Téma dňa: Slováci dnes opäť povstali. Ich hnev sa prenesie priamo pred Prezidentský palác (VIDEÁ)
29 | 07 | 2021 I Jozef Uhlarik

Slovensko dnes opäť povstalo! V Bratislave sa pred Prezidentským palácom od skorého rána schádzajú davy ľudí, ktorí prišli hlave štátu povedať „NIE!“ všetkým opatreniam, ktoré im strpčujú ich už aj tak neľahký život. Prirodzene, týka sa to aj nútenej vakcinácie a delenia Slovákov na zaočkovaných a tých druhých.


Protesty sa spred parlamentu presunú priamo pred prezidentský palác (video TU). A to preto, aby o veľkom hneve Slovákov vedela aj hlava štátu, ktorá akoby bola k ich zúfalému volaniu po zmene vlády rovnako hluchá ako tí, čo sedia v Národnej rade. Nikto z protestujúcich nepochybuje o tom, že od tých sa nejaká zmena očakávať ani nedá. Zmareným referendom sa však prezidentka nepriamo postarala o to, že marazmus na Slovensku trvá aj naďalej.



Na dnešný „Generálny štrajk“, ako si ho nazvali organizátori, by mali prísť opäť stovky, ba možno aj tisíce ľudí. Podstatným mottom je, že protest má byť apolitický, teda organizátori na ňom nechcú žiadneho z politikov, ktorí sa o celý marazmus, ktorý na Slovensku máme, podpísali.



Prísť sa chystajú aj motorkári, ktorí by mali so svojimi silnými „mašinami“ vytvoriť dokonale ohlušujúcu atmosféru. Podľa našich informácií polícia blokuje stanice, a tak sa na protest veľa ľudí nedokáže dostať. V pohotovosti je množstvo policajtov, ktorí ale zatiaľ zasahovať nemuseli. Ako to pred Prezidentským palácom bude vyzerať vás budeme priebežne informovať.

Protesty pred parlamentom sa stupňujú! Ex-poslanca Marčeka dav vypískal!
Demonštranti striktne odmietajú zákon, ktorý by umožňoval segregáciu na základe očkovania alebo testovania. Kontroverzný zákon pripravil nominant politického hnutia OĽANO Vladimír Lengvarský. Protest kontinuálne trvá už druhý deň. Účastníci... Čítať ďalej
24 | 07 | 2021 | Ondrej ŠTEFIK