Prezidentský palác opáskovali akoby bol miestom trestného činu. Ktože sa ho v ňom dopustil?
29 | 07 | 2021 I Jozef Uhlarik

Hnev a frustrácia ľudí sa spred Národnej rady preniesli pred Prezidentský palác. Protestujúci Slováci dali naším zákonodarcom jasne najavo čo si o celej situácii u nás myslia. Tentokrát je rad na prezidentke. Aj ona vraj musí vedieť, že náš ľud jej začína veriť čoraz menej a menej, a že aj ona stráca jeho dôveru.


V Prezidentskom paláci sa na protestujúci dav Slovákov pripravili zjavne lepšie ako v parlamente. Sídlo hlavy štátu opáskovali akoby sa tam stal nejaký trestný čin. Rozhnevaní ľudia v tom majú ale jasno – trestný čin spáchala samotná Zuzana Čaputová. A to tým, že sa odklonila od svojho národa!
Posranci, majú chrániť zákony a Ústavu a nie ísť proti nim a proti ľuďom

Facebookový profil Blog investigatívnej žurnalistiky zverejnil status, v ktorom sa zameriava na už „opáskované“ sídlo hlavy nášho štátu. „V Prezidentskom paláci ktosi zjavne spáchal trestný čin. Polícia SR ohradila miesto trestného činu služobnou páskou „Vstup zakázaný“ a „Polícia“. Dúfajme, že predmetný trestný čin (spáchaný nielen v Prezidentskom paláci) urýchlene vyšetria a páchateľku / páchateľov spravodlivo potrestajú,“ píše v krátkom statuse Blog investigatívnej žurnalistiky.



A aby toho nebolo málo, Zuzane Čaputovej naložilo v diskusii pod statusom aj zopár nepokojných žien. „Mala by teraz predstúpiť pred ľudí, ak jej na Slovenskom národe záleží... o čom veľmi pochybujem,“ napísala Zuzana Školková Hýllová. „Čaputka se bojí? Čeho vždyť je s lidem? No tím se usvědčila sama,“ pridala sa Alena Pawlusová. „Prezidentka všetkých, ako sa prezentovala po voľbách, teraz prečo nie je so svojim ľudom?“ pýta sa v diskusii Anna Nagyová Šipošová. „Posranci, majú chrániť zákony a Ústavu a nie ísť proti nim a proti ľuďom, pfuj...,“ priložila kritický názor Sima Mima Hájková.

Téma dňa: Slováci dnes opäť povstali. Ich hnev sa prenesie priamo pred Prezidentský palác (VIDEÁ)
Slovensko dnes opäť povstalo! V Bratislave sa pred Prezidentským palácom od skorého rána schádzajú davy ľudí, ktorí prišli hlave štátu povedať „NIE!“ všetkým opatreniam, ktoré im strpčujú ich už aj tak neľahký život. Prirodzene, týka sa to aj... Čítať ďalej
29 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik