Z Covidu bude už zakrátko obyčajná choroba a toto šialensto skončí (Dominique Delaward)
01 | 08 | 2021 I Imrich Kovačič

Rozhovor s francúzskym generálom Dominiqueom Delawardom (Strategika / Medias-Presse-Info)


V krajinách, kde vlády podľahli tlaku verejnosti na uvoľnenie opatrení sa nákaza začína vytrácať


Profesor Neil Ferguson nedávno vysvetlil, že prepuknutie koronavírusu by sa dalo dostať pod kontrolu do  októbra. Iné  zdroje  tiež naznačujú možný príchod nových protokolov v boji proti covidu v októbri.

Pripomeňme si len, že Neil Ferguson, ktorého Angličania nazývajú „profesor Lockdown“, stál pri vzniku slávneho modelu  Imperial College  London. Bol to on, kto varoval Borisa Johnsona, že bez okamžitého zadržania koronavírusu spôsobí 500 000 úmrtí a zahltí Národnú zdravotnú službu.

Jeho varovanie spôsobilo, že väčšina západných vlád postupovala rovnako pri zavádzaní opatrení. Od začiatku tiež odporúčal 18-mesačný lockdown v šiestich krokoch. Išlo o formu domáceho väzenia, ktorú sám  porušil v marci 2020.

Štúdia z roku 1972 predpovedala kolaps civilizácie. Pomaly, ale iste sa napĺňa
Pred polstoročím dospela skupina vedcov k poznatku, že priemyselná civilizácia založená prevažne na ekonomickom raste speje ku kolapsu. Obmedzený počet zdrojov totiž nemôže stačiť neobmedzenému dopytu rastúcej populácie. Nové dáta jej dávajú za... Čítať ďalej
31 | 07 | 2021 | Tibor Sipos


Nedávne vyhlásenia Neila Fergusona viedli Borisa Johnsona k varovaniu verejnosti pred „predčasnými“ závermi. V nadväznosti na tieto vyhlásenia totiž vo Veľkej Británii začínajú hovoriť aj o  poklese nákazy a to dokonca ešte aj v ďalších krajinách, ako je Holandsko alebo Tunisko. Rovnako ide o ďalšie dve krajiny, ktoré zažili povstania ľudu.

Prečo si myslíte, že Ferguson robí tieto vyhlásenia práve teraz? Ide o snahu obmedziť populárny hnev, ktorý sa šíri po celom svete? Smerujeme k zmene príbehu o Covidianovi?

DD  : Od začiatku tejto epidémie nemožno oficiálne vyhlásenia vlád a ich odborníkov označovať za spoľahlivé a dôveryhodné. Všetko už totiž bolo vyvrátené a spochybnené. Neila Fergusona a jeho bludné predpovede boli jednoznačne vyvrátené a to najmä modelom správania sa ľudí počas pandémie vo Švédsku.

Zdá sa, že dramatizácia príbehu tejto epidémie bola značne prehnaná, pokiaľ ide o veľmi minimálne straty (menej ako 0,6 úmrtí na tisíc obyvateľov na planetárnej úrovni; zosnulí, z ktorých veľká väčšina už prekročila priemernú dĺžku života svojej krajiny pôvodu).

https://www.hlavnydennik.sk/2021/08/01/medzinarodny-skandal-unikla-zmluva-medzi-pfizerom-vakcina-je-tunelovanie-statnych-rozpoctov/

Táto dramatizácia, ktorá sa uskutočnila vďaka aktívnej spoluvine západných mainstreamových médií, bola podľa mňa úmyselná. Naháňanie strachu obyvateľom bolo vždy najjednoduchším spôsobom diktátu moci vo všetkých krajinách sveta. V takomto strachu je možné ukladať opatrenia, ktoré by za normálnych okolností nebolo ani len mysliteľné zaviesť.

Núdzový zdravotný stav a z neho vyplývajúce opatrenia nepochybne umožňujú vytvoriť lepšiu „kontrolu“ občanov.

