Neuveriteľné: Žena mlátila svojho manžela päsťami po celom tele, kopala ho a vyhrážala sa mu zabitím
02 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

Chlap nemusí byť „iba“ pod papučou, ale dokonca môže byť svojou ženou aj týraný. Svoje by o tom vedel dlho rozprávať muž, o ktorom informuje trenčianska krajská polícia. Jeho žena sa na ňom bitkou a vyhrážkami vyvršovala celé štyri roky.


Prípady, keď žena týra svojho manžela, sú síce ojedinelé, no keď sa to už stane, tak to stojí za to. Tomu, čo robila 41-ročná žena svojmu 44-ročnému manželovi, sa dá iba ťažko uveriť. Veď kto by sa nechal biť od svojej „nežnejšej“ polovičky? Ako dokumentuje status trenčianskej krajskej polície, v Považskej Bystrici sa to dialo minimálne štyri roky.
„Milujúca“ manželka môže ísť do basy až na pätnásť rokov

Podľa doterajších zistení polície mala 41-ročná žena v mieste spoločného bydliska v čase od jesene roku 2017 do súčasnosti opakovane pod vplyvom alkoholu napádať svojho manžela. „Mala ho biť po celom tele, po tvári a hlave. Agresívna žena ho mala kopať a udierať päsťami. Popri tom sa mu mala vyhrážať zabitím. Poškodený sa vzhľadom na svoju fyzickú konštrukciu a zdravotný stav nevedel účinne brániť,“ konštatuje v statuse polícia. K ostatnému útoku podľa nej došlo v posledný júlový týždeň.



„Žena mala fyzicky napadnúť svojho manžela a následne vyhodiť pred dvere ich bytu. Tam napadnutý muž ležal až do príchodu polície. Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície z Považskej Bystrice vzniesol obvinenie 41-ročnej žene zo zločinu týranie blízkej osoby a zverenej osoby a zároveň spracoval návrh na jej väzobné stíhanie. O tom, či bude stíhaná väzobne, rozhodne súd,“ uvádza sa v stanovisku polície. Za uvedený skutok hrozí obvinenej v prípade dokázania viny väzenie na sedem až pätnásť rokov.

Desať rokov za mrežami! Taký trest si vypočul krutý Marek za týranie a bitie synčeka Martinka
Krutý otec a najmä tyran malého Martinka konečne pozná svoj trest. Marek Kupec, ktorý takmer na smrť ubil vtedy iba štvorročného chlapčeka, si za mrežami posedí dlhé roky. On ale stále trvá na to, že dieťatko zbila a tiež týrala najmä jeho... Čítať ďalej
29 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik