Zuzana Kronerová o jej zdravotnom stave: "Mala som veľké šťastie!"
31 | 07 | 2021 I Tibor Sipos

Je rada, že žije. Zuzanu Kronerovú zasiahol koronavírus s veľmi ťažkým priebehom a nakazila aj svojho manžela. O rok oslavuje 70. narodeniny, a tak patrí do rizikovejšej skupiny obyvateľov. Teraz herečka prezradila, ako s chorobou bojovala, píše eReport.


Okrem jej manžela sa nakazila aj jej dcéra. Tá to však znášala o niečo lepšie. „Myslím si, že som mala veľké šťastie a aj manžel, ktorého som nakazila. Dcéra mala ľahší priebeh. U mňa a manžela bol ťažký. Dva týždne sme mali 39-stupňové horúčky, ktoré sa nedali zraziť, strašný kašeľ, veľmi zlé dýchanie. Napokon sa ukázalo, že sme mali zápal pľúc, takže postupne som bola na troch druhoch antibiotík,“ uviedla Kronerová pre Nový Čas.

„Bola som stále taká unavená, že kým som sa dostala do formy, trvalo to päť týždňov. Takže ďakujem našim doktorom a zdravotníkom a takisto osudu alebo prírode, alebo Pánu Bohu, že sme to prekonali,“ dodala vďačne.

https://www.hlavnydennik.sk/2021/07/27/vlada-opat-ukazala-svoju-pokrytecku-tvar-na-oko-chce-pomoct-lasicovej-%e2%80%a081-rodine-pritom-ho-pred-smrtou-nechala-zobrat/