Matovič chcel byť za múdreho, no od ľudí to znovu poriadne schytal! Ostali mu len somárske uši...
03 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

Igor Matovič opäť po istom čase vyliezol zo svojej facebookovej ulity. Napísal status, za ktorý ho veruže pochválil iba máloktorý diskutujúci. A veruže ich bolo poriadne. Šéf OĽaNO sa jednoducho nezaprie. Čo napíše, to ľudí „rozpáli“ do červena. Tak, ako aj tentokrát.


Podľa ministra financií nám do kolektívnej imunity chýba 800 dní. V statuse sa pritom takmer okamžite púšťa do vyratúvania, kedyže ju Slovensko dosiahne. No a teda kto je vlastne vinný, že to bude až v roku 2023? Ak ste si zatipovali, že všetci okolo neho, len nie on, tak sa tešte. Trafili ste.
Proroctvo podľa Igora Trnavského

Zdroj: FB / Igor Matovič


„Posledné dni sa denne podá cca 3 000 vakcín prvoočkovaným. Ak budeme ďalej napredovať takýmto ‘tempom’, 85-percentnú zaočkovanosť potrebnú pre dosiahnutie kolektívnej imunity dosiahneme cca v októbri 2023. A to za predpokladu, že ‘tempo’ očkovania sa ešte viac nezníži,“ hrá sa Igor Matovič číslami.

Vzápätí dodáva: „To znamená len jediné. Držme si klobúky, dobrovoľne sme sa rozhodli vtrhnúť do boja s Deltou s holými rukami. A bez zbraní, ktorých máme plné sklady. Lebo veríme, že Slovensko bude mať šťastie a tretia vlna nás obíde. Nuž.“ Nuž, čo dodať. Jeho status je ako slová proroka. Alebo skôr meteorológa?

Mesík: Súčasné covidové vakcíny nie sú schopné uchrániť populáciu pred šírením nových variantov
A je to tu! Niektoré štáty sa už rozhodli nebojovať proti pandémii hlava nehlava. Uvoľnia opatrenia, aby sa ľuďom ľahšie dýchalo. V Európe sa týmto smerom ako prvá vydala Veľká Británia. V statuse jej krok rozoberá vyštudovaný lekár a analytik... Čítať ďalej
14 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik

Na tvojom mieste by som pozeral z okna, či po teba nejdú kukláči

Diskusné príspevky, ktoré sa objavili pod jeho statusom mu dali jasne najavo, čo si ľudia o jeho „hlbokej myšlienke“ myslia. „Mali by ste sa zamyslieť, pán ex-vládca, ako ste svojím dielom k tejto situácii prispeli. A nie potom na konci vždy obviňovať všetkých ostatných. Podarilo sa vám doviesť nás na pokraj priepasti. Ďakujeme,“ odkazuje mu Ján Sedílek. „Ja by som v tvojej koži zdúchol. Prinajmenšom kukal z okna na ministerstve, či nejdú kukláči. Narobil si toľkého zla, že už nemáš právo o niečom rozhodovať,“ posiela tvrdé slová Manfred Herz.

Návšteva pápeža môže byť aj pre zaočkovaných seniorov druhou „atómovkou“, varuje Matovičova sestra Belicová
Očkovací teror prekáža aj Zuzane Belicovej, sestre Igora Matoviča. Tá sa však na celú záležitosť pozrela z iného, zato dosť vážneho uhla pohľadu. Čítať ďalej
03 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik

Matovič, tvoje atómové bomby si už odpálil, a toľko to aj štát stálo na životoch

„Matovič, tvoje atómové bomby si už odpálil. Toľko to aj štát stálo na životoch aj ekonomike. Už sa ničoho nechytaj. Nič neraď a šúchaj nôžkami, kým si nepôjdeš sadnúť do lochu,“ radí expremiérovi Ľudovít Gálfy. „No to je tak, keď máme predsedu najväčšej koaličnej strany, bývalého premiéra a v súčasnosti ministra financií takú kvalitnú osobu, že popri ňom aj Ľupták vyzerá ako štátnik svetového formátu… Takže vláda vakcináciu nezvládla. A už aj vzdala… Snáď aspoň je pripravená lepšie a neškrabala sa celé leto v otvoroch. Tak ako minulý rok. Snáď už nezapríčiní svojou neschopnosťou ďalších 15 tisíc zbytočných mŕtvych,“ zamýšľa sa Michal Bozó.