Zdá sa však, že súčasná populácia neberie oficiálne vyhlásenia svojich vlád za dôveryhodné a záväzné. Mnoho vedcov na veľmi vysokej úrovni sa dokázalo vyjadriť na sociálnych sieťach v rozpore s vládnymi príbehmi o strachu z nákazy a spôsobe kritického vývoja. Boli vypočutí a podarilo sa im presvedčiť veľký počet vzdelaných ľudí. Trvalé a násilné útoky politikov a médií na nich ich nedokázali destabilizovať ani umlčať. Práve naopak.

Táto epidémia dnes stráca svoju silu bez toho, aby sa demonštrovala úloha vakcín. Je to fakt. Nákazlivosť vírusov a variácií sa zvyšuje, ale ich smrteľnosť jednoznačne kolabuje. Ako každá iná epidémia pred ňou, aj Covid-19 sa blíži ku koncu, hneď ako bude považovaná za chorobu ako každá iná, viac či menej virulentná v závislosti od roku, ročného obdobia a krajiny, a hneď ako je média prestanú presadzovať ako záväznú normu našich životov.

Anglosasi a Izraelčania, šampióni očkovania, zrejme pochopili limity liberticídnych a očkovacích stratégií prijatých tvárou v tvár pandémii Covid-19. Uvedomili si, že tieto stratégie sú kontraproduktívne a upustili od väčšiny prijatých opatrení. Ich postoje budú postupne napodobňovať aj iné krajiny, pričom Francúzsko je dnes ešte stále výnimkou. Ukazuje sa to najmä pri udeľovaní zdravotného preukazu - Covid pasu.

Synergia chamtivosti a lží. O prepojení Big Pharma s mediálnymi korporáciami (Valentín Katasonov)
Komentár Valentína Katasonova (Fond strategickej kultúry) Čítať ďalej
31 | 07 | 2021 | Zuzana Perželová


Prečo vláda tak enormne tlačí na Francúzov a pokúša sa nanútiť zdravotný pas všetkým aj napriek veľkému riziku, že spustí ľudovú vzburu ešte masívnejšiu ako povstania žltých viest? Je to práve tým, že sa čas Covikdománmie sa už končí?

DD: Deväť mesiacov pred prezidentskými voľbami a po katastrofálnych výsledkoch v komunálnych a regionálnych voľbách, hrá exekutíva v tejto záležitosti už vabank.

Cieľom tohto nátlaku je rozdeliť Francúzov na dva tábory a prezident sa môže prezentovať ako šampión tábora „Covidovo zodpovedných“, teda zaočkovaných a s preukazom. Chce byť ten, kto sa bude prezentovať ako záchranca národa v čase veľkého nebezpečenstva. Ten, kto vedel umravniť ešte aj „konšpirátorov všetkých prúdov“ tým, že demonštruje svoju pevnosť a prísnosť skutočnej „hlavy štátu“, a to proti všetkým.

Stavil všetko na kontroverznú kampaň, keďže už nemá veľmi čo stratiť, skôr by toto mohlo zabrať a zlepšiť mu jeho katastrofálne skóre u svojich priaznivcov (3,5% tých, ktorí sú zaregistrovaní v poslednom regionálnom kole, skóre získané od jeho spojencov z Modemu ...)

Scenár, ktorý hrá francúzsky prezident, je viac -menej izraelský scenár odohraný vlani na jar. Netanjahuovi, ktorého stúpenci v posledných marcových parlamentných voľbách výrazne klesli (-15%) a ktorý tam prišiel o post premiéra, to nefungovalo dobre.

Ale keďže sú Francúzi takí, tento scenár môže vo Francúzsku fungovať veľmi dobre s veľkou jednomyseľnou podporou médií: Ide o to postaviť Francúzov proti sebe, aby podporovali návrhy prezidenta a vyhli sa eliminácii. Prvé kolo je už v apríli 2022.

