Oliver Andrásy Maigovi: Ibinko, revolúciu si organizuj doma, v Mali. Maigova odpoveď stála za to.
30 | 07 | 2021 I Petra Demková

Pod statusom Ibiho Maigu sa objavil komentár Olivera Andrásyho. Ten je známy svojimi kritickými vyjadreniami na Facebooku. Inými slovami, nedáva si servítku pred ústa a často si za to musí „vytrpieť“ svoje. Zdá sa však, že Andrásymu ani napriek tomu nevadí chodiť kožou na trh. Teraz si kopol do zabávača z Mali. To však nemal robiť.  



Maigov status a reakcia O. Andrásyho

Maiga napísal na Facebook status, kde schvaľoval protesty Slovákov v uliciach. Napísal: „nech žije občianska neposlušnosť“.

Toto očividne nahnevalo Andrásyho a Ibimu komentoval takto: „Ibinko, pekne prosím, ak chceš zorganizovať štátny prevrat alebo revolúciu, tak doma, v Mali, nie na Slovensku. Ďakujem.

Ibi Maiga: môj kamarát Jožko Pročko si myslí, že mám plný profil fašistov a smerákov. Toto je moja odpoveď.  
Na Facebooku sa očividne odohrala ďalšia slovná prestrelka. Jožo Pročko sa snažil uraziť Ibrahima Maigu a napísal mu, že má profil plný fašistov a smerákov. Maiga má pre Pročka tvrdý odkaz. Čítať ďalej
27 | 07 | 2021 | Petra Demková

Zabávač - Slovák z Mali odpovedá

Ibrahim Maiga odpísal Andrásymu toto:

„Oliver už viem teraz že ma nepovažuješ za Slováka. Omyl, lebo považuješ hocakého 20-30 ročného za Slováka; a ja som obetoval 36 rokov aktívneho života na Slovensku. A stále ma považuješ za cudzinca. Ty a ja máme rovnaké práva na Slovensku, lebo som plnohodnotným občanom podľa slovenského zákona.

Alebo pre teba Slovák musí byť len biely, alebo sa musí narodiť výlučne na Slovensku? Máme tu v Mali veľa občanov pôvodom z Francúzska, Španielska, Talianska, USA, Číny atď,… dokonca aj zo Slovenska. A nikto ich tu nediskriminuje. Túto poznámku by som čakal od hocikoho ale nie od teba. O to smutnejšie,“ ukončil svoje slová zabávač Ibi.
Komentáre dali za pravdu Maigovi

Ľudia Andrásymu adresovali za jeho komentár desiatky prevažne nahnevaných a rozrehotaných emotikonov. Ani v komentároch mu neostali nič dlžní.

Ibi Maiga: Stoja vám za to tie milióny, keďže vedome zabíjate vlastný ľud a zapredávate Slovensko?
Ibi Maiga na sociálnej sieti zverejnil opäť raz plamenný príspevok. Vyzýva vládu, aby, podala demisiu, keď sa nevie zastať slovenského národa. „Nemajte krv na rukách. Nemusíte nám hovoriť pravdu o čo tu ide. Inteligentní ľudia aj tak vedia svoje,“... Čítať ďalej
14 | 07 | 2021 | Petra Demková


Denisa svoj komentár adresuje obom rozhádaným zabávačom: „Ibi a to ťa trápi? Čo napíše nejaký šašo z trápnych TV show??? Na prvý pohľad vidno jeho povýšenectvo a neinteligenciu...Ty sa môžeš spokojne postaviť medzi Slovenských ľudí a budú ti tlieskať...myslíš, že on niekoho zaujíma? Takéto reči treba hodiť za hlavu a ísť ďalej.“

Slavomír napísal: „Ibi, nič si nerob z Olivera. Oli robil zo Slovákov debilov celý svoj život a zarábal na tom, že kládol kvízové otázky tým menej inteligentným. Doslova ich vyhľadával, aby dehonestoval Slovensko. Zapredanec! Čierna bača, jasné že si náš! My, skutoční Slováci ťa máme radi.“

Ďalší muž napísal: „Oliver, faktom je, že Ibrahim Maiga je srdcom väčší Slovák, ako si ty kedy bol. Tvoje fašistické maniere, primitívny prejav a netolerancia iného názoru je zarážajúca. Ty si hanba Slovenska.

Ďalšia komentujúca napísala: Oliver Andrásy ,,Oliverko zlatý", pekne prosím, ak chcete mať takéto zbytočné hlúpe reči, tak v nejakej trápnej show v TV, (pretože len tam patríte a len to viete šaša robiť zo seba tak isto ako Pročko) a nie tu! Ibi je viac Slovák ako VY!“ dodala.

Andrásy napísal, nech skapú tí, čo sa nechcú dať očkovať. Vraj aspoň bude menej sprostých ľudí. Štubniak reaguje
Humorista Oliver Andrásy reagoval pod statusom premiéra. Napísal, že tí, ktorí sa nedajú očkovať, by mali skapať. Juraj Štubniak Andrásymu odkázal, že je burinou a že je mentálne obmedzený. Čítať ďalej
01 | 06 | 2021 | Petra Demková