Špinavé praktiky vlády: Pošlú políciu, aby pokutovali protestujúcich, ale vládne limuzíny v protismere neriešia (VIDEO)
28 | 07 | 2021 I Tibor Sipos

Opäť sa vykreslili! Poslanec Národnej rady Filip Kuffa zverejnil na svojom facebookovom účte video, na ktorom vyčíta príslušníkom polície, že došli pokutovať protestujúcich. Pár metrov za nimi je pritom vidieť vládne vozidlo zaparkované v protismere.


"Toto sú praktiky vlády, pošlú na vás policajtov!" Zúri poslanec ĽSNS. "Pred správu národného parku Malá Fatra zrazu prišla policajná hliadka, že ide pokutovať autá protestujúcich neštátnych vlastníkov, ktorí prišli vyjadriť svoj nesúhlas s Budajovým ministerstvom a poslancami koalície, ktorí predložili návrh zákona o národných parkoch. Toto je už sila, ak nesúhlasíš, pošleme na teba políciu," dodal v popise videa.



Podľa poslanca, ktorý je synovcom známeho kňaza Mariána Kuffu, bol prístup príslušníkov policajnej hliadky naozaj "profesionálny". "Musím ale povedať, že policajti mali profesionálny prístup a ako počuť vo videu, BOLI TAM POSLANÍ. Aspoň že to nakoniec vyriešili dohovorom. Vďaka páni policajti za ľudské pochopenie pre protestujúcich," uzatvára Kuffa s iróniou.

Falšovali údaje pozitívnych, aby mohli zarábať na MOM-kách, hnevajú sa Taraba s Kuffom (VIDEO)
Slovensko je zvláštna krajina. Už dlhé roky sa tu potichučky rozkráda štát a nikomu to nevadí. Teda možno aj vadí, len doteraz s tým nikto nič neurobil. O výkrik do tmy sa v statuse pokúsil poslanec Tomáš Taraba. Pripojil aj video z vstúpenia... Čítať ďalej
03 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik