Okrem 100-tisíc zobral Mikulec ďalších 15-tisíc. Je z toho aj písomný záznam, šokuje Michelko (VIDEO)
28 | 07 | 2021 I Jozef Uhlarik

Situácia okolo ministra vnútra Romana Mikulca sa čím ďalej tým viac mení v jeho neprospech. Informácie, ktoré vyplávali na povrch o jeho údajnom prijatí úplatku vo výške 100-tisíc korún síce popiera, Roman Michelko má ale na neho ďalšiu informáciu o prijatí peňazí. Dokedy sa teda bude Mikulec tváriť akože nič?


Facebookový profil Blog investigatívnej žurnalistiky (BIŽ) zverejnil video, v ktorom Roman Michelko rozpráva o prijatí ďalších peňazí ministrom Mikulcom. Ak by sa toto potvrdilo, respektíve by to Mikulec nedokázal dôveryhodne vysvetliť, potom sa môže realizovať hnutie Sme rodina a ministra pomôcť odvolať.
Minister vnútra to je zlodej, ktorý bral kde sa len dalo...

„Plukovník z jeho úradu dal písomný záznam o tom, že žiadal za nejakú zákazku, ktorá mala hodnotu ja neviem 100 alebo 150-tisíc 15%. Je to záznam. Ten človek stále funguje, je to písomne dané a nič,“ hovorí v úvode videa Michelko. „Čiže z jednej 100-tisíc, s tým, že sa možno mal s niekým deliť, z druhej 15-tisíc. To je zlodej, ktorý bral kde sa len dalo,“ pridáva Michelko na adresu ministra Mikulca.



„A reakcia? Nič. Ja som sa spýtal a on povedal, že nie. Tak čo mal povedať? Som najbezcharakternejší hajzel, ktorý bral kde sa len dalo, som skorumpovaný tak ako nikto a som zároveň ministrom vnútra, ale keďže robím najnechutnejšie špatnosti, ktoré sa vôbec dajú pre túto vládu, tak ma podržia. Toto mal povedať? Alebo ja neviem čo,“ konštatuje v samom závere videa Roman Michelko.

Žiadny úplatok som nevzal a za uväznením Lučanského nestojím! Bráni sa minister Mikulec
Minister vnútra Roman Mikulec neprežíva v ostatných dňoch práve najlepšie obdobie. Bývalým šéfom NAKA Branislavom Zurianom zverejnená nahrávka, v ktorej sa hovorí o úplatku pre Mikulca v sume 100-tisíc eur, doslova šokovala verejnosť. Minister však... Čítať ďalej
16 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik