Belousovová: arogancia, agresia a sústavné vnucovanie svojich názorov zákonite vyvoláva odpor
28 | 07 | 2021 I Jozef Uhlarik

Expolitička Anna Belousovová v statuse odhalila príčinu, prečo Slováci odmietajú očkovanie. "Je už očividné, že tým pri moci vôbec nejde o životy a zdravie ľudí. Ide im v prvom rade o vlastné kšefty! A pandémia im v nich veľmi pomáha. Na ľudskej biede zarábajú a myslia si, že národ to nevidí?!“ pýta sa Belousovová.


Na začiatku bola veľká eufória a záujem, ktorý prevyšoval možnosti, teraz je iba snaha dostať na očkovanie každého, kto sa len dá. Slováci po prvotnom ošiali už jednoducho „vytriezveli“ a experimentálnym vakcínam prestávajú veriť čoraz menej a menej. A ešte je tu jeden dôvod, ktorý v statuse vysvetľuje predsedníčka strany Národ a Spravodlivosť Anna Belousovová.
Tým, čo predvádzali a predvádzajú sa oddelili od väčšiny národa

Podľa exnárodniarky fakt, že stále viac ľudí odmieta očkovanie, má mnoho príčin. „Jednou z tých hlavných je to, že väčšina ľudí totálne neverí tejto politickej reprezentácií, vrátane prezidentky. Neverí im už ani nos medzi očami. A majú na to obrovské množstvo dôvodov,“ konštatuje v úvode Belousovová.

Dodáva, že pre ľudí sú už nedôveryhodní vo všetkom! „Oni sa však sami tým, čo predvádzali a predvádzajú oddelili od väčšiny národa. Inak povedané, tlak vždy vyvoláva protitlak a akcia reakciu. A arogancia, agresia a sústavné vnucovanie svojich názorov bez snahy o akúkoľvek spoločenskú diskusiu zákonite vyvoláva odpor. Táto vláda totiž nevládne demokraticky, oni sa od začiatku správajú ako diktátori. Nediskutujú s nikým ani o odborných otázkach,“ zhrnula ex-politička v stručnosti neduhy súčasnej vládnej koalície.

Belousovová: Ako ovce chcú všetkých nahnať na očkovanie experimentálnymi vakcínami
Téma povinného očkovania proti koronavírusu stále rezonuje Slovensko. Do debaty o ňom sa zapájajú nielen bežní občania, ale aj politici. Jednou z nich je aj šéfka strany Národ a Spravodlivosť Anna Belousovová, ktorá v statuse tento zámer vlády... Čítať ďalej
03 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik


„Proste banda nedoukov s podvodne získanými diplomatmi si to užíva. Tak sa ale štát neriadi! Je len logické, že už toho máme všetci naozaj dosť. Tlačiť na pílu sa nedá donekonečna. A tiež je už očividné, že tým pri moci vôbec nejde o životy a zdravie ľudí. Ide im v prvom rade o vlastné kšefty! A pandémia im v nich veľmi pomáha. Na ľudskej biede zarábajú a myslia si, že národ to nevidí?!“ pokračuje v kritike Belousovová.

Belousovová: Nie je ďaleko doba, keď ich pred hnevom národa neochránia ani opancierované autá, ochranka či ťažkoodenci
Hnev Slovákov sa zvyšuje priamo úmerne so zvyšujúcim sa nátlakom vlády na očkovanie a jej ďalšie protipandemické opatrenia. Zvyšuje sa však aj „ostražitosť“ polície, ktorá tieto dni, proti protestujúcim pred parlamentom opäť vyhnala ťažkoodencov.... Čítať ďalej
24 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik

Ak by im ozaj išlo o naše životy a zdravie, už dávno by to zabalili

„Čo bolo príčinou nášho svetového prvenstva v počte zomretých?! Odporný kšeft s AG testami aj za cenu šírenia nákazy. A teraz si hádam niekto z tých vládnych nedoukov myslí, že im niekto uverí, že očkovanie experimentálnymi vakcínami je to pravé orechové, čo nás spasí?“ kladie šéfka strany Národ a Spravodlivosť ďalšiu zaujímavú otázku.



„Ak by im naozaj išlo o naše životy a zdravie, mali to už dávno zabaliť a dať priestor apolitickým odborníkom, ktorí jediní by mohli viesť Slovensko tak, aby sme sa postupne dostali z toho miliónkrát prerazeného dna, kde sme sa po viac ako roku tejto vlády ocitli,“ konštatuje na samý záver Anna Belousovová.

Belousovová: "Táto vláda je banda arogantných, namyslených a zbabelých tupcov, pohár trpezlivosti pretiekol!"
"Zrušenie malých hraničných priechodov a následný postup polície proti občanom prejavujúcim nespokojnosť s takýmto postupom dostatočne charakterizuje túto vládu ako bandu arogantných, namyslených a zbabelých tupcov," konštatuje vo svojom... Čítať ďalej
07 | 07 | 2021 | Diana Zaťková