Násilník zaútočil na zraneného Vémolu: Vydesil aj Lelu v rizikovom štádiu tehotenstva
01 | 08 | 2021 I Tibor Sipos

Pri poslednom zápase Oktagonu v Prahe bolo poriadne dusno. Nečakane sa tam totiž objavil zakrvavený provokatér, ktorý sa na galavečere najskôr pobil a potom sa navážal do Karlosa Vémolu, píše portál Šíp.


Spočiatku na turnaji panovala nadšená a napätá atmosféra. Skvelé výkony zápasníkov z prvého radu sledoval hviezdny futbalista Patrik Schick, ktorý dokonca ukoristil vzácne selfíčko s hercom Orlandom Bloomom. Na zápas prišla aj Lela Ceterová s partnerom Karlosom Vémolom, ktorý mal byť pôvodne hlavným aktérom súboja. Kvôli operácii ruky však nakoniec nenastúpil, a sedel vedľa budúcej manželky ako divák s oviazanou rukou.
"Okolo prešiel feťák a dal mi pohlavok"

V jednej chvíli okolo Karlosa prešiel podozrivý muž v tmavom tričku so zakrvavenými džínsami a snažil sa bojovníka vyprovokovať šťuchnutím do brady. "Sedel som, prešiel nejaký feťák a dal mi akoby pohlavok. Trafil ma cez pusu. Len ľahko a ja som ho ignoroval a nechal som ho prejsť. Mne je toto jedno," opísal incident pre Blesk Vémola.

Vémola bol šťastný, keď ho Ceterová opustila. Lela pri rozhovore plakala
MMA bojovník Karlos Vémola je bezpochyby neprehliadnuteľný nielen vo svete športu, ale aj v šoubiznise. Rozchod s jeho partnerkou, slovenskou playmate Lelo Ceterovou, plnil titulné stánky časopisov, teraz však otvorene prehovorili, ako to naozaj... Čítať ďalej
03 | 03 | 2021 | Timotej Dudka


Podivný útočník potom ešte drzo napochodoval priamo do klietky, kde práve hovoril moderátor večera Ondřej Novotný. Muža, ktorý zrazu stál v ringu a tlieskal, si potom okamžite všimol slovenský promotér Pavol Neruda. "V prvej chvíli som si myslel, že je to nejaký technik od kamier a na niečo čaká. Lenže sa opieral o bok klietky v mojej blízkosti tak veľmi, že sa ma dotýkal. Prišlo mi to divné, pretože cudzí človek sa predsa len tak neopiera o niekoho, koho nepozná. Prezrel som si ho, on si prezrel mňa a zrazu vidím, že má ruky celé od krvi," uviedol pre Top-fight Neruda. Akonáhle si všimol, že násilník má od krvi i nohavice, nechal ho ochrankou vyviesť.
Opäť do Karlosa strčil

Keď už to vyzeralo, že je konflikt u konca, muž sa stále nevzdával. Cestou von z Oktagonu zase strčil do Karlosa. "Išiel späť a urobil to znova, zas ma trafil. A ja som ho opäť ignoroval," opísal svoj prístup Vémola, ktorý sa do podobných bitiek nikdy nezapája. Naopak pred nimi ľudí varuje, pretože podľa neho sú náhodné bitky niekde na ulici vopred prehraté.

Akonáhle si Vémolov kolega všimol, že sa muž vracia späť, mal vraj okamžite tušenie, že sa niečo stane. "Zvlášť, keď si hladil pravú ruku, s ktorou chcel opäť siahnuť na Karlosa. Ale to už som mu znovu nedovolil. Tú ruku som mu chytil a odstrčil som ho. Nechcel som, aby sa s ním Rittig nejako ťahal, navyše tam sedela aj tehotná Lela a ja som nemohol dopustiť, aby na ňu spadli. Tak som po ňom vyštartoval, ale to už ho ťahali preč. A ešte že tak. Keby také šťastie nemal, niečo by som mu asi urobil," dodal Alexander.

Mázikovej diagnostikovali rakovinu: Podstúpila operáciu, pri ktorej jej vyrezali kus líca
Hrozivá diagnóza rakoviny. Tú si pred pár mesiacmi vypočula od lekárov temperamentná speváčka Eva Máziková. Ide o rakovinu kože, ktorej predchádzalo zblednutie pleti, konkrétne na líci, informujú Topky. Čítať ďalej
29 | 07 | 2021 | Tibor Sipos