Belousovová: Po Grölingovi a jeho „manažéroch“ tu nezostane kameň na kameni. Čaká nás totálna debilizácia národa!
29 | 07 | 2021 I Jozef Uhlarik

Anna Belousovová, ktorá okrem politiky, pôsobila ako učiteľka sa aktívne zapája do kritiky súčasných vládnych politikov. Tentokrát to od nej „schytal“ ten, ktorého rezortu,  sa podľa nej, najviac rozumie - minister školstva.


Branislav Gröling si jej osobných útokov ale užil asi najviac. V statuse mu poriadne "nakladá" za nápad nechať školy riadiť „manažérmi“. A ak by to mali byť takí ako on, tak v školstve nezostane neostane kameň na kameni.
Kaderník a plagiátor o školstve nevie nič a na ministra školstva sa len hrá

Belousovová hneď v úvode statusu priznáva, že má stále silnejší dojem, že táto vláda si dala cieľovú úlohu zničiť a rozvrátiť všetko, čo sa len dá. „Koho len mohlo napadnúť urobiť z tohto kaderníka ministra školstva?! To boli v tom SaS všetci načisto zhúlení do bezvedomia, keď ho vyberali?! Veď on o školstve nevie NIČ! Totálne nič! On sa na ministra školstva len hrá. A na tú jeho hru doplatíme všetci, lebo krok za krokom ničí to, čo sa v školstve desiatky rokov budovalo,“ soptí na šéfa rezortu školstva Belousovová, ktorá zároveň priznáva, že najnovší nápad nechať školy riadiť „manažérmi“ je už naozaj aj na ňu priveľa. „Vážený pán kaderník, školy neprodukujú robotov. Do školy chodia deti - malí, živí ľudia. Školstvo sa nemôže riadiť tak ako továreň, banka a podobne,“ pripomína Branislavovi Grölingovi bývalá učiteľka Belousovová.



„A dokonca aj tam majú na manažérov prísnejšie kritériá, ako chce zaviesť tento nedouk na riadiace funkcie v školstve. Minister je sám taký „manažér“ so zníženými nárokmi a už vidno, ako to pod takým manažovaním vyzerá - pohroma!!! Keďže minister je kaderník s pokútne získaným VŠ diplomom, asi má zámer podobným „expertom“ ako je on sám otvoriť dvere k riadiacim funkciám v školstve. To bude totálna pohroma!“ páli ďalej do ministra šéfka strany Národ a Spravodlivosť.

Podľa exnárodniarky si stačí predstaviť takých Grölingov ako riaditeľov škôl po celom Slovensku... „Po nich fakt neostane kameň na kameni. Aké je školstvo, taká bude budúcnosť národa. Čo nás čaká? Totálna debilizácia národa?! Je len dobre, že ľudia si začínajú uvedomovať svoju cenu a silu. Len tak sa dá poraziť vláda, ktorá ničí národ a štát,“ končí ďalší svoj ostrý a vynikajúci status Anna Belousovová.

Belousovová: Nie je ďaleko doba, keď ich pred hnevom národa neochránia ani opancierované autá, ochranka či ťažkoodenci
Hnev Slovákov sa zvyšuje priamo úmerne so zvyšujúcim sa nátlakom vlády na očkovanie a jej ďalšie protipandemické opatrenia. Zvyšuje sa však aj „ostražitosť“ polície, ktorá tieto dni, proti protestujúcim pred parlamentom opäť vyhnala ťažkoodencov.... Čítať ďalej
24 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik