Belousovová: O čo ide Bihariovej? Aby začala v uliciach tiecť krv, keď dôjde k stretu dvoch skupín?
30 | 07 | 2021 I Petra Demková

Progresívni " slušnoľudia" si asi neuvedomujú, že v mene egoistických straníckych záujmov, sa hrajú s ohňom. Situácia v spoločnosti je viac ako napätá, ľudia sú frustrovaní. Mnohí sa ocitli na dne a stratili perspektívu, stratili živobytie. Chce pani Bihariová, aby začala v uliciach tiecť krv?“ pýta sa Belousovová.



PS zvolalo demonštráciu

„Na dnes zvoláva Progresívne Slovensko- materská a hodnotovo stále blízka strana pani Čaputovej- do Bratislavy demonštráciu " Za očkované Slovensko". Má to vraj byť odpoveď na protesty proti očkovaniu, lebo vraj podľa predsedníčky tento strany sa "očkovaných ľudí nemá kto zastať",“ informuje na Facebooku národniarka.

Belousovová tomu nerozumie. „Naozaj logika ako Brno! A v čom oni potrebujú nejaké zastanie, či ochranu? Núti ich snáď niekto k niečomu? Vyhráža sa im vládna moc obmedzeniami, ktoré zasahujú do ich základných ľudských práv? To im snáď nadávajú vládni politici do dezolátov, idiotov, opíc, nevzdelancov a podobne? Nie. Práve naopak,“ myslí si bývalá členka SNS.

Belousovová: Po Grölingovi a jeho „manažéroch“ tu nezostane kameň na kameni. Čaká nás totálna debilizácia národa!
Anna Belousovová, ktorá okrem politiky, pôsobila ako učiteľka sa aktívne zapája do kritiky súčasných vládnych politikov. Tentokrát to od nej „schytal“ ten, ktorého rezortu, sa podľa nej, najviac rozumie - minister školstva. Čítať ďalej
29 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik

Veď zaočkovaní sú vyššia kasta!

„Zaočkovaní sú zaradení k vyššej kaste spoločnosti. Majú vraj "slobodu", môžu sa stretávať, nakupovať, chodiť na podujatia, do reštaurácií ...A sú zaočkovaní, takže ani vírus ich neohrozuje,“ vysvetľuje.

Bývalá poslankyňa sa pýta, o čo progresívcom ide. „Prečo sa ich rozhodli práve progresívci zastávať a potrebujú k tomu zorganizovať demonštráciu v centre Bratislavy, kde o pár ulíc ďalej včera začali a budú pokračovať spontánne protesty ľudí patriacich k tzv. nižšej kaste nezaočkobaných? O čo ide pani Bihariovej a tomu jej spolku vraj "slušnoľudí"? O nič iné ako o zbieranie politických bodov,“ vyhlásila Anna Belousovová.
O čo ide liberálom?

Podľa nej sa hrajú liberáli s ohňom. „Fotografie v bikinách asi nezabrali, tak treba burcovať ľudí do ulíc. Progresívni " slušnoľudia" si asi neuvedomujú, že v mene egoistických straníckych záujmov, sa hrajú s ohňom. Situácia v spoločnosti je viac ako napätá, ľudia sú denno denne frustrovaní neschopnou vládou a prezidentkou z ich košiara. Mnohí sa ocitli na dne a stratili perspektívu, stratili živobytie. Čo chce pani Biháriová, aby začala v uliciach tiecť krv, keď dôjde k stretu týchto dvoch skupín?“ pýta sa národniarka.

Belousovová: arogancia, agresia a sústavné vnucovanie svojich názorov zákonite vyvoláva odpor
Expolitička Anna Belousovová v statuse odhalila príčinu, prečo Slováci odmietajú očkovanie. "Je už očividné, že tým pri moci vôbec nejde o životy a zdravie ľudí. Ide im v prvom rade o vlastné kšefty! A pandémia im v nich veľmi pomáha. Na ľudskej... Čítať ďalej
28 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik


„V mene vyšších percent pre jej politickú stranu má tiecť tá krv? Alebo je cieľom tak vyhecovať ľudí, že sa tu reálne začne občianska vojna? Komu to pomôže? No niekomu iste hej...“ konštatuje.
Prestaňte ľudí provokovať

„Každý zodpovedný politik- a hlavne tí, ktorí majú v rukách moc- by si mal uvedomiť, že dnes určite už netreba prilievať olej do ohňa. Práve naopak. Prestaňte ľudí provokovať, urážať, vyzývať políciu na silové potlačenie protestov. Povinnosťou politika je v prvom rade chápať ľudí, brať ich ako partnerov a nie poddaných,“ upozornila Belousovová.

„A s partnerom sa vedie diskusia, nie púšťa naňho teror. Kto nevie, že byť politikom, znamená slúžiť národu a štátu, nemá v politike čo robiť! Takže páni Bihariová, choďte si radšej zarábať predajom fotiek, alebo podobou činnosťou. Časy keď sťahovanie nohavičiek na plagátoch stačilo na získanie kresla v parlamente sú, dúfam, už za nami,“ ukončila svoj príspevok na sociálnej sieti bývalá poslankyňa.

Progresívny teológ Prostredník: Byť svetlom sveta znamená aj podporovať očkovanie
Ondrej Prostredník, teológ známy podporovaním LGBTI agendy, si našiel ďalšiu tému na svoju propagáciu. Je ňou očkovanie. Verejne vyzýva cirkvi, aby ich čelní predstavitelia vysielali verejnosti jasné signály. Čítať ďalej
27 | 06 | 2021 | Petra Demková