Škandál? Hanba? Matovičov Fond vzájomnej pomoci neexistuje! Zmizol bez fanfár a kriku
Fond vzájomnej pomoci, ktorý zastrešuje Úrad vlády SR prestal existovať! Matovičova nezištná pomoc ľuďom v núdzi, alebo inak povedané Matovičovo PR nevyšlo! Na transparentný účet, ktorý bol zriadený sa už nik nedostane! Kam zmizli peniaze, ktoré na... Čítať ďalej
30 | 07 | 2021 | Gabriela Fedičová

Ak by 15 000 mŕtvych ľudí dostalo liečbu ako Matovič, bolo by ich oveľa menej

Absolútne vyčerpávajúco to v diskusii napísal Peter Kušpál. „Ľudia o nás hovoria, že vraj sme iba naleteli konšpiráciám a hoaxom, ktoré sa šíria po nete. Preto sa nechceme dať očkovať. No ja sledujem tlačové konferencie. Tam som sa dozvedel tieto fakty! Na Slovensku sa nakazilo 700 000 ľudí a 15 000 zomrelo. Takže keď na Slovensku máme vyše 5 miliónov ľudí, vyše 4 milióny covid úplne obišiel! Waw, fakt hrozivá pandémia. Ďalej 700 000 nakazených a 15 000 mŕtvych. Výsledok - vyše 600 000 sa vyliečilo bez akejkoľvek liečby! Uuuu, naozaj smrteľný vírus. A posledný fakt je 15 000 mŕtvych, ktorými nás vláda straší,“ začal Kušpál diskusný príspevok hrou čísiel.

Výrobca vakcíny klamal, ohrozoval zdravie pacientov a podplácal lekárov a lekárnikov. Oplatilo sa!
Keď uvažujeme o etike v podnikaní, vždy musíme uvažovať aj o jej miere. Miera etiky v podnikaní hrá kľúčovú úlohu v reputácii podniku, najmä vo farmaceutickom odvetví. Dobré meno je devíza, ktorá je však veľmi krehká. Keď sa naruší krehkosť, tak... Čítať ďalej
02 | 08 | 2021 | Ondrej ŠTEFIK


„Igor Matovič na tlačovej konferencii priznal, že keď sa dozvedel on a ďalší poslanci, že je pozitívny, hneď si naordinovali izopropinol. Bol v zahraničí označený, že pomáha zmierniť priebeh ochorenia. Preto už po troch dňoch Matovič ukončil karanténu a bol negatívny. Rád by som sa opýtal tých mŕtvych, akú mali liečbu oni. Podľa toho, čo som zistil, tak liečba pre obyčajných ľudí je karanténa pod hrozbou pokuty a vitamíny,“ triafa presne do živého diskutujúci Peter Kušpál.



„Preto som za to, že ak by 15 000 ľudí dostalo liečbu ako Matovič, bolo by ich oveľa menej. Keď budem mať zápal pľúc a doktorka mi povie, choď si kúpiť vitamín C a povinná karanténa. Mne sa stav zhorší. Ja jej zavolám a ona mi povie, ďalej dodržujte karanténu a jedzte vitamíny. Ja ju poslúchnem. Až sa mi stav zhorší natoľko, že moja žena mi musí zavolať sanitku.

https://www.hlavnydennik.sk/2021/07/23/matovicova-vakcinacna-korupcia/

Do nemocnici sa dostanem s ťažkým pokročilým štádiom zápalu pľúc a ja zomriem. Tak isto to bolo s Covidom. To potvrdilo veľa lekárov, ktorí boli v prvej línii. Do nemocnice ľudia prišli už v pokročilom štádiu a nedalo sa im pomôcť. Ten, kto to prežil mal šťastie!“ konštatuje Kušpál.
Slovo do bitky: Vláda vraj úmysľene zabila 15 tisíc ľudí

„Toto je fakt. Covid-19 nie je taký strašný, aby som sa musel dať očkovať. A je to fakt, že vláda úmyselne zabila 15 000 ľudí. A teraz to robia znova úmyselne. Nechávajú očkovaných z dovolenky chodiť kade-tade bez karantény a bez testu a pritom dobre vedia, že aj očkovaný sa nakazí a roznáša koronu. Sú to vrahovia a vakcína je zbytočná. Toto sú fakty, pre ktoré sa ja nedám očkovať!“ končí naozaj zaujímavý diskusný príspevok Peter Kušpál.

Po roku sa ukázalo, že najväčší mafián je samotný Matovič a jemu blízki ľudia, prezrádza Blaha
Boj o hlavu ministra vnútra Romana Mikulca sa v našom parlamente pomaly začína meniť na frašku. Raz neprídu do práce jedni, potom druhí a vyzerá to tak, že podobným štýlom chcú naši poslanci pokračovať aj naďalej. Toto sú tí ľudom volení... Čítať ďalej
27 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik