Vládou preferovaný infektológ poskytuje národu aj svoje politologické rady!
26 | 07 | 2021 I Ondrej ŠTEFIK

Lekár Peter Sabaka, ktorý je známy ako odborná opora tejto vlády v boji s pandémiou, poskytuje aj svoje politologické stanoviská na Facebooku.


Týmto stanoviskám absentuje politologická kvalifikácia, vyvažuje to osobnou angažovanosťou a politickým srdcom. Odkazuje Slovákom, aby sa nenechali oklamať politikmi, ktorí sa chcú vrátiť ku korytu



Politickú angažovanosť Sabaku podporila Markíza

Lekár Sabaka, sa verejne politicky angažuje na Facebooku. Redakcii sa zatiaľ nepodarilo zistiť či lekár Sabaka nemieri do politiky. Verejnosť by malo zaujímať či svoje politické názory zúročí na nejakej kandidátke, lebo jeho infektologické závery môžu byť v konflikte záujmu. Nikdy totiž nevieme či sú viac ovplyvnené politikou, či infektológiou.

Absolútne šokujúce VIDEO o vakcínach na COVID-19. TOTO pred nami musia radšej zatajovať
Prakticky celý svet je zamorený snahou vlád zaočkovať čo najviac ľudí proti COVID-19. Paradoxné však je, že stále viac a viac lekárov sa stavia proti vakcinácii a to najmä preto, lebo ide o experimentálne, teda dostatočne na ľudskej populácii... Čítať ďalej
25 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik


Každopádne, jeho politickej orientácií a názorom je naklonená mienkotvorná televízia Markíza, ktorá jeho názor zverejnila aj na svojej webovej stránke a sociálnej sieti. Táto mediálna podpora sa mu určite zíde keď sa objaví na nejakej kandidátke.
Sabaka ako infektológ či politik, alebo etik aj psychiater...

„... sa stali bábkami a obeťami pár bezcharakterných chrapúňov bez chrbtovej kosti a svedomia. Tí ktorí sú ochotní vymeniť ľudské životy a utrpenie za pár rokov na slobode a miesta pri koryte. Navyše im pri tom ochotne sekundovali ich antisystémoví "odborníci", ktorí za smrť tisícov ľudí zasa vymenili 5 minút vlastnej slávy. Ani neviem ktorí z nich sa mi hnusia viac,“ Sabaka hodnotí duševné rozpoloženie a sociologické motívy protestujúcich na sociálnej sieti.

Lekárovi Sabakovi sa hnusia konkrétni ľudia. Dúfajme, že nebudú jeho pacienti a že lekár bude rešpektovať Hippokratovú prísahu. Ďalej pokračuje vo svojom statuse, klasickými floskulami o covide a jeho zhubných účinkoch na nemocnice, možných účinkoch na pľúcny systém a podobne.

Minister ku mne! Zavelil Lengvarskému na tlačovke Šipoš. A minister povel vykonal
Na tlačovej besede vystúpili viacerí predstavitelia koalície. Apartheid zákon údajne prijali preto, aby ochránili ľudí, nemocnice, wellness-centrá, ale najviac bola zdôraznená potreba ochrany kostolov z epidemiologického hľadiska. Čítať ďalej
25 | 07 | 2021 | Ondrej ŠTEFIK

Keď nabádaš, tak daj aj protiargument

„Nenechajte sa oklamať tými, čo vravia že nefungujú, lebo vo Veľkej Británii alebo Izraeli končia v nemocnici rovnako aj očkovaní. Je to jednoduchý matematický "trik" a ukážte, že ste múdrejší a neskočte im na to,“ pojednáva o vakcíne Sabaka.

Čitateľovi absentuje informácia o tom o aký matematický trik by malo ísť. Preto toto hodnotenie môže čitateľovi pripadať toto stanovisko ako zaujaté. Napríklad podporované peniazmi od farmaceutických spoločností. Pán Ľubomír Fabo si myslí: "Ty prašivý Pes !!! Za tvoje judášske groše od farma-firiem si daj očkovať svoju mater, deti a nechaj Slovákov na pokoji!" Nebol jediný kto ho podobne hodnotil v komentároch na Facebooku.

Baránek: nenechajte sa pomýliť tými, ktorí slobodu vymenili za zbabelosť, hlúposť, lenivosť a fanatizmus.
„Bojujete za demokraciu, slobodu a nenechajte sa pomýliť pomýlenými, ktorí slobodu vymenili za zbabelosť, hlúposť, lenivosť a fanatizmus. Bojím sa, že toto všetko je iba začiatok dlhého súboja," upozornil analytik. Čítať ďalej
25 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik