Novinárom ľudia prestávajú veriť. Je to vraj výsledok ich zlej práce (VIDEO)
28 | 07 | 2021 I Jozef Uhlarik

Protesty pred parlamentom, ktoré trvali od piatka minulého týždňa, boli hlučné a zúčastnili sa na nich stovky ľudí. Niektorým sa však nepáčila prítomnosť štábu televízie Markíza, ktorému to dali aj patrične najavo. A to až tak, že ho musela pred rozvášnenými jedincami chrániť polícia.


Niektoré médiá za svoju neúnavnú a najmä vládou dobre zaplatenú propagandu očkovania klesli u ľudí tak, že ich za to znenávideli. Tak, ako TV Markízu, ktorej redaktor a kameraman si pri proteste pred parlamentom „užili“ svoje. Ako zverejnila vo videu bežná žena Iza Bela bolo to až tak, že ich pred fyzickým atakom musela chrániť polícia.
Novinári zahodili šancu stáť na strane pravdy a občanov

„Naše zapredané média si to už dávno posrali u ľudí na Slovensku, kvôli ich neobjektivite a klamaniu. Novinári zahodili šancu stáť na strane pravdy a občanov, tak teraz žnú úrodu,“ píše v úvode statusu Iza Bela a dodáva, že dnes sa ukazuje, že naozaj máme v mediálnom priestore veľký problém s médiami ako takými.

Iza Bela pridala VIDEO, ktoré určite stojí za pozretie: Rúško áno či nie? Vakcína áno či nie? Kto z nich má pravdu?
Kronavírus priniesol do Európy nielen smrť, ale aj niečo, čo sme tu nemali už poriadne dávno – rúška. No a v neposlednom rade i takmer povinné očkovanie, bez ktorého „nie je sloboda“. Hviezda Facebooku Iza Bela ale na svojom profile zverejnila... Čítať ďalej
02 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik


„Slovenský občan nemá dostatok informácií, ktoré by boli verifikované, čiže porovnávané s ďalším zdrojom v médiách hlavného prúdu, ako si to oni sami hovoria, preto treba byť pri hodnotení situácie ohľadom očkovania v tejto dobe opatrný, a nie hneď všetko naším novinárom veriť, čo o Covide, alebo vakcínach napíšu, keďže média od štátu poberajú peniaze na kampaň, reklamu,“ konštatuje v samom závere svojho krátkeho statusu Iza Bela.



Vo videu, ktoré zverejnila z protestu pred parlamentom je vidieť ako niekoľkí protestujúci zľahka napadli štáb TV Markíza, ktorý napokon pred rozhnevaným davom za mohutného pokriku „Judáši!“ musela chrániť polícia.

Ako to bolo s reklamou na vakcínu? Vakcína je sloboda? Aká sloboda? Pýta sa Iza Bela
Vedci a odborníci spolu s politikmi nám pred časom sľubovali, že vakcinácia vyrieši problém s koronavírusom a bude znamenať cestu k slobode. Ako sa ukazuje na príklade Izraela, nevyriešila ani jedno, ani druhé. Kritickým okom sa na to v statuse... Čítať ďalej
19 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik