Uhrík poslal "najarogantnejšiemu ministrovi" Naďovi tvrdý odkaz: Ak tu chce ešte žiť, mal by prestať urážať občanov
28 | 07 | 2021 I Tibor Sipos

Minister obrany Jaroslav nad nešetril urážkami, keď komentoval nedávne protesty pred budovou Národnej rady SR. Nespokojných občanov, ktorí sa nerozhodli len nečinne prizerať na politické dianie u nás, nazval opicami a dezolátmi. Na to sa rozhodol na Facebooku zareagovať aj poslanec Milan Uhrík, ktorý mu poslal tvrdý odkaz.


„Ach, ďakujem pekne. Áno, za svojim názorom si stojím. Tí, ktorí sa vtedy vešali po plote Úradu vlády a ničili tak historickú pamiatku, tí sú pre mňa stále opicami, lebo normálny človek toto nedokáže,“ spomínal Naď na dianie pred deviatimi mesiacmi. „No a tí, čo boli teraz pred parlamentom, zbili tam policajtku, vulgárne nadávali a na podporu Slovenska spievali českú hymnu, tak to sú zase dezoláti," skonštatoval Naď.

Vladimír Mečiar sa nečakane vyjadril k súčasnej situácii! „Practe sa!“ odkazuje Mikulcovi a Naďovi.   
Na sociálnej sieti sa objavila skoro dvojminútová nahrávka Vladimíra Mečiara. Na nej sa svojím typickým zapáleným prejavom vyjadruje k súčasnej situácii. Podľa neho sme už v situácii, kedy ústavné inštitúcie nevedia garantovať demokratický vývoj v... Čítať ďalej
26 | 07 | 2021 | Petra Demková


Uhrík ho označil za najarogantnejšieho ministra zo všetkých. "Jaroslav Naď je vôbec najarogantnejším ministrom vlády. Žiadny normálny príčetný politik nemôže predsa občanov svojej vlasti nazvať dezolátmi či opicami," podotkol poslanec NR SR. "Hoci tieto slovné výstrelky pána Naďa nikto neberie vážne (sú skôr volaním pre psychiatra), otvárajú nám okno do jeho duše. Ukazujú, čo si o ľuďoch myslí a aký má k nim vzťah. Je to skrátka bezcitný agent. S Matovičom a Lengvarským si musia dokonale rozumieť," dodáva.
Posledný krát v koalícii

Podľa Uhríka si je Naď veľmi dobre vedomý, že po najbližších voľbách jeho účasť v koalícii končí. Preto vie, že sa nemusí pretvarovať na slušného politika.

"Pán Naď vie, že sa už na nič nemusí hrať. Vie, že pozícia ministra obrany je záverečná v jeho politickej kariére. Že po tom deštruktívnom chaose, ktorý predvádza táto vláda už nikdy nebude poslancom ani ministrom. Preto stratili škrupule, sú arogantní, preto sa nabaľujú a ľudí utláčajú ako sa len dá. Karma je však zdarma, a pán minister by mal myslieť aj na to, že ministerskú ochranku tiež nebude mať večne. Pokiaľ chce zostať žiť na Slovensku, tak by mal prestať ľudí urážať. Pokiaľ sa chce vrátiť do svojej vlasti za Atlantik, tak to je iný príbeh... Tak či onak, spravodlivosti ani on neutečie," odkazuje ministrovi obrany.

Naď sa opäť zahral na „tvrdého“ chlapa a nazval protestujúcich „dezoláti“. Ľudia mu to ale spočítali
„Ja normálnych ľudí nevidím demonštrovať, iba opice, bitkárov, extrémistov a psychopatov,“ uvádza minister Naď v komentári po protestoch ľudí v novembri minulého roka. Prebehlo iba deväť mesiacov a šéf rezortu obrany sa „vyfarbil“ opäť. A ako ináč,... Čítať ďalej
25 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik