Pčolinský: Mikulec predkladá novelu, ktorá umožňuje vylúčiť z volieb neočkovaných!
03 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

Šéf rezortu vnútra si urobil ďalší vážny problém. Na rokovanie do parlamentu predložil návrh zákona, ktorý umožňuje vylúčiť z volieb všetkých, ktorí nie sú zaočkovaní. Petra Pčolinského to doslova zdvihlo z jeho poslaneckého kresla.



Šéf rezortu vnútra má ďalší problém

Pre poslanca Petra Pčolinského je po zadržaní jeho brata Vladimíra, exriaditeľa SIS, minister vnútra Roman Mikulec vo veľkej nemilosti. A čím ďalej tým viac sa Peter Pčolinský dožaduje vyvodenia zodpovednosti za isté ministrove kroky. Teraz už celkom jasne žiada dokonca jeho odstúpenie.


Šéf rezortu vnútra si urobil ďalší vážny problém. Na rokovanie do parlamentu predložil návrh zákona, ktorý umožňuje vylúčiť z volieb všetkých, ktorí nie sú zaočkovaní. Petra Pčolinského to doslova zdvihlo z jeho poslaneckého kresla a v statuse otvorenie žiada Mikulcovo odstúpenie.
Ak bude treba, hlasujte za jeho odvolanie spolu s opozíciou

Za tento návrh nového odseku zákona žiada Peter Pčolinský hlavu Romana Mikulca. Zdroj: FB / Peter Pčolinský


Minister vnútra Roman Mikulec predložil na rokovanie návrh zákona, ktorý upravuje volebne pravidlá. Dobre si prečítajte odsek, ktorý, podľa môjho názoru, umožňuje vylúčiť z volieb všetkých, ktorí nie sú zaočkovaní… Mikulec musí odstúpiť,“ píše v krátkom statuse Peter Pčolinský. Tým vykopal vojnovú sekeru nielen s Romanom Mikulcom, ale s celým OĽaNO. Zaujímavé sú aj niektoré komentáre pod poslancovým príspevkom. „Viete, ale to vy ste tam s ním v tej vláde a koalícii, nie my. My nič nezmôžeme, je to len vo vašich silách. Ste druhá najsilnejšia strana, tak sa preboha nejako vzoprite, a ak bude treba hlasujte za jeho odvolanie spolu s opozíciou. Veď už pomaly vyšumí aj tá jeho angažovanosť v zmarení zatýkaní podozrivých, a nikto-nič!“ píše v diskusii Sára Saidlová.

Dilema v koalícii. Podporí Sme rodina aj OĽaNO Mikulca alebo sa kvôli nemu začne koalícia rozpadať?
Dovolenkové obdobie a ukončenie protestov priniesli na politickú scénu relatívny pokoj. Naozaj iba relatívny. Čaká sa totiž na to, ako dopadne súboj o hlavu ministra vnútra Romana Mikulca. Tú totiž najnovšie žiada aj koaličné Sme... Čítať ďalej
02 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik

Komentujúci v tom majú jasno

„A čo už načisto rozum potratili? Uzurpovať volebné právo? Zaistiť si moc? Toto už je plne cez čiaru. A predošlý zákon ktorý bol schválený pri téme delenia očkovaných a nezaočkovaných má určite xxx dotazov ktorým sa budú oháňať. Za čím stojí Kolíková nemôže byť nič dobré. Už to je choré, keď Čaputová prehlási - nik nikoho nenúti, ale popritom pomaličky prichádzajú vyhlášky a nariadenia, ktoré hovoria jasnou rečou, daj sa zaočkovať. Lotéria Matoviča... milióny... kampaň milióny... A ľudia na rakovinu nemajú na lieky.

Prečo dodnes nie sú dostupné lieky a vitamíny v lekárňach? Však ak viem že veľa Slovákov odmieta očkovanie, spustím stratégiu lieky a vitamíny. Ani samotní lekári sa nezhodujú v téme očkovania, tak, ako národ. A teraz toto? Divíte sa hnevu národa? Ja nie. Zastaviť to. Bodka,“ pridáva svoj názor Radko Mitro.



„Ľudí, ktorí nedôverujú vakcíne na Covid, nielenže sa snažia obmedziť na práve voliť, snažia sa ich obmedziť na práci, nakupovaní, spoločenskom živote, cestovaní. Títo ľudia nemusia byť nutne antivaxermi, dezolátmi (mimochodom, produkciu dezolátov majú na svedomí nedostatočne kompenzačné opatrenia, ktorých dôsledkom je zruinovanie tisícov existencii. Z týchto ľudí sa stali ľudia, ktorí nemajú čo stratiť). Medzi ľuďmi nedôverujúcim očkovaniu na Covid19 sú aj doktori, špecialisti, virológovia, infektológovia, epidemiológovia. Na Slovensku je odhad zdravotníkov ktorí nedôverujú vakcíne na Covid-19 cirka 30 až 40%,“ konštatuje ďalší diskutujúci Anton Ma.

Pčolinský: Vraj sa pripravuje trestné stíhanie všetkých, ktorí sa podieľajú na vyšetrovaní manipulácií s výpoveďami!
"Potvrdzuje sa to, čo som písal pred pár dňami, že postup policajného prezidenta bol zrejme nezákonný a zastavením zásahovky zmaril zadržanie obvinených, ktorí ušli. ...Šušká sa, že NAKA spolu s UŠP pripravuje trestné stíhanie všetkých, ktorí sa... Čítať ďalej
28 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik