Manželka britského premiéra oznámila, že je tehotná
31 | 07 | 2021 I Imrich Kovačič / TASR

Manželka britského premiéra Borisa Johnsona v sobotu oznámila, že je tehotná, informovala agentúra AP.


V príspevku na svojom súkromnom účte cez Instagram Carrie Johnsonová uviedla, že sa cíti "neuveriteľne požehnaná, že je opäť tehotná". Odhalila, že začiatkom tohto roka potratila.

Prvé dieťa Johnsonovcov, Wilfred, sa narodilo v apríli 2020. Dvojica sa zosobášila v máji tohto roka na súkromnom obrade vo Westminsterskej katedrále v Londýne.

Pre Carrie je to prvé manželstvo, pre Johnsona už tretie. Johnson má so svojou druhou manželkou Marinou Wheelerovou štyri deti a mimo manželstva splodil podľa AP "najmenej jedno dieťa".

Johnson je len druhým predsedom britskej vlády, ktorý uzavrel manželstvo počas pôsobenia v tejto funkcii – po Robertovi Jenkinsonovi v roku 1822. Nájsť britského premiéra, ktorý sa ako Johnson nechal počas funkčného obdobia rozviesť, možno ešte ďalej v minulosti, a to v prípade Augustusa FitzRoya, ktorý bol v úrade v rokoch 1768 – 1770, približuje agentúra APA.

Celé covidové a vakcinačné sprisahanie je iba o peniazoch a moci! A je to aj dôvod na blokovanie Ivermectinu
O šokujúcom mega škandále píše portál CZ24Neews. Ten sa má týkať tajnej zmluvy v prospech Pfizer a v neprospech štátov. Super účinný Ivermectin má byť údajne zmluvne blokovaný. Zverejnený dokument odhaľuje podľa portálu CZ24Neews obrovské... Čítať ďalej
31 | 07 | 2021 | Gabriela Fedičová