Na trhu s vakcínami začína byť tesno (Valentin Katasonov)
Komentár Valentina Katasonova (Fond strategickej kultúry) Čítať ďalej
30 | 07 | 2021 | Iveta Machová


Vydieraním vstupu do zamestnania, vydieraním možnosti cestovania, trávemnia prázdnin, či žita normálneho života a čoskoro aj školy by chcel prezident nátlakom dosiahnuť, aby sa jeho krajina zaradila do prvého radu očkovania a európskeho očkovacieho preukazu. V stávke je viac ako zdravie Francúzov. Ide skôr o jeho osobný, národný a medzinárodný obraz.

K  čomu podľa vás môže viesť takýto populizmus hnevu a urážok?

DD: Francúzsko má v svojej najhlbšej duši paniku z neporiadku. Súčasná frustrácia totiž môže vyvolať hnev, ktorý povedie k násiliu. Ak sa to stane, môže práve takéto násilie naviesť voličov k štandardnému znovuzvoleniu odchádzajúceho prezidenta. Možno to je presne to, čo tento kandidát aj očakáva.

Ak je to tak, v nasledujúcich týždňoch posunie provokáciu čo najďalej, aby vyvolal protesty, demonštrácie a násilie. Cieľom bude diskreditácia odporcov vakcíny a zdravotného preukazu ich označením za problémových.

Dobrá stratégia protestujúcich pre mňa neprechádza násilím, ale bojkotom všetkých ekonomických aktérov, ktorí uplatňujú vládne provokácie. Ak návštevnosť kultúrnych pamiatok, kín, športových hál, reštaurácií, festivalov atď. Klesne o 50% a viac, ekonomickí hráči, bez ohľadu na to, či sú očkovaní, sa obrátia proti preukazu zdravia, ktorý im kazí život. Vláda bude povinná vziať to do úvahy, ako sa to stalo v Izraeli, v mnohých amerických štátoch alebo v Spojenom kráľovstve.

Len „mierumilovný“ zväzok očkovaných a neočkovaných prekoná ideológov sanitárnej minulosti. Je to fakt, na ktorý sa zabúda.

Korupčný charakter záujmu EÚ o očkovanie (Vladimír Prochvatilov)
Komentár Vladimíra Prochvatilova (Fond strategickej kultúry) Čítať ďalej
01 | 08 | 2021 | Iveta Machová


Je možné si predstaviť, že skutočne skončíme s Covidom? Ak áno, nahradí scenár Covidu niečo iné?

DD:  Z Covidu sa zakrátko (necelý rok) stane choroba ako každá iná, s ktorou budeme musieť dobre žiť, pretože ľudstvo vždy žilo s mnohými ďalšími chorobami a vedelo si voči nim vybudovať imunitu. Konečne bude použitá aj včasná liečba, ktorá výrazne zníži jeho virulenciu. Svet zažije ďalšie viac či menej smrteľné „záchvaty horúčky“, ktoré môžu, ale nemusia byť označené ako vágne, v závislosti od záujmu jednotlivých vlád v danej chvíli.

Nejaky substitučný scenár veľkého rozsahu, ako sme zažili, bude sotva ešte zavedený v takom rozsahu. Populácie by to už nevydržali.

Čas, ktorý neúprosne plynie, dnes hrá proti agende globalistov. Globálna ekonomická rovnováha sa rýchlo mení a vytvára sa multipolárny svet ... Globalisti môžu pokojne prehrať hru, ktorú začali trochu neskoro a ktorá vzbudzuje veľký odpor.

Rovnako ako Bill Gates, epidemiológ Bruce Aylward, poradca riaditeľa WHO a vedúci medzinárodného programu  Covax,  vysvetlil,  „že na zastavenie epidémie Covid -19 musíme zaočkovať približne 60% svetovej populácie“. Môžeme si myslieť, že akonáhle sa vo väčšine krajín dosiahne táto zaočkovanosť, úrady to pustia? Čo potom budú robiť s neočkovanými? Pokúsia sa dlhodobo obmedziť tento blok neredukovateľných, aby dosiahli celkové očkovanie, alebo budú akceptovať, aby časť populácie (30, 20%?) Pokračovala v normálnom živote bez očkovania?

