. Lipták. 


Kolotoč s novými variantmi koronavírusu sa zrejme len tak neskončí. Dôvod je jasný – obrovské zisky farmafiriem z vakcín. Kto však sleduje propagandu na očkovanie ten si ľahko zráta, čím všetkým nás „odborníci“ strašia. Kontroverzný lekár Peter Lipták vo svojom blogu mnohé z týchto tvrdení vyvrátil.


Vakcína je sloboda. Slogan, ktorý sa šíri svetom rýchlejšie ako samotný Covid, lenže je nebezpečnejší ako pandémia. Aká sloboda, keď nakaziť sa môžu aj zaočkovaní a tí, rovnako ako nezaočkovaní, môžu roznášať koronavírus medzi verejnosťou? Doktor Peter Lipták v blogu vysvetľuje, ako je to s tou slobodou, a tiež ako je to s vakcínami, ktoré nám majú tú slobodu akože zabezpečiť.
Dogma o ochrannom účinku očkovania počas pandemie sa rúca ako domček z karát

„Očkovaní ľudia sa môžu infikovať Covidom, môžu spôsobiť jeho nepoznané a teda zákerné šírenie na druhých očkovaných aj neočkovaných, môžu ale aj sami ochorieť. Dokonca aj zomrieť na Covid, rovnako ako to hrozí zaočkovaným,“ varuje hneď v úvode Peter Lipták.

Podľa neho, v americkej CDC zistili, že očkovaní i neočkovaní majú rovnakú vírusovú nálož nových mutácií. Ako keby očkovaní vôbec neboli zaočkovaní. „Paradoxne, v štátoch najviac zaočkovaných je spravidla aj mnohonásobne vyšší výskyt ochorenia, než je v štátoch, kde majú zaočkovanosť nižšiu. Ilúzia o ochrane očkovaním začína zanikať šírením nových mutácií vírusu COVID-19, ktorých vznik je práve stimulovaný očkovaním, a na ktoré je súčasné očkovanie zastaralé. Žiada si to nové vakcíny, nové a nové vakcíny,“ konštatuje lekár. Dodáva, že takto bude stimulovaný vznik nových a nových mutácií odolných na doterajšie očkovanie. Začarovaný príbeh takto nikdy neskončí.

Šokujúce VIDEO o očkovaní, ktoré možno mnohým otvorí oči. "TOTO by ste si mali určite pozrieť!" varuje MUDr. Lipták
Očkovacie šialenstvo ide na Slovensku doslova aj cez mŕtvoly. „Kompetentní“ rozdelili ľudí na dve skupiny nehľadiac na to, čo im ponúkajú. Jedni slepo počúvli, druhí, ktorí čítajú, počúvajú skutočných odborníkov a trochu pri tom rozmýšľajú, od toho... Čítať ďalej
03 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik


„Zaujímavé je, že v štátoch, v ktorých nepodľahli tejto kruhovej hystérii, majú dnes menšie šírenie COVID-19 (Bulharsko, Bielorusko,… zatiaľ aj Slovensko). Dogma o ochrannom účinku očkovania počas prebiehajúcej pandémie sa práve rúca ako domček z karát. Ľahkomyseľnosťou, vyplývajúcou z nepochopenia neúčinnosti očkovania, sa práve „vedci“ ignorujúci medicínsku vedu a vďaka nim zaočkovaní, stali nebezpeční pre svoje okolie,“ šokuje Lipták. Podľa neho sa to posunulo od toľko prezentovanej uvedomelej zodpovednosti k náboženskej psychopatológii akú poznáme v sektách.

Doktor Lipták: "Vďaka za deltu, bez väčších dôsledkov vytlačí oveľa nebezpečnejšiu alfu"
"Boh sa stále nedočkal toho, aby mocné osoby sveta začali predchádzať utrpeniu aspoň v kontexte piateho Božieho prikázania „nezabiješ“. Neustále rozdeľovanie na bohatých a chudobných spôsobuje mamon, ktorý je v ľudskej povahe až príliš hlboko... Čítať ďalej
28 | 06 | 2021 | Ivan Brožík

Riziko z Covidu možno podstatne znížiť včasnou ambulantnou liečbou Ivermektinom

„V skutočnosti sa očkovaní očkovaním vystavili vysokému riziku získania závažných chronických ochorení, ale aj náhlej smrti na následky tohto experimentu. Neočkovaní majú to isté riziko z Covidu, ale odpadajú u nich samozrejme riziká z očkovania proti COVID-19. A riziko z Covidu možno podstatne znížiť užívaním vitamínu D a schudnutím, udržiavaním si primeranej hmotnosti športovaním a úpravou stravovania. A samozrejme včasnou ambulantnou liečbou Ivermektínom,“ vysvetľuje lekár a dodáva, že aj u mnohých očkovaných skrslo podozrenie, že niečo nie je v poriadku, keď negatívne nesú všadeprítomné donucovanie v praxi znamenajúce znásilňovanie týmto „dobrom“. Podľa Liptáka je tiež nápadné, že po zaočkovaní nikto negarantuje, ani jeho účinnosť a ani bezpečnosť.

Doktor Lipták šokuje: Niektorí vedci si myslia, že smrťou do dvoch rokov po zaočkovaní je ohrozený každý zaočkovaný!
Peter Lipták je praktický lekár s dlhoročnou praxou, ktorý nielenže odmieta nosenie rúška, ale nie je ani zástancom očkovania proti koronavírusu pre tých, ktorí sa očkovať dať nemusia. V statuse na sociálnej sieti aj vysvetľuje dôvody, prečo... Čítať ďalej
18 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik


„Farmaceutické firmy a vlády to vymysleli tak, že sám očkovaný podpisuje, že sa očkuje dobrovoľne a na vlastnú zodpovednosť. No zostalo ešte stále veľa slepo veriacich,“ pridáva kontroverzný doktor, ktorý obracia pozornosť aj na „protest“ zaočkovaných, na ktorom bolo povinné rúško, a ktoré sa konalo pod ochranou polície a za prísneho dodržiavania bezpečnostnej vzdialenosti 2 metre medzi účastníkmi. „Títo ľudia slepo uverili vedcom a na vlastnú zodpovednosť podstúpili toto očkovanie.



Odvážili sa na tento experiment vydať seba aj svoje deti, lebo slepo uverili tej časti vedeckej obce, ktorú financujú výrobcovia vakcín, ktorí v tejto žatve žnú miliardové zisky,“ konštatuje doktor Peter Lipták. Pridáva aj zopár čísiel: „Len v EÚ je registrovaných cca 20 000 úmrtí a už cca 2 mil. ďalších závažných nežiadúcich reakcií.“ Pozornosť si určite zasluhujú aj jeho záverečné slová: „Čakajú nás chronické následky, na ktoré upozorňujú stovky vedcov a lekárov prakticky po celom svete. Môže toho byť toľko, že hrozí, že dôjde k zahlteniu zdravotných systémov pacientmi s následkami po tomto experimente. Zdravotníkov čakajú asi ešte krušnejšie chvíle ako doteraz.“

Doktor Lipták šokuje: U ľudí, ktorí nie sú rizikoví, ale aj u detí, je očkovanie nezmyslom! (VIDEO)
Peter Lipták je praktický lekár, ktorý síce nepracoval počas najväčšej pandémie v nemocnici, zato s pacientami s koronavírusom sa vo svojej ordinácii stretával. Priznal zo aj v rozhovore, ktorý je zverejnený vo videu v statuse Tomáša... Čítať ďalej
15 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik