Mesík: už sa neviem dočkať septembrových masových dožinkov vládnej zhovadilosti
31 | 07 | 2021 I Petra Demková

Americký Center for Disease Control analyzuje vypuknutie epidémie Covidu v okrese Barnstable v štáte Massachusets. Ten má 220 000 obyvateľov a epidémia vypukla v júli pri zaočkovaných 69% obyvateľov okresu. K vzplanutiu došlo po letných hromadných akciách. Mesík sa pýta, ktorý génius sem zavolal na jeseň pápeža.


„Ktorý karpatský génius to sem pozval na návštevu pápeža a chystá sa s ním organizovať masové zhromaždenia pre vakcinovaných uprostred pandémie?“ pýta sa Mesík rovno a zostra hneď v úvode svojho príspevku.

„Kto to tu rozdáva veriacim Sv. Pfizera "vakcinačné pasy" - sladkú ilúziu, že ich majitelia sú nevinné ovečky a nešíria vírus?“ naráža na ďalšie nezmyselné nariadenie našej vlády a odborníkov Mesík. „Koľko ton bludov tu popísala Pfizerjugend v KP vládou kontrahovaných denníkoch o ochrane obyvateľstva pred epidémiou vakcináciami? Pamätáte ešte heslo "Vakcína je sloboda"?“ pýta sa MUDr. Mesík.

Objemová bomba! Mega kšeft storočia pod záštitou únie
Eurokomisárka EÚ Stella Kyriakidesová poslala list europoslancom, v ktorom zverejnila informácie o nákupoch vakcín. Túto informáciu poskytla na apel viacerých europoslancov, lebo doteraz boli zmluvy pod informačným embargom. Z obsahu listu je... Čítať ďalej
31 | 07 | 2021 | Ondrej ŠTEFIK


„Včera vyšla čerstvá analýza amerického Center for Disease Control (to je čosi ako tunajší "mikasovci"). Správa analyzuje vypuknutie epidémie v okrese Barnstable v štáte Massachusets (pobrežný okres v ktorom je Cape Cod, cca 220 000 obyvateľov) počas tohoto júla. V danom čase tam bolo zaočkovaných 69% obyvateľov,“ opisuje analytik.

Následne informuje, že k vzplanutiu epidémie došlo po letných hromadných akciách.

Pridáva aj ďalšie dáta: „Zo 469 prípadov nákazy bolo 74% u "plne vakcinovaných" (teda takých, čo dostali zatiaľ dve dávky Pfizera alebo Moderny resp. jednu J and J). 79% nakazených ochorelo a malo príznaky. Z 5 hospitalizovaných boli 4 plne vakcinovaní.“

„Ešte nie je ani august a už sa neviem dočkať septembrových masových dožinkov vládnej zhovadilosti,“ dodal analytik. „Dúfam, že do návštevy pápeža ešte vydajú veľa-veľa "vakcinačných pasov" všetkým veriacim v Sv. Pfizera,“ uzavrel Mesík svoj príspevok.

Samozrejme nechýba ani výňatok zo štúdie a graf.

MUDr. Piják: Tí diletanti nevedia ani pomenovať, o akú fázu klinického skúšania sa jedná
Klinické skúšanie vakcín proti COVID-19 stavia dlhodobo odborníkov do dvoch táborov. Na stanovisko Štátneho ústav pre kontrolu liečiv (ŠÚKL) ohľadom klinických skúšaní vakcín proti COVID-19 reaguje MUDr. Michal Piják. Tvrdí, že "diletanti nevedia... Čítať ďalej
31 | 07 | 2021 | Gabriela Fedičová