Krvácanie do mozgu! Barbora Haščáková sa má nachádzať hospitalizovaná v kritickom stave
28 | 07 | 2021 I Tibor Sipos

Zo spojených štátov, kde dlhodobo žije, sa už chystala na späť Slovensko. Najnovšie správy o speváčke Barbore Haščákovej nie sú vôbec priaznivé, práve naopak. Ako informuje portál eReport, aktuálne sa nachádza na jednotke intenzívnej starostlivosti s krvácaním do mozgu.


O Haščákovej už nie je počuť pomerne dlhú dobu. Nedávno však na svojom instagramovom účte prezradila, že by sa už rada vrátila na Slovensko, avšak prekážala jej v tom pandémia koronavírusu.

Teraz má byť speváčka, na ktorej vyrástla nejedna generácia, hospitalizovaná na jednotke intenzívnej starostlivosti. Vyššie uvedený portál sa snažil získať potvrdenie tejto informácie, avšak Haščákovej známy sa ňou tak isto nevedel spojiť.

„Aký šok zas… veľa síl a skoré uzdravenie Barbara,” napísal jej kolega a kamarát David Key na sociálnych sieťach. „V septembri sme chystali prekvapenie pre Slovákov, návrat Barbary a spoločné turné. Samozrejme ak by to opatrenia dovoľovali. Dúfam, že je v poriadku lebo poslednú informáciu mám, že je v kritickom stave v nemocnici a od hospitalizácie sa už neozvala. Verím ,že je v poriadku, a že sa skoro uzdraví a dáme spoločne koncerty,” dodal.

Vrátila sa Dara Rolins k svojmu ex? Speváčka prehovorila o svojom súkromí!
Dara Rolins sa pred niekoľkými rokmi rozišla s Patrikom Vrbovským alias Rytmusom a od tej doby nového muža nenašla. Čítať ďalej
26 | 07 | 2021 | Tibor Sipos