Za čias Mojsejovcov milionárka, dnes bezdomovkyňa! Nore musí chodiť pošta na miestny úrad
26 | 07 | 2021 I Tibor Sipos

Od čias, kedy ako boháči hviezdili vo svojej reality šou ubehlo dlhých 16 rokov. Mojsejovci zo svojej košickej vily bavili divákov svojou kontroverznosťou i prepychom.


Dnes sa však veci majú celkom inak a z Nory, dnes Kabrheľovej, je oficiálne bezdomovkyňa, píšu Topky. Stalo sa tak na základe rozhodnutia nových majiteľov luxusnej vily na Pereši.

TV Markíza v týchto dňoch reprízuje reality šou známu z roku 2005. Odvtedy však ubehla pomerne dlhá doba a obaja exmanželia vedú celkom iné životy. Braňo už nie je búrlivák a zo svojich alkoholových excesov sa poučil. V Prešove si dokonca založil kliniku, kde pomáha alkoholovo závislým ľuďom riešiť ich problém. Môže sa pochváliť aj vážnym vzťahom, ktorý je, zdá sa, zrelý aj na manželstvo.

K Nore však osud nebol taký priaznivý. Namočila sa do problémov, vďaka ktorým skončila vo väzbe, z vypočítavosti sa vydala za jedného z účastníkov, známeho ako Versače, s ktorým sa aj rozviedla, a najnovšie je z nej bezdomovkyňa.

„Oznámenie o zrušení trvalého pobytu. Ohlasovňa pobytu v Mestskej časti Košice - Pereš na návrh vlastníka budovy zrušila dňom 20.07.2021 trvalý pobyt občanovi: Eleonóra Kabrheľová,“ znie stanovisko miestneho úradu na východe. Kým tak Nora neuvedie nové miesto trvalého bydliska, oficiálne je vedená ako bezdomovkyňa. Podľa informácií Topiek jej tak pošta chodí na miestny úrad Košice - Pereš.

Noví majitelia vily po Mojsejovcoch: Otec hviezdneho hokejistu podviedol, koho sa len dalo!
05 | 07 | 2021 | Tibor Sipos