Nie Grigorovova Žuvačka za uchom, ale Bihariovej žuvačka na nose pobavila Farkašovského
02 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

Progresívne Slovensko, z ktorého vyšla aj prezidentka Zuzana Čaputová, sa po voľbách nedostalo do parlamentu. Pre niektorých to bolo prekvapením a sklamaním. V súčasnosti by sa síce podľa prieskumov predsa len do národnej rady dostalo, vyjadrenia a kroky predsedníčky PS ho však odtiaľ môžu veľmi rýchlo vyšupnúť.


Na Slovensku sa v súčasnosti zvádza „ľúty boj“ medzi zaočkovanými, teda tými dobrými, a nezaočkovanými, prirodzene zlými. Takto totiž ľud rozdelili politici, ktorí nedbajú na slobodné rozhodnutie každého človeka. Na stranu tých prvých sa postavila aj predsedníčka progresívcov – Irena Bihariová. Jej vyjadrenia však skritizoval v statuse expolitik Karol Farkašovský.
Bihariovú na nalepenú žuvačku na rúšku pod nosom nikto neupozornil

Bývalý poslanec parlamentu za SNS Karol Farkašovský začína status tak trochu záhadne, no jeho záver vyznieva nielen vtipne, ale tak trochu aj pravdivo. „Čo ma opäť zaujalo? Žuvačka na nose. I rozohnila sa vzrastom malá, no duchom veľká politička na tlačovke. Progresívne sa postavila na stranu zaočkovaných, ktorí majú tiež právo na slobodu. Zabudla síce povedať, že im slobodu nikto neberie a že rovnakú slobodu by len chceli aj tí ostatní, ale to by poprela zmysel tlačovky,“ konštatuje Farkašovský.

Dodáva, že Bihariová všetkých nezaočkovaných nazvala ukričancami. „Zabudla, že ona sama kričí do mikrofónu a zabudla na to, že po celý čas jej tmavé rúško krášlila nalepená žuvačka – rovno pod nosom,“ smeje sa exposlanec, podľa ktorého sa ukázalo, že to nie je nová „progresívna“ symbolika, ale znamenie osudu.



Podľa Farkašovského je zaujímavé, že ani jeden z okolo stojacich straníkov ani novinárov ju na to v priebehu 12 minút neupozornil. Po tlačovke požiadali novinárov o opravu a novú fotografiu – už bez žuvačky na nose. „Pozvala všetkých, ale iba očkovaných, na popoludňajšiu demonštráciu, pardon, manifestáciu za slobodu. Zaujímavé videnie slobody. Ešte aj na manifestáciu môžu len očkovaní,“ krúti hlavou nad krokom progresívcov Farkašovský.

S „anglickým“ humorom na samý záver dodáva: „No, nalepená žuvačka na nose bola natoľko negustiózna, že prilákala len pár desiatok ‘slobodných’, očkovaných a ‘progresívnych’ ľudí. A tak sa príbeh končí poučením: So žuvačkou na nose, dostaneš po nose.“

Belousovová: O čo ide Bihariovej? Aby začala v uliciach tiecť krv, keď dôjde k stretu dvoch skupín?
Progresívni " slušnoľudia" si asi neuvedomujú, že v mene egoistických straníckych záujmov, sa hrajú s ohňom. Situácia v spoločnosti je viac ako napätá, ľudia sú frustrovaní. Mnohí sa ocitli na dne a stratili perspektívu, stratili živobytie. Chce... Čítať ďalej
30 | 07 | 2021 | Petra Demková