Ak chcete dediť, dajte rodičov a starých rodičov zaočkovať a urýchlite tento proces, šokuje Jakubec (VIDEO)
02 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

Spor medzi zaočkovanými a nezaočkovanými sa nepáči ani kontroverznému spevákovi Martinovi Jakubcovi. Názor na to vyjadril vo videu, ktoré umiestnil na sociálnej sieti.


Jakubec sa netají tým, že je proti povinnej vakcinácii. Dokonca proti očkovaniu ako takému. A vo videu dáva návod na to, ako by ľudia mohli dať najavo svoj nesúhlas. Kontroverzný spevák už nie raz šokoval vyjadreniami a svojej povesti nezostal nič dlžný ani teraz. Jeho pozornosti a posmeškom tentokrát neušiel premiér Eduard Heger, ktorého fotografiu v mobile okomentoval s humorom sebe vlastným.
Nezaočkovaní ľudia by mali okamžite vybrať všetky svoje peniaze z našich bánk

Jakubec si myslí, že nezaočkovaní ľudia by mali okamžite vybrať všetky svoje peniaze z našich bánk. „A viete prečo? Preto, lebo hneď by sa banky naše aj zahraničné štatisticky dozvedeli, koľko ľudí má peniaze v bankách a koľko z nich je nezaočkovaných. To číslo, že nejakých 30 percent je zaočkovaných, je vymyslený blud, pretože tých ľudí, ktorí neveria vakcíne, je čoraz viac a viac,“ hovorí Jakubec.

Dodáva, že on ako správny antivaxer hovorí, že vakcinácia je smrť a ničenie vašich životov. „Ak chcete dediť, dajte svojich rodičov a starých rodičov zaočkovať a urýchlite tento proces,“ šokuje spevák.

Každý deň Slovensko padá hlbšie a hlbšie do matovičovského bahna, konštatuje Jakubec
03 | 06 | 2021 | Tibor Sipos


„Skúsme to spraviť tak, že ľudia, ktorí neveria vakcínam a nie sú zaočkovaní a nezaočkujú sa, vyberte peniaze a vložte ich do nejakej banky niekde za našimi hranicami. Tak by sme urobili štatistický prieskum, koľko ľudí neverí vakcínam a zároveň by sme rozvrátili ekonomiku. Banky by jednoducho padli. A potom by ste ich do nich jednoducho mohli vrátiť, len by sa ukázalo, ako tu fungujú záujmy ekonomickej aj farmaceutickej lobby,“ konštatuje ďalej Jakubec.

Krčméry má byť vzorom pre spoločnosť? Veď to je chodiaca mŕtvola, tvrdí Jakubec (VIDEO)
30 | 06 | 2021 | Tibor Sipos

Keď už zarába také kráľovské peniaze, nech si aspoň urobí zuby a chrup

Jakubec svojím príkladom chce ukázať, kto nám tu vlastne vládne. „Keď to nie je psychopat, keď to nie je Dementovič, keď to nie je idiot, keď to nie je nevojak či skládková princezná, tak je to človek, ktorý má veľmi blízko k nejakým hlodavcom alebo potkaníkom,“ tvrdí príkro spevák.

„Títo ľudia ohlodávajú ako v Saxane, tak tu by to mohlo byť Dexempo Multo hlodavec,“ zahlásil ďalej vo videu spevák a vzápätí ukazuje v mobile fotku premiéra Eduarda Hegera.



„Dúfam, že vás nebude strašiť, a že tento pohľad Hegeroviča vám nebude robiť nočnú moru, lebo Hegerovič pri tom, ako mi vyskočil na Facebooku, tak ja som v pokoji nespal a bál som sa, že mi tam niekde vylezie a začne mi ohlodávať posteľ alebo nechty na nohách,“ hovorí Jakubec.

Eduardovi Hegerovi odporúča, keď už zarába také kráľovské peniaze, a vládna strana "Olajno" rozkráda tento štát, nech si aspoň urobí zuby a chrup, pretože s týmto sa skutočne na verejnosti ukazovať nemôže a reprezentovať už tobôž nie.

Čaputová je nadbytočná občianka SR. Nadbytočné treba vyhadzovať, tvrdí Jakubec
Kritikou vôbec nešetril! Spevák šlágrov a zabávač Martin Jakubec v najnovšom príspevku na svojom facebookovom účte ostro kritizoval prezidentku Zuzanu Čaputovú za jej rozhodnutie nevyhlásiť referendum o predčasných voľbách. Čítať ďalej
17 | 05 | 2021 | Tibor Sipos