DD:  Vo väčšine západných krajín by malo byť očkovanie 60 až 70% dostatočné na splnenie požiadaviek zdravotných a politických orgánov sponzorovaných farmaceutickými spoločnosťami, najmä preto, že 10 až 12% ľudí je imunizovaných.

Zdravotnícke orgány tiež rýchlo pochopia, že očkovacia látka nezabraňuje vzniku nových variantov, ba dokonca ju podporuje a že nezabráni ani kontaminácii, hospitalizácii a smrti pacientov. Pokiaľ ide o Francúzsko, všetko je možné s čarodejníckymi učňami, ktorí nám vládnu a ktorí bez mihnutia oka pokračujú vo svojich očkovacích experimentoch na populácii so stále experimentálnymi výrobkami.

Mimoparlamentná vyšetrovacia komisia v Holandsku chce žalovať vládu kvôli očkovaniu proti COVIDu
01 | 08 | 2021 | Ingrid Vrabcová


Žiadna krajina na svete nemôže zo zrejmých ekonomických dôvodov odsunúť na vedľajšiu koľaj 20-30% svojich občanov, ktorí sú zároveň spotrebiteľmi. Toto pozorovanie by mohlo viesť k tomu, že malý počet riadiacich orgánov stanoví povinné očkovanie. Francúzska správa vecí verejných, ako ju poznáme, by potom bola nepochybne jednou z prvých, ktorá bude podporovať túto povinnú povahu vakcíny ...

Ako by potom mali neočkovaní ľudia žiť? Budú skutočne občanmi druhej kategórie alebo ešte horšie? Je globálna biopolitická kontrola čínskeho typu možná pre celé ľudstvo alebo je realita stále príliš konzervatívna?

DD:  Dnes nie je 75% populácie planéty očkovaných. To je teda veľká väčšina. Je nepravdepodobné, že by vakcíny vyvinuté na konci roku 2019 proti vírusovému kmeňu Wuhan boli veľmi dlho používané tvárou v tvár novým variantom rokov 2021, 2022 a neskôr, pretože ich predpokladaná účinnosť už nebude možná.

Je zrejmé, že väčšina obyvateľov planéty nebude nikdy očkovaná vakcínami, ktoré dnes poznáme (možno budú očkovaní inými ...) Navyše, desiatky existujúcich vakcín nie sú všetkými krajinami uznávané. Čínske alebo ruské vakcíny preto nie sú v niektorých západných krajinách uznávané a naopak.

Ak by sme mali zaradiť občanov sveta podľa ich očkovacieho statusu, na ktorú vakcínu by sme sa mali odvolávať? To všetko stále nemá zmysel dnes a pravdepodobne aj niekoľko desaťročí. „Globalistická“ štandardizácia ešte nie je pripravená na zajtrajšok. Ľudstvo zostáva rozdelené a odpor voči tejto „globalistickej“ agende je organizovaný na celej planéte.

Globálna biopolitická kontrola preto nie je v nasledujúcich dvadsiatich rokoch ešte možná pre celé ľudstvo, čo však neznamená, že by nemohla byť vo vzdialenejšom horizonte ...

Manipulácia - Myšlienky zabalené do lesku, za ktorými sú hrubé ekonomické, politické, mocenské ambície
Manipulácia masy sa za celé dejiny nezmenila. Obsahovo takmer vôbec, stáročia sa využívajú tie isté metódy. Čo sa týka spôsobu, ktorým sa to deje k zmenám došlo. Manipulácia más sa deje oveľa rýchlejšie, ako kedykoľvek... Čítať ďalej
01 | 08 | 2021 | Gabriela Fedičová