Sľuboval, no stále mlčí: Matovič dodnes neprezradil, o koľko sa môžu zaočkovaní v lotérii obohatiť
30 | 07 | 2021 I Tibor Sipos

Očkovacia lotéria so sebou nesie vlnu nevôle a pre súťažiacich zaočkovaných aj nádej, že vyhrajú. Háčik je už len v tom, že nevedia koľko. Matovič totiž stále mlčí, píšu Topky.


Bonusy a očkovacia lotéria pre zaočkovaných, ktorú má na svedomí minister financií Igor Matovič, zdvihla Slovákov zo stoličiek. Tých, ktorí už podstúpili vakcináciu, postavila nádej a tých, ktorý vakcínu odmietajú, zrejme len pocit krivdy a nespravodlivosti. Dokonca aj tí, ktorí naverbujú ľudí zo svojho okolia, aby podstúpili očkovanie, dostanú isté bonusy.

Ďateľ: So zbieraním dôkazov o zločinoch OĽaNO je potrebné začať už teraz
Peter Tóth sa vážne zamýšľa nad tým, či zločineckú organizáciu OĽaNO v budúcnosti bude možné stíhať. Vymenúva skutky, ktoré by mohli k takémuto výsledku viesť. „Počet komplicov najbohatšieho bezdomovca z Trnavy je taký úzky, že je vysoká miera... Čítať ďalej
30 | 07 | 2021 | Petra Demková


Nikto však zatiaľ nevie, o koľko peňazí sa zaočkovaní Slováci môžu obohatiť. Jediné, čo je verejnosti dnes známe, je, že prémie spolu až výške 2 miliónov eur budú vyplácané týždenne. Koľko môže jedinec vyhrať je však stále zahalené pod rúškom tajomstva.
Sľuboval

„Sumy tam budú, keď bude schválený štatút súťaže. Ozrejmíme ich deň-dva predtým, ako sa to spustí,“ sľuboval Matovič pred časom. Odvtedy je zahájenie súťaže na spadnutie, nikto však stále netuší, koľko môže vyhrať. "Výška výhier bude oznámená na tlačovej konferencii. Presný termín zverejnenia z organizačných dôvodov zatiaľ Ministerstvo financií SR špecifikovať nebude. Ministerstvo financií sa pri stanovení výšky výhier riadi zákonom, ktorý bol prijatý poslancami NR SR," uviedol Matovičov rezort.

Becík: Sme ľudské bytosti, nie len čísla v štatistikách! Protestujúci sa len dožadujú svojich práv a pravdy
V týchto dňoch prebiehajú protesty v hlavnom meste. Všetkých protestujúcich pritom mnohí označujú len za ľudí odmietajúcich vakcínu proti koronavírusu. Starosta a člen Hlasu Branislav Becík však toto tvrdenie na svojom facebookovom účte... Čítať ďalej
30 | 07 | 2021 | Tibor Sipos