Škandalózne odhalenie: Vláda zaistila smrť 17,5 tisíc Slovákov jediným dokumentom, tvrdí Mesík
26 | 07 | 2021 I Tibor Sipos

Jedným dokumentom vláda zaistila úmrtie tisícom občanov SR. Na sociálnych sieťach to tvrdí lekár Juraj Mesík.


Ten poukázal na čas, kedy vláda nariadila liečbu remdesiviru a následne na vtedy už známe údaje, podľa ktorých tento liek nielen, že koronavírus nelieči, ale dokonca mu i škodí.

"Pre Ústav pamäte národa, keď raz bude veľký masaker 2020-2021 už vecou dejín," začal svoj príspevok Mesík. "Dnes je tomu presne 9 mesiacov, odkedy korupčno-plagiátorská vláda 26.10.2020 dokumentom Terapeutický manažment pacientov s COVID-19 prikázala ambulantným lekárom covid neliečiť a keď sa dusiaci dostanú do nemocnice, liať tam do nich remdesivir po 2100 eur," pripomína stanovisko štátu.
Uznávaný lekár dodal i vládne dokumenty s dátumami, ktoré jeho slová potvrdzujú.

Mesík ďalej píše, že v čase, kedy dokument vláda vydala, boli už údaje o negatívnych výsledkoch liečby remdesivirom dobre známe. "Malé pripomenutie: 26. októbra 2020 už boli uverejnené a všeobecne dostupné zásadné práce o profylaktickom aj liečebnom účinku vitamínu D pri covide. Už boli uverejnené a všeobecne dostupné protokoly FLCCC (prof. Marik, HI 92), aj zásadná práca McCullough et al. (Hirsch Index 96).

MUDr. Janeková: Ivermektín pomohol všetkým mojim pacientom. Účelovo sa medializujú zlé štúdie
25 | 07 | 2021 | Peter Sulek


Boli už uverejnené vedecké práce drvivo dokazujúce neúčinnosť a dokonca škodlivosť podávania remdesiviru pacientom s covidom (Wang et al., máj 2020, WHO Solidarity Trial, október 2020). Bol už dostatok prác dokladujúcich výrazný liečebný aj profylaktický účinok IVM," šokuje lekár na Facebooku.


Skutok sa nestal

Z toho vyplýva, že pokiaľ by vláda neignorovala zistenia odborníkov alebo sa neriadila iba "svojimi", počet obetí v dôsledku koronavírusu by mohol byť značne nižší.


"Hrubá ignorácia vedy spojená s korupciou a s dezinformačnými masmédiami napriek tomu poslala na smrť 17 a pol tisíc občanov Slovenska. Pochopiteľne "skutok sa nestal". Karavána nevzdelanosti, veľkých kšeftov a korupčno-plagiátorskou vládou kontrahovaných médií smelo napreduje do jesene a zimy 2021/22," uzavrel znepokojene Juraj Mesík.

Mesík tvrdí, že kresťanskí lídri Slovenska chápu, že sa cirkev stala politickým nástrojom moci
Naši vládni „očkovací teroristi“ rozhodli, že na návštevu pápeža môžu ísť iba tí, ktorí sú zaočkovaní. Ako sa hovorí "iniciatívny blbec je horší ako triedny nepriateľ" a tak je táto povinnosť nad rámec. Svätá stolica nič také od nás nepožadovala.... Čítať ďalej
24 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik