Nezaočkovaní sa nedostanú k voľbám. Sci-fi? Nie! Chystá sa to, upozornil Uhrík
02 | 08 | 2021 I Petra Demková

„Matovič s Mikasom budú môcť pred voľbami jednoducho ‘úplne legálne vyhláškou na základe zákona’ zakázať vstup do volebných miestností pre nezaočkovaných - aby tam náhodou niekoho ‘nenakazili’,“ upozornil Uhrík na to, čo prešlo parlamentom.



Neočkovaní už nemajú plné volebné právo

„Šialené! Nezaočkovaní už nemajú úplné volebné právo.“ Takto nazval svoj najnovší príspevok Milan Uhrík.

Následne upozorňuje na zákon o výkone volebného práva. „V zákone o výkone volebného práva sa píše: ‘§ 4 Prekážkou práva voliť je zákonom ustanovené obmedzenie osobnej slobody z dôvodov ochrany verejného zdravia.’ Súčasne so schváleným novým zákonom o covid pasoch to znamená jediné - vláda môže cez Mikasa nezaočkovaným odoprieť volebné právo!“ varuje politik.

Civilizovane odstráňme vládu, vyzýva MUDr. Bukovský. Slobodu a rozum Slovensku
"Podporujem občianske aktivity, ktoré sú zamerané na ochranu slobody, rozumu a osobnej zodpovednosti na Slovensku." Týmto začína svoj najnovší príspevok na YouTube MUDr. Igor Bukovský. A vyzýva ďalších ľudí k tomu, aby premýšľali nad tým, ako sa... Čítať ďalej
02 | 08 | 2021 | Gabriela Fedičová

Zákon samotný bol schválený ešte Smerom

Uhrík upozornil, že zákon samotný nie je dielom Matoviča či jeho garnitúry. „Veta o obmedzení volebného práva bola v zákone schválená ešte v roku 2014 za vlády Smeru. Doposiaľ však neexistoval zákon, ktorý by umožňoval obmedzenie osobnej slobody kvôli epidémii. Toto však bolo dokonané pred pár dňami - schválením fašistického zákona o covid pasoch, ktorý ‘legálne’ prenáša ‘zákonné’ kompetencie obmedzovania osobnej slobody ľudí na vládneho poslušníka Mikasa,“ šokuje Uhrík.
Novela Hegerovej vlády to dokonala

„Čo to znamená v praxi? Matovič s Mikasom budú môcť pred voľbami jednoducho ‘úplne legálne vyhláškou na základe zákona’ zakázať vstup do volebných miestností pre nezaočkovaných - aby tam náhodou niekoho ‘nenakazili’. Ani nie tak vírusom, ako protivládnymi politickými názormi,“ upozorňuje europoslanec.
Vláda musí byť povalená!

Hnutie Republika sa pokúsi svojou novelou ustanovenie zrušiť. „Priatelia, toto je dôvod na okamžité povalenie celej vlády. Za ten zákon o covid pasoch by mali byť všetci členovia vlády okamžite vyvedení v putách! Toto obhájiť nedokážu. Na najbližšiu septembrovú schôdzu NR SR preto poslanci Republiky predkladajú novelu zákona, ktorá toto obmedzenie volebného práva zo zákona odstráni,“ informuje Milan Uhrík.

Zároveň pozýva občanov na veľký protest 1. septembra. „Musíme prinútiť všetkých príčetných poslancov, aby za náš návrh hlasovali! Pomôcť môžete aj vy. Najlepšie tým, že 1. septembra prídete na veľký protivládny protest. Túto vládu musíme už definitívne zložiť,“ zastrája sa Uhrík.

Hegeromatovičova vláda si nakúpila médiá zo štátnych peňazí a zneužíva ich, rozhorčuje sa Murín
Od rána do večera čítam v liberálnych médiách, aký zlý je Smer a ako sabotujeme to úžasné očkovanie, píše vo svojom statuse na Facebooku publicista Gustáv Murín. "Všimnite si, médiá šíria tú najprimitívnejšiu očkovaciu propagandu a infantilne... Čítať ďalej
01 | 08 | 2021 | Imrich Kovačič