Bude už konečne koniec Krčméryho strašeniu? Podali naňho trestné oznámenie za šírenie poplašnej správy!
29 | 07 | 2021 I Petra Demková

Miroslav Heredoš podal na profesora Krčméryho trestné oznámenie. Je podozrenie, že Krčméry svojimi výrokmi šíri poplašné správy a znepokojuje obyvateľov. V sprievodnom videu, ktoré občiansky aktivista uverejnil na sociálnej sieti informoval, že už „došlo" aj na najväčšieho pseudo-odborníka na Slovensku.



Krčméryho výrok o víruse 40 krát smrteľnejšom

Dátum podania je 27.7.2021. Oznámenie je koncipované na neznámeho páchateľa, za šírenie poplašnej správy. Následne už sa v trestnom oznámení prechádza rovno na výroky profesora Krčméryho, ktoré zazneli v médiách.

Krčméry tvrdil, že pri tretej vlne budú nemocnice také plné, že nebude možné robiť inú medicínu.

Nasleduje ďalší citát výroku profesora Krčméryho, v ktorom povedal, že sa môžu objaviť variácie vírusu, ktoré budú 30 až 40 krát smrteľnejšie ako tie, ktoré tu máme dnes. Krčméry strašil aj zoonotickou chrípkou. Povedal, že keď príde, nebudem stačiť pochovávať mŕtvych.

Už to začína! Analytik z INESS: neočkovaní by si liečbu mohli hradiť. Zákon je údajne pripravený.
A ja súhlasím. Budeme si. Ale najprv mi vráťte všetky moje odvody za odpracovaných 20 rokov. Otázka: bude to platiť aj pri následkoch a poškodení zdravia po očkovaní? Tiež za vlastné? A čo obézni a narkomani? Aj oni si poškodzujú zdravie.... Čítať ďalej
28 | 07 | 2021 | Petra Demková

Šírenie poplašnej správy

Heredoš má za to, že Krčméry spáchal trestný čin šírenia poplašnej správy. Krčméry svojimi vyjadreniami podľa aktivistu môže vyvolať znepokojenie veľkej časti obyvateľstva.

Podávatelia trestného oznámenia sú presvedčení, že špekulatívne konštatovania prof. Krčméryho apelujúce na základné a opodstatnené obavy prijímateľa takejto správy o svoje zdravie, nie je vedeckým ani odborným názorom, ale snahou o vyvolanie negatívneho pocitu a strachu u prijímateľa správy.
Vyvrátenie pravdivosti výrokov Krčméryho renomovaným časopisom

Na vyvrátenie slov prof. Krčméryho siahli autori trestného oznámenia po informáciách z prestížneho a uznávaného časopisu, ktorý ponúka vedecké informácie, The Lancet.

V sprievodnom videu, ktoré Heredoš uverejnil na sociálnej sieti informoval, že už „došlo aj na najväčšieho pseudo-odborníka na Slovensku, profesora Krčméryho. Heredoš informuje aj o tom, že informácie k trestnému podaniu analyzovali s advokátmi mesiac.

Trestné oznámenie nazýva exemplárnym trestným oznámením. Podľa Heredoša, Krčméry svojimi výrokmi zavádza občanov a preto verí, že pán profesor sa za svoje výroky bude zodpovedať nielen na polícii ale aj na súde.

Svätá kampaň na vakcínu alebo Pápež ako nástroj vydierania nezaočkovaných
Čoskoro sa Slováci dočkajú obrovskej pocty. Teda aspoň tí zaočkovaní. Podľa odborníkov, ktorí predpovedajú tretiu vlnu pandémie koronavírusu už v septembri, tak pápež dôjde akurát... nevhod. Čítať ďalej
28 | 07 | 2021 | Tibor Sipos