Ibi Maiga: môj kamarát Jožko Pročko si myslí, že mám plný profil fašistov a smerákov. Toto je moja odpoveď.  
27 | 07 | 2021 I Petra Demková

Na Facebooku sa očividne odohrala ďalšia slovná prestrelka. Jožo Pročko sa snažil uraziť Ibrahima Maigu a napísal mu, že má profil plný fašistov a smerákov. Maiga má pre Pročka tvrdý odkaz.    


Ibi Maiga svoju reakciu, ktorú pôvodne adresoval poslancovi Jožovi Pročkovi v komentári na Facebooku, zverejnil aj na svojom vlastnom profile.

„Jožo Pročko, to čo sa deje teraz na Sk je čie dielo???“ začal Ibi Maiga. „Ty si snáď myslíš, že som blbý?! Ja len chcem aby ste nechali ľudí normálne žiť! Len mi nehovor, že to všetko, aby ste zachránili životy. Práve naopak, povinne očkovať ľudí bez toho, aby ste vedeli aké následky to bude mat na zdravie Slovákov, mi príde choré,“ pustil sa do Pročka zabávač z Mali.

Minister ku mne! Zavelil Lengvarskému na tlačovke Šipoš. A minister povel vykonal
Na tlačovej besede vystúpili viacerí predstavitelia koalície. Apartheid zákon údajne prijali preto, aby ochránili ľudí, nemocnice, wellness-centrá, ale najviac bola zdôraznená potreba ochrany kostolov z epidemiologického hľadiska. Čítať ďalej
25 | 07 | 2021 | Ondrej ŠTEFIK


„Možno Jožko vieš niečo, čo ja neviem. Našťastie viem veľmi dobre po francúzsky aj anglicky a mám prečítaných toľko informácií o tých vakcínach, že ani svojmu psovi by som to nedal pichnúť,“ pokračoval Maiga. „Vždy som ťa mal rád, ale ako priateľ radím ti, aby si sa od toho dištancoval. Lebo jedného dňa budeš ľutovať, že si v tom šiel s nimi. Ver mi, všetko sa nám raz vráti,“ napísal ešte.

Každý nech sa rozhodne slobodne, či sa chce dať očkovať, lebo ver mi, to očkovanie zabije časom veľa ľudí. A verím, že nechceš mat v rukách krv a na svedomí smrť ľudí. Nič proti tebe. Nech vám pán boh dá rozum,“ dodal zabávač.

Na záver pridal poslednú poznámku. „PS: definuj mi, čo je fašizmus a kto by mal byt označený za fašistu, keďže tvrdíš, že mám plný profil fašistov. Nech sa ti darí. Ibi,“ podpísal sa na záver Ibi Maiga.

https://www.hlavnydennik.sk/2021/07/26/cdc-stahuje-testovaci-protokol-pcr-testov-skutocne-to-bol-jeden-velky-podvod-a-cela-pandemia-bola-iba-fraska-mike-